Ξεκιναω με τα hip battery packs και συνεχιζω ακαθεκτος! Το'χω!
Printable View
Ξεκιναω με τα hip battery packs και συνεχιζω ακαθεκτος! Το'χω!
...οτι πρέπει να ξεκολλήσω με το medieval 2 και τα Third Age k Game of Thrones mods, και ν'ανοίξω το ps3 oπου με περιμένουν τα Deus Ex k Batman AC.
you do that
εφτασα αισιως τους 5 μηνες θητειας!!!
Αντε το εφαγες το φανταριλικι..!!
O στρατος ειναι τοσο ''καταπιεση'' οσο λενε?(εχω την αισθηση οτι η απαντηση θα ειναι οχι...)
Οχι!!
Δεν ειναι καταπιεση, αλλα ειναι σιγουρα μια μαλακια και μιση... γιατι και αυτο λενε...
Οικονομικη κριση σου λεει...Δεν μπορω να βρω καμια καλη προσφορα για ps3(κονσολα)
Θα σου πω και γω αλλη μια εκδοχη tnf.
Αφου δεν μπορεις να το αποφυγεις (εκτος και αν το παιξεις τυπου σπουδαζω στο εξωτερικο, ερχομαι ελλαδα στα 35 και εξαγοραζω τη θητεια), απλα δεν το σκεφτεσαι.
Τοση κλαψα που εζησα μεσα ειχα σιχαθει τη ζωη μου.Δεν ειχα ποτε προβλημα με τους μονιμους (οι οποιοι ειναι τελειωμενοι κατα 90%, δεν ξερουν τπτ αλλο απο το να βγαζουν φωτοτυπιες) διοτι τους απεφευγες με μια πιπα που τους ελεγες και αυτοι τη μασαγαν με τη μια (π.χ α δεν μπορω κυριε ταδε εχω να παω να πλυνω τα @@ του διοικητη).Ειχα ομως μονιμο προβλημα με τους υπολοιπους που κλαιγονταν ΟΛΗ μερα.Γαμω την πουτ@ν@ μου , παρτο αποφαση ρε μεγαλε και σταματα να ψαχνεις τροπο να κανεις την ψευτοαγγαρεια τυπου αδειασε τα καλαθακια και βαψε εναν τοιχο. γτ "χωνεις" ολοκληρο το θαλαμο αν εσυ κοιτας την παρτη σου.Τεσπα, η ολη φαση ειναι σαν πενταημερη εκδρομη του σχολειου.ΑΠλα κραταει 1 χρονο.Οσο πιο μικρος πας τοσο καλυτερο αν και γενικα ο καιρος του στρατου περναει μπαμ, πλεον το 9μηνο.Με διαθεση οτι θα τον φαω μπηκα και μετα που ειδα οτι με λιγη καλη θεληση και το psp στις σκοπιες περασε και γαμω η θητεια.Σιχαινομουν νακουω να κλαιγονται παντως.Αυτο θα σεπηρεασει και εσενα αθελα σου και χωρις στην ουσια να γινεται κατι το τρομερο/κουραστικο κλπ θα πιασεις τον εαυτο σου να κλαιγεται με τους υπολοιπους "πω ρε φουστη μουκοψε την αναφορα, πω ρε φουστη παλι μαγειρειο" . Αφου δεν μπορεις να το αποφυγεις οπως ειπα και στην αρχη του ποστ και αφου διαπιστωσεις οτι μεσα δεν σου κανουν τπτ ε μην κλαιγεσαι και θα περασεις μια χαρα.Το οτι ειναι χασιμο χρονου ειναι για ολους και οχι για εσενα μονο.Δεν εισαι ο μοναδικος που σου παει πισω τη ζωη.Μην κλαις σαν τη χηρα οταν πας παντως, υπαρχουν και τυποι σαν εμενα που θα σε θυμουνται για παντα ποσο κλαψο-μου^&% ησουν χαχαχα
Αυτο που λεει ο Λευτερης με τα βυσματα εγω εκανα το εξης: μετα που καταλαβα ποιος και τι,τους εκοψα την καλημερα.Ηξερα τυπο που ειχα απανω του 5 χαρτια, ελευθερος αρβυλων, ελευθερος ορθοστασιας, ελευθερος ξυρισματος, ελευθερος ηλιου - φορουσε γυαλια ηλιου, ελευθερος και ωραιος.Βρωμοπαιδo :P (κατα βαθος τον ζηλευα LOL)
Μια χαρά φάση είναι ο στρατός, απλά είναι χαμένος χρόνος και θα έπρεπε να είναι λιγότερη η θητεία, αλλά κάποιος πρέπει να συντηρεί τα στρατόπεδα :p
Εμένα μετά το κέντρο με έστειλαν Λέρο. Πριν πάω μου έλεγαν όλοι, πω πω θα πήξεις εκεί, είναι άσχημα και τέτοια (δεν με ένοιαζε να σου πω την αλήθεια :p). Πάω εκεί.. ο διοικητής ήταν όλα τα λεφτά, το στρατόπεδο είχε αρκετό κόσμο σε σχέση με τις ανάγκες, και από εκεί που περίμενα να περάσω χάλια, με πήγαινε 3 έξω 1 μέσα!
Όχι μόνο αυτό, αλλά πηγαίναμε και Φαρμακονήσι (μεγάλη βραχονησίδα κοντά στην Τουρκία). Λοιπόν.. εκεί ήταν ο απόλυτος παράδεισος για εμένα.. Υπηρεσία μόνο μία φορά την μέρα (για την ακρίβεια 12-3 το βράδυ) στο παρατηρητήριο και τίποτα άλλο! Αλλά και όλη μέρα να είχες υπηρεσία πολύ που σε ένοιαξε, ήταν απίστευτη η αίσθηση να κοιτάς από ψηλά και να βλέπεις μόνο θάλασσα και να ακούς μόνο το χτύπο της στα βράχια. Μετά από πολλά χρόνια, εκεί ήταν η πρώτη φορά που ξανάνοιξα βιβλίο να διαβάσω, παρόλο που είχε και Nova και PS2 :p Εύκολα έμενα κανά 6μηνο εκεί, όσο ήθελα δλδ να απολυθώ, αλλά δε γινόταν :p
Να πω την γνωμη μου και εγω για το θεμα αυτο.Οπως λενε τα παιδια δεν ειναι κατι τραγικο αν δεν εισαι δυστροπος και γενικα δυσκολος χαρακτηρας.Προσαρμοζεσαι στο πεταει ο γαϊδαρος?Πεταει και ολα πανε καλα..Το βλεπεις στον χαβαλε γιατι αν κατσεις να σκεφτεις τι πραγματικα ειναι ο στρατος θα σε παρει απο κατω.Απλα ειναι καποιοι μηνες που ολοι χασαμε απο την ζωη μας για μια μ@#κια...Τιποτα αλλο.Μαθαινεις να εχεις υπομονη σιγουρα και να ζεις με αλλα 20 ατομα σε ενα θαλαμο που ειναι οτι να ναι.Τα παντα λοιπον ειναι η προσαρμοστικοτητα σου και τιποτα αλλο..Χαβαλε φουλ και ολα καλα!
Ένα μικρό tip.Όταν είναι να μπεις μέσα, δεν τα βάφεις μαύρα.Θητεία είναι θα περάσει.Και ναι, όταν χρειάζεται κάνεις και τον μ@λ@κα.
Προσωπικά για να μπορέσω να ανταπεξέλθω επειδή είμαι αντιμιλιταριστής, αντιμετώπιζα με χιούμορ ό,τι λαλακία γινότανε και η αλήθεια είναι οτι γέλασα πολύ με την ηλιθιότητα του όλου οικοδομήματος.
Επίσης για να μην πάνε εντελώς τσάμπα 18 μήνες από την ζωή, έμαθα και εμπέδωσα όσα περισσότερα μπορούσα από στρατιωτικές τακτικές (πχ.κίνηση ομάδας, ανταρτοπόλεμο) και χειρίστικα όσα περισσότερα όπλα μπορούσα (G3 A3 k A4,FN k FN para, HK11, περίστροφα, χειροβομβίδες ακόμα και ΠΑΟ).
Χαχαχαχα! όντως φαίνεται κάπως!
Πάντως αντιμιλιταριστής είπα, όχι πασιφιστής!
Συμπληρωσα και γω 5 μηνες θητειας! Στο υγειονομικο που ειμαι εχουμε ολο γυναικες λοχιες ηλικιας 20-23 με τις οποιες περναμε καλα. Σαν εστιατορας που ειμαι τα εχω γραμμενα ολα στα @@ μου μιας και γλιτωνω αναφορες, φρουρες, επιθεωρησεις, αγγαρειες, χωσιμο. Ειμαι διπλα στο σπιτι μου (το οποιο βλεπω απο το στρατοπεδο!) και επισης με βυσμα περνας ακομα καλυτερα.
Πάλι καλά, φαντάζεσαι να ήταν 24-27? χααλιαα..
:Ρ
Μη μιλατε για στρατο μη σηκωνεται η πετσα! 9 μηνες (ευτυχως προλαβα) χαμενοι απο τη ζωη μου.
Το μονο θετικο: εχασα στη Κυπρο που ημουν 11 κιλα απο τη ζεστη και το τρεξιμο. Στυλακι λεμε. (τα ξαναπηρα οταν απολυθηκα ομως, χαχαχα)!!
Στα αρνητικα τωρα: επιστρεφω απο διακοπες τωρα και αυριο ποιος παει για δουλεια;; Κλαιω...
Sent from my iPhone using Tapatalk
για εμενα παλι ο στρατος ηταν μια αρκετα καλη εμπειρια 12 μηνες απο τους οποιους οι 7 στον εβρο αλλα περασα σχετικα καλα!