Σε αυτό δεν εχεις αδικο αλλα αν ομως χρειαστείς βοηθεια και δεν εχεις
τετοια μαραφετια ουτε απο το ενα ουτε απο το αλλο δεν υπαρχει τροπος να αγοράσεις ας πουμε?
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Σε αυτό δεν εχεις αδικο αλλα αν ομως χρειαστείς βοηθεια και δεν εχεις
τετοια μαραφετια ουτε απο το ενα ουτε απο το αλλο δεν υπαρχει τροπος να αγοράσεις ας πουμε?
Να αγοράσεις, όχι. Μόνο απο τα παραπάνω που σου έγραψα.
Υπάρχουν και περιοχές που δίνουν Insight όταν τις ανακαλύπτεις για 1η φορά. Lecture Building π.χ.
Οκ ευχαριστώ.
Απο οπλο τι προτεινεται?
Το θέμα του όπλου είναι βασικά τι βολεύει εσένα στο να παίζεις όπως και απο τα Stats του χαρακτήρα σου.
Του Ludwig π.χ. θέλει Strength, Skill, Arcane.
Προσωπικά δε το αλλάζω. Ίσως μόνο με το Moonlight που πάνω κάτω μοιάζουν.
Sent from my Ericsson T28s using Tapafone
Παιδια ενας δαίμονας με εβαλε σε μια φυλακη. Απο εδώ και πέρα βλεπω οτι δυσκολευει σοβαρά το παιχνίδι.
Καλώς ήρθες στο τρελόχωριο!
:P
Ρε συ τι θερια ειναι αυτά? Πολυ δυσκολοι. Πιο πολυ και απο τα boss ειναι.
Ναι ειναι δύσκολοι. Εγω την πρώτη φορά που βρέθηκα εκεί απλά έτρεχα. :P
Το κακό ειναι οτι βρηκα Λάμπα και αναψα αλλα δεν μου την βγάζει σαν περιοχη για να πηγαίνω. Να έκανα καμια xxxκια? Ποιος ξέρει.!
Υπαρχει η περιοχη Hypogean gaol στην δευτερη headstone.Μπορεις να φαρμαρεις και twin bllood shards εκει
Παιδιά μια ερώτηση λιγο.
Εγω πηρα της προσφορας το Game of the year edition.
Αυτο περιεχει και το dlc? Γιατι έτσι λέει αλλα στο store οταν παω στο dlc δεν μου λέει αγορασμενο. Πρεπει να κατεβάσω κάτι άλλο?
ειναι ενσωματομενο στην GOTY
Χρειάζεται να κανεις κάποια βήματα για να βρεις την περιοχή του. Dlc αλλα μην ανησυχείς δεν ειναι κάτι τρομερά δύσκολο.
Το skill χρειάζεται ανέβασμα η είναι μονο για τα προαπαιτουμενα για τα οπλα. Αν το ανεβαζω κανει πιο γρηγορη την κινηση επιθεσης κτλ?
Αναλόγως τι όπλο χρησιμοποιείς, θα βλέπεις τα Attributes που χρειάζεται.
Βάσει αυτών θα ανεβάζεις τα στατιστικά σου.
Sent from my Ericsson T28s using Tapafone
Εχω την εντύπωση πως το ίδιο το παιχνίδι σε πάει από μόνο του. Κάνεις δοκιμές τι τιμές σου δίνει όταν κάνεις Upgrade και αποφασίζεις πιο attribute αναβαθμίζεις.
Α ας πουμε εγω δουλευω με το Ludwig s το οποιο το συστησε ο φιλος πιο πανω και το οπλο είναι άριστο. Αυτό θέλει 16 δυναμη και 12 τεχνικη. Εγω εχω 24 και 12. Αν το κάνω 13 θα αλλάξει κάτι?
Ανέβαζε τότε κυριώς Strength, Skill και Arcane που θα το χρειαστείς αργότερα.
Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως Vitality π.χ. το αφήνεις στην άκρη. Κάνε Farming γενικότερα.
Ωραία οπότε το skill δεν ειναι μονο για να μπορείς να το επιλέξεις?
Για τα όπλα κυρίως. Eιδικά στο Ludwig θα το χρειαστείς.
Ευχαριστώ
Τίποτα :)
Παρ'του τον αέρα. Μη το φοβάσαι.
Ναι ναι και με αυτο το οπλο τα παω αρκετα καλά. Το κακο ειναι οτι αναβαθμισα και τα αλλα που εχω και θελω αυτο να το ανεβασω περισσότερο και χρειαζεται τα αλλα τα twin.... πως τα λενε.
Το Hypogean Gaol είναι απο τα καλύτερα σημεία για Farming των Twin Blood Stone Shards.
Ωραία. :)
Πάντως για να είσαι καλυμενος απο εναν οδηγό στα οπλα που ειδα θα πρεπει ολες τις ικανότητες να τις έχεις στο 20. Απο εκει και περα ανεβάζεις ζωη δυναμη και αντοχη.
Απίστευτο, είχα τελειώσει το DLC και δεν είχα πάρει το Moonlight Sword...
Πολύ ησυχία...
Ελπίζω να μην το έχετε παρατήσει και να το προχωράτε αργά και σταθερά.
Για μένα μην ανησυχείς δάσκαλε, η δική μου ησυχία οφείλεται στο κόλλημα που έχω φάει με το παιχνίδι, τόσο κόλλημα μάλιστα που πρέπει εγώ να αρχίζω να ανησυχώ, κοιτάω πως και πως να ανοίξω το ps4 για να παίξω μόνο Bloodborne και για πολύ περισσότερη ώρα απo τον μέσο όρο που παίζω συνήθως.
Μια και το έφερε η κουβέντα επειδή χθες όλη την ημέρα την έφαγα παλεύοντας το boss με τις αράχνες (αφού δεν το παράτησα χθες δυστυχώς για την ψυχική μου υγεία δεν βλέπω να το παρατάω) υπάρχει κάποιο tip για δαύτες ή μόνο προσευχή και υπομονή και εδώ;;;
Αυτό δεν ειναι πολύ δύσκολο boss απλά θέλει υπομονή.
Το μόνο tip που μπορώ να δωσω ειναι τις αράχνες να περιμένεις να σου επιτεθούν και να κανει dodge.
Μένουν για ενα διάστημα γυρισμένες ανάποδα και τις τρως με ενα hit.
Αν θες μετά μπορώ να ανεβάσω video όταν τον είχε ρίξει. Απλά τώρα είμαι απο κινητό.
Μπράβο, έχεις προχωρήσει αρκετα διαβάζω..! Σε βλέπω αποφασισμένο και είναι πολύ θετικό.
Αυτό που λέει ο Μιχάλης ή αυτό που είχα κάνει εγώ. Εγώ πήγαινα κατευθείαν τρέχοντας πάνω στην αράχνη παραβλέποντας τις μικρές. Ανοικτό τσεκούρι, πάντα από τα πλάγια, αποφυγές και μακρυά όταν τσαντιζόταν και πέταγε τους βράχους.
Δεν είναι δύσκολο bosss, είναι σπαστικό μέχρι αηδίας...
Παρακάτω -δεν χρειάζεται spoiler αφού τα έχεις διαβάσει- όταν μπεις και στο dlc θα καταλάβεις τι σημαίνει δύσκολο και ταυτόχρονα σπαστικό boss (Ludwing). Α, και ο λογγάριους στο main game..
Πάμε γερά!
Ευχαριστώ παίδες, απ'αυτά που μου λέτε κατάλαβα ότι καλά το πάω γιατί αυτά κάνω, το μόνο λάθος μου που πάντα αυτό πληρώνω είναι ότι όποτε χάνω από τα μάτια μου τη "μαμά" για να σκοτώσω μια αράχνη πέφτουν στη κεφάλα μου αυτές οι κmλοπέτρες και μέχρι να αρχίσω τα μπινελίκια έχω δει το YOU DIED για δισεκατομμυριοστή φορά.
Κώστα το ντου στη μαμά ποτέ δεν μου πιάνει μου την πέφτουν τα μικρά και χάνω.
Χρησιμοποιησε bolt paper και να χτυπας τις μικρες αραχνες στο σωμα και οχι στο κεφαλι.Οταν ειναι ετοιμο το boss να τηλεμεταφερθει τοτε κανε charge attack και μπορει να το διακοψεις για λιγο.
Tα κάνω και αυτά αν και τα bolt paper μου τελείωσαν και δεν ξέρω γιατί στο μαγαζί δεν μου βγάζει να αγοράσω αλλά χρησιμοποιώ το Tonitrus, τίποτα το λάθος μου είναι αυτό που είπα και σχεδόν πάντα από αυτό χάνω αλλά γι'αυτό δεν υπάρχει tip θέλει απλά μεγαλύτερη προσοχή να την αφήνω να πετάει τις πέτρες και μετά να κάνω ότι κάνω.....θα τη τσακίσω την &@#$%@ που θα μου πάει.
Σίγουρα?
1. Με το που ξεκινάει η μάχη καρφωτά στη μάνα. Αγνοείς τα μικρά.
2. Μερικά χτυπήματα 3-4 και έξοδος μακρυά της. Τα μικρά απλώνονται.
3. Επανέλαβε τα ανωτέρω όσες φορές χρειαστεί.
Μόνο έτσι την πέρασα.
Τέλος πάντων, εγώ τα παρατάω.
Είμαι ng++ lvl125 και χρειάζεται από εχθές να ξαναπεράσω τον ludwing. Αδύνατον.. για εμένα. Χάνω συνέχεια και δεν έχω την διάθεση με τίποτα να σπάσω να νεύρα μου... είναι ήδη σπασμένα.
Μάλλον δεν είμαι hardcore gamer.. δεν πειράζει.
Απίστευτη εμπειρία το game πάντως!
Mόλις την τσάκισα την πατσαβούρα όχι όμως έτσι δάσκαλε, χαλαρά στο πρώτο κομμάτι που δεν πετάει βράχους και με μεγάλη προσοχή στη συνέχεια χωρίς καν να την πλησιάζω πολύ, με λαδάκι και μολότοφ από μακριά και αγαπημένοι.
Η πλάκα είναι ότι όταν την έβγαλα μου φάνηκε τόσο εύκολο τελικά που λέω εδώ είχα κολλήσει από χθες;!;!;!;!;.....ξέρω ξέρω είναι το τρελό αίσθημα που μπορεί να βγάλει το παιχνίδι από τη μια στιγμή στην άλλη, anyway τα χαπάκια στη τσέπη και συνεχίζουμε.
Δάσκαλε δεν πιστεύω ότι ακούω τη λέξη "παρατάω" από εσένα, lvl125 και δεν θεωρείς τον ευατό σου hardcore gamer;;;;.....τα νεύρα είναι σπασμένα από το 1ο μισάωρο σ'αυτό το παιχνίδι μη δίνεις σημασία και προχώρα.
Εχεις βρει το δρόμο σου.
Ενταξει δεν θα το παρατησω αλλά ένα διάλειμμα θα το κάνω. Πέραν το ότι μου φαίνεται βουνό και έχω λυγίσει εδώ που βρίσκομαι (υπήρξαν προσπάθειες που δεν του κατάφερα ούτε ένα χτύπημα...) έχει καταντήσει και ψυχαναγκαστικό.
Μία βδομάδα εκτός bloodborne λοιπόν για αποτοξίνωση και ανασυγκρότηση νεύρων.
ΟΙ υπόλοιποι ούτε καν σκέψεις για πισωγυρίσματα! Θέλω να διαβάζω επιτυχίες και σφαγές. Κρατάτε μας ενήμερους.