επιτέλους τέλος η εκθέσεις για κάνα μήνα +
Printable View
επιτέλους τέλος η εκθέσεις για κάνα μήνα +
ejorgizome me tous ekprosopous tis eklisias pou stin torini katastasi arnounte na vooithisoun opos tha anagkasrtei kathe ellinas.distixos oi ekprosopoi tis xriastianosinis simperiferonte san logistes ki mono etsi.na doume re seis an tha parete tipota mazi sas?
Ανοιγεις μεγαλο θεμα φιλε μου.. Δεν τους μπορω καθολου αυτους τους
ανθρωπους, οχι συγκεκριμενα του χριστιανισμου αλλα γενικα τους
"εκπροσωπους" του θεου στη Γη... Ειδικα οι δικοι μας ομως περα απο
"εκπροσωποι" ειναι και Ελληναρες οποτε θελουν και την κοιλαρα, θελουν
και την αμαξαρα και θελουν και τον οβολο μας τις Κυριακες.. Ερε δεν γα****.
Ουτε να τους λυπασαι δεν ειναι γιατι προκειται για ανθρωπους που απο
μικροι γινονται θυματα προπαγανδας (και μην μου πειτε το αντιθετο). Εγω
θυμαμαι στο σχολειο μας μαθαιναν στα θρησκευτικα (που θα επρεπε το μαθημα
να ονομαζεται πιο σωστα χριστιανισμος) οτι οι παπαδες και οι ιερεις ειναι
διακονοι και δεν ζητανε περιουσιες και βλεπω στις ειδησεις τον τραγοπαπα
να παιζει 200.000Ε στο χρηματηστηριο την στιγμη που η Ελλαδα πειναει...
Ηθοποιοι ειναι και αυτοι ομως οπως και οι δημοσιογραφοι και οι πολιτικοι.
Δεν ειναι να εχεις πιστη σε τιποτα αυτες τις μερες. Ουτε καν στον γερο με το
μουσι στα συννεφα..
Αυτα τα ολιγα.. Δες τι μ'εκανες να γραψω πρωινιατικα.. :P
αν η καλη μερα φαινεται απο το πρωι τοτε @ρχιδι@!
δευτερη μερα σερι ξυπνημα με πολλα νευρα......
να δω που θα βγει αυτο....
ακόμα ένα μπράβο στην (ηλίθια) sony που πουλάει κονσόλες με ημερομηνία λήξης. έκδοση 60gb 2 χρόνια και 3 μήνες έζησε (τυχαίο) έπεθε ylod εγγύηση η sony, στην ώρα του
ώρα να ασχοληθώ λίγο με το ps3 μου !
ύποπτο; απαπαπαπα...πιπέρι...η καλή μας σονυ να βγάζει κονσόλες με ημερομηνια λήξης; πιπέρι
to kako eine oti plisiazo ki ego to xroniko seimio G!
Εμένα πάντως είναι μια χαρά και την έχω από τότε που βγήκε. Φτου φτου σκόρδα... !
άρχισαν πάλι να τσακώνονται αν θα γίνουν οι παρελάσεις. να το καταργήσουν και αυτό, τα κατάφεραν την τελευταία 20ετία και αλλοτρίωσαν τον Έλληνα. Για χάρη της ''προόδου'' να κοπεί το α, το β, το γ, να ξεχάσουμε την οικογένεια όπως την ξέραμε, τις διαπροσωπικές - φιλικές σχέσεις όπως τις ξέραμε, να γίνουμε παχύδερμα που δουλεύουν και καταναλώνουν άφθονα την υποκουλτούρα της τηλεόρασης. άνθρωποι χωρίς κριτική σκέψη, χωρίς να μας νοιάζει ο διπλανός, χωρίς να μας νοιάζει ποιος μας κυβερνάει, χωρίς να μας νοιάζουν τα ψέμματά τους. ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ... Αλλοτριωθήκαμε, αλλιώς θα τους είχαμε σπάσει το κεφάλι καιρό τώρα.
den katalabaino tis skepseis pictorino....dhladh pisteyeis oti o ellhnas htan kapote anallotriotos ?....pote...?....sthn epanastash toy 21?.....pou k ekei h pleionotita krathse pathitikh stash?....k arxise na dusanasxetei 400 xronia meta k afoy oi toyrkoi allaksan forologikh politikh apenanti sthn ellada?....eno ta opla ta peire mia xoyfta anthropon ?.... pathitikoi dektes htan panta oi ellhnes arkei na mhn toys peirazes to bolema....ayth einai h alitheia ... to blepeis k tora pou oloi trexoun na psifisoun(edo k 20 xronia) mhn tyxon k xalasei kati apo thn yparxousa katastash to eblepes k paliotera pou sthn diktatoria h meionothta mono antistathike k akoma pio palia me ta 400xronia sklabias.....h pragmatikh istoria ths neoterhs elladas einai akribos to antitheto apo ayto pou theloun na soy paroysiasoun oi giortes , ta panhgyria k oi parelaseis....
δεν μπορω να καταλαβω ποσταρουν αρκετοι"εχεις Pm" αφου ετσι και αλιως θα το δει ο αλλος ;;;;;;;
Απορω πως μερικοι ανθρωποι διορίζονται ως καθηγητές πανεπιστημίου όταν δεν ξέρουν ούτε να διορθώσουν γραπτά... Μετά από 50 μέρες + αναμονής υπήρξαν πολλά γραπτά φοιτητών στα οποία υπήρχαν ασκήσεις που είχαν ξεχάσει να τις διορθώσουν...:angry:
μεγαλη νυστα......
ενα σταυρολεξο ειναι η καρδια σου....
υπάρχει το ενδεχόμενο να μην φταίει ο καθηγητής!! έτσι λέγαμε και μεις για μία που έκανε 3 μήνες να βγάλει τα αποτελέσματα. τελικά έτσι έδειχνε το πράγμα. η γυναίκα έλιωσε ένα 10ήμερο αμέτρητες ώρες και τα έδωσε στη γραμματεία αμέσως. οι φωστήρες εκεί θεώρησαν καλό να τα έχουν για άλλους 2,5 μήνες στο συρτάρι
Σκεφτομαι και αναρωτιεμαι αν θα καταφερω να ζησω ομαλα με ολα αυτα που γινονται..
Παιζει?
Σκεφτομαι πως εχω να παρω καιρο πλατινα...Προβληματα π εχει ο κοσμος ε?
Moλις ειδα οτι με εκοψε ο πουτανας γιος στην πολιτικη δικονομια... Σορι για τη βρισια
αλλα επρεπε να μοιραστω τον πονο μου.. :P
Στην δικιά μας περίπτωση μετά από 50+ μέρες ανακοίνωσε τα αποτελέσματα η ίδια στο site του μαθήματος και είπε πως θα τα πάει στην γραμματεία. Όμως σε κάποια γραπτά είχε ξεχάσει ή είχε αφήσει αρκετές ασκήσεις με απότελεσμα να ακυρώσει τα αποτελέσματα και να τα ξαναβγάλει σε 2 μέρες και αυτό επειδή κάποιοι είδαν το γραπτό τους, όχι ότι το είδε από μόνη της :rant:
eine i ora na sas kalinixtiso!
Μην ξεχάσεις να σκεπάσεις τα παιδιά! :P
Λες να ξαναρχίσω FF X ? :rant:
για να δουμε θα γινει τιποτα καλο σημερα το βραδυ??
πολυ το ελπιζω.......
ξεκιναει η βδομαδα τον παθων απο αυριο....
δουλεια να εχουμε τουλαχιστον και χαλαλι η τοση κουραση!!!
^^ Δηλαδη ξεκιναει η καθημερινη σειρα του ΑΝΤ1 Ο Ιησους απο τη Ναζαρετ..
^^^ τουλαχιστων Αριστο θα κουβαλας (κρεας) ενω να ξερεις οτι αλλοι ανθρωποι θα κουβαλανε πραγματικο σταυρο σε αυτην την κριση που ζουμε !!!!
μην ειμαστε πλεονεκτες ;) ολα καλα θα ειναι αν δεν σκεφτομαστε την κουραση!!!!!
Μπαζινγκα..
Σήμερα είπα να πάω μία βόλτα στο κέντρο(Ρόδος)και με σταμάτησε αστυνομικός και μου έγραψε πρόστιμο για κράνος(350 ευρώ).Μετά από όλα αυτά έχασα το κηνιτό μου...και μετά απο όλα αυτά κάηκε η λάμπα του δωματίου μου...και μετά από όοοοολα αυτά, μου κλέψανε το κράνος του φίλου μου....
Και ρωτάω.....
Μου αξίζει ή καλα να πάθω??? :p
να παρακαλαει ο λουστης που περνει με αποκρυψη και μου βριζει μανα και οικογενεια να μην τον βρω..μονο αυτο να μην τον βρω...
^^ Kαι στους δυο απο πανω εχω να πω οτι καρμα ειναι και γυριζει.. :P