Οπως κ να εχει παντως φαινεται οτι δεν εχουν ολα τα καταστηματα τις ιδιες δυνατοτητες... Γινεται ψιλοσφαγη οπως καταλαβαινω
Printable View
Οπως κ να εχει παντως φαινεται οτι δεν εχουν ολα τα καταστηματα τις ιδιες δυνατοτητες... Γινεται ψιλοσφαγη οπως καταλαβαινω
Το γραψε και ο Malawi στο αλλο thread οποτε για την Ηλεκτρονικη πρεπει να ισχυει, απλα μηπως προκειται για καθυστερημενες προπαραγγελιες? Οπως γραφω και στο αλλο δεν παιζει να υπαρχει θεμα με τη διαθεσιμοτητα γενικως του μεγαλου πακετου και να μην εχουν ενημερωσει, τοσος κοσμος εχει παραγγειλει.
ε ηλεκτρονικη αθηνων ειναι πιο κατω απο τις μεγαλες αλυσιδες γιαυτο και πακετοθηκε
Ελπιζω μονο οπως λεει ο φιλος hakoo παραπανω να μην ειναι γενικο, γιατι θα πακετωθουμε εμεις τελικα!!
ναι καλα ποιος ειπε οτι εγω ειμαι σιγουρος που εβαλα το μεγαλο πακετο και σκεφτομουνα να βαλω το 450 αλλα σκεφτηκα οτι "ποιος μωρε θα δωσει 509"
Οπως κ εγω κ πολλοι αλλοι δηλαδη... Εγω εδωσα κ προκαταβολη προχτες με σιγουρια οτι θα παραλαβω στις 13....
ελπιζω ΟΧΙ Φλεβαρη!!!!!!!!!
Φωτιά πήρε το thread :P
Καλησπερα σας παιδια,
συγχαρητηρια για το forum και παντα να εχει τοση κινητικοτητα,ειμαι καινουργιο μελος και εδω και λιγες μερες παρακολουθω τις συζητησεις σχετικα με το PS4,εγω εχω κανει προπαραγγελια το full bundle γυρω στα μεσα οκτωμβρη απο το e-shop...υπαρχει κανενας να μου πει τι παιζει εκει περα;γιατι ουτε φωνη ουτε ακροαση...
μην τα πετατε ετσι αυτα ρε...
Προπαραγγελεία σκέτο ps4 16/10
Μίλησα με Πλαίσιο, μου είπαν θα φροντίσουν να το έχω την Παρασκευή, τόνισα οτι μένω Σύρο και επέμεινε οτι θα παραλάβω 13
αχχχ τουλαχιστον να μας το πουν εγκαιρος αυτα δεν ξερουμε ακομα θα δουμε ειναι λαλακιες να το πουν να δουμε και εμεις τι θα κανουμε
Τι να πω παιδιά και δευτέρα να πάει η παράδοση δεν θα με χαλάσει προσωπικά καθόλου να ναι καλά το αμαζον που ήρθε το one και ετσι δεν θα μείνω με άδεια χέρια αν κάτι πάει στραβά, αν και με είπε ο υπάλληλος σίγουρη παραλαβή 1η μέρα έχω σκάσει και 50 ευρώ εν τω μεταξύ όταν τον ρώτησα γιατί δεν μπορώ να το κάνω παραλαβή από το κατάστημα μου τα ψιλομασουσε λόγο πανικού θα μπερδευτούν οι παραγγελίες και κάτι τέτοια.Παντως ότι και να γίνει φαίνεται υπάρχει τρελή ζητήσει και αυτοί τα έχουν χάσει μακάρι όλοι να το έχουμε στην ώρα μας.
το One?
κάτι λάθος έχει γίνει εδώ πέρα! Λάθος θρεντ, τόπικ, φόρουμ, σχέση στο κιβώτιο, ρύθμιση στον φούρνο, ένδειξη στον θερμοσίφωνα......δεν ξέρω, πάντως εμένα παραλίγο να μου γυρίσουν ανάποδα τα μάτια! :D
Τι σε πείραξε φίλε μου που ανέφερα την συγκεκριμένη κονσόλα?δεν είπα κάτι κακό, εξάλλου όπως λέει και ο admin όλοι εδώ μέσα για το gaming είμαστε ανεξάρτητος τι κονσόλα έχει ο καθένας και αναφέρομαι συγκεκριμένα για το ps4 και για την παραλαβή και τα σχετικά που λέμε όλοι, η αναφορά για το one ήτανε επειδή είπε ένας φίλος πιο πάνω μήπως καθυστερήσει η παραγγελία μου τώρα αν σε πείραξε τόσο και γύρισαν τα μάτια σου ανάποδα κοίταξε το μην πάθεις τίποτα.
Μονο εγώ ξέρω ποτε θα το πάρω δηλαδή 20-25 δεκεμβρίου όχι ότι δεν μπορώ να το πάρω 13-15 από κωτσόβολο αλλα θέλω να περιμένω να δω άμα βγάλουν και αλλα bundles...Παιδιά πάντως αυτό που βλέπω στο σετ είναι ότι τσάμπα skate σχεδόν όλοι tha πάρουμε πριν το νέο έτος PS4 οποτε χαλαρώστε εγώ ξέρω 10 άτομα που το έχουν κάνει προπαραγγελία από 5 μαγαζιά οποτε γιατί skate αφού αυτοί οι δέκα που ξέρω εγώ θα πάρουν ένα ps4 και όχι 5...Και φυσικά άλλους πόσους ξέρετε και εσείς άρα μην skate!!!Ήρθαν όλοι τώρα στο σετ και τα ξέρουν όλα..ο ένας ξέρει νούμερα ο άλλος τον έχουμε πει αυτό θα γίνει ο άλλος εκείνο ΕΛΕΟΣ...σίγουρα τα μικρά παιδάκια λείπαμε που πραγματικά σκάνε τώρα με αυτά που λέμε...ΕΛΕΟΣ!!!και το ξαναλέω εγώ πήγα από το μαγαζί σήμερα και μου είπαν πάλι ότι έχουν κατάστημα κωτσόβολος λιμάνι θεσσαλονίκης...
άσε σε παρακαλώ την ειρωνεία κατά μέρος, γιατί κατά 99% θα έχουμε σβήσιμο πολλών ποστ που θα ακολουθήσουν.
Για νέος χρήστης, πάντως καλό θα ήταν να είσαι πιο ταπεινός, καθώς επειδή είσαι νέος, δεν μπορείς να γνωρίζεις πολύ παλιά μέλη και το στυλ που εκφράζονται.
έτσι λοιπόν, λόγω νεότητας εδώ μέσα, δεν έχεις βιώσει ΤΟ κράξιμο που έχουμε ρίξει στο Xbone, ούτε και το πόσο εγώ προσωπικά το έχω ξεχέσει, και πλέον, μόνο χιούμορ κάνω προς αυτή την κονσόλα / εταιρεία.
Ουδεμία σχέση με το να ειρωνευτώ εσένα, καθώς ούτε καν σε ξέρω. Απεναντίας εσύ, παρότι νέος = δεν γνωρίζεις συμπεριφορές παλαιών ατόμων, απευθείας στο ειρωνικό στυλάκι.
Εμ δεν πάει έτσι.
Τεσπα, καλή σου συνέχεια εύχομαι και με πιο ήρεμο ύφος για την αρχή. Καλά τα νιάτα, αλλά και η σπιρτάδα καμιά φορά προκαλεί. :D Ε, κι εμείς έχουμε ακόμα πολύ καύσιμο παρόλα τα χρονάκια μας :P
άντε, και με τα PS4 στα χέρια μας.
Δεύτερη κλήση από Πλαίσιο και επιβεβαίωση για παράδοση μεταξύ 9:00 και 13:00 στις 13/12 για το Big Killzone Bundle.
Ούτε φωνή από το Public.
Ρε παιδιά εσάς από πλάισιο σας λένε και ώρα παραλαβής δηλαδή; Εμένα μου λένε ότι σίγουρα θα παραλάβω 13/12 (2 big bundle εντός οκτώβρη + Nba2k14/Fifa14) αλλά όποτε ρωτάω την ώρα μου λένε ότι θα μου έρθει sms την ημέρα παραλαβής που θα λέει το δύωρο μέσα στο οποίο θα περάσουν. Αν εσάς σας λένε ώρες κ' εμένα μου λένε για sms φοβάμαι μην το sms που θα μου έρθει θα λέει ότι λόγω έλλειψης στοκ δεν θα εξυπηρετηθώ....
Προπαραγγελια σκέτο από κωτσοβολο 15/8 στα 345 κ ο θεός βοηθός ...
Επίσης πόσο αποτυχία το μικρό bundle? Κι αυτοί δεν το κατάλαβαν δηλαδή ότι συγκριτικά χάνει άπειρα απ' το big bundle; Με 60 ευρώ διαφορά ποιός δεν θα πάρει χειριστήριο και κάμερα (λές και δεύτερο χειριστήριο υπάρχει άνθρωπος που δεν θα πάρει κάποτε). Τσάμπα κάμερα δήλαδη ή αντίστροφα. Το μόνο νόημα bundle με παιχνίδι και ps4 στα 449 θα ηταν αν είχε διαφορετικό παιχνίδι και στρεφόταν προς αυτούς που δεν θέλουν το killzone.
Καλα περα απο το απυθμενο μισος του λευτερη προς την Ms, βασικα σε πειραζει πιστευω, οχι μονο υπαρχουν ατομα εδω μεσα που εχουν και xbox, αλλα υπηρξαν στο παρελθον και ατομα που εγραφαν στο forum επι εναν χρονο και πλεον, χωρις να εχουν αγορασει ακομα ps3, ενω ειχαν xbox.
Y.Γ. Λευτερη ηρεμα παιδι μου , μην τρομαζεις τους νεους :cool:
χαχααχαχ ναι ρε γμτ! έχω ένα μίσος από τα παλιά με δαύτη, δεν το έκρυψα ποτέ (πάντως η τρολιά μου "εύχομαι στην MS να το προσπαθήσει πολύ με τα Win 8" έπιασε τόπο! Εύγε MS!)
πέραν πλάκας τώρα, έχω ρε γμτ μια αλλεργία με αυτή την εταιρεία, χώρια δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου τα VCR της Grundig όποτε βλέπω το Xbone. Ειλικρινά, δεν το κάνω επίτηδες.
Καλωσορίζω το νέο μέλος, αλλά ρε παιδάκι μου κι εσύ, με πάτησες αμέσως στο σημείο που δεν παλεύω και μέσα στο πηγμένο από PS4 τοπικ! Πέθανα στα γέλια (με την καλή έννοια) με το που είδα "μου ήρθε το one". Λέω από μέσα μου "αμάν! μας πιάσανε; τι έγινε ρε παιδιά; να οργανωθούμε; έσκασε one στο Launch thread του PS4!" that's all :P
Λευτερη σκέφτομαι να σου κάνω δώρο για τον πάσχα ένα xbox one :P...αμα εχει βγει ελλαδα μεχρι τοτε :)!!!
instant death. να δω τα θυμαράκια από τώρα βρε παλιόπαιδο; δεν με λυπάσαι;
μιλάς με άνθρωπο που έχει ΤΑ αυθεντικά παιχνίδια από την MS Hellas......και όχι μόνο δεν έχω κάν πάρει x360 κι ούτε πρόκειται, αλλά δεν τα έχω βγάλει καν από τις σακούλες τους!
το γέλιο; στην επίσημη παρουσίαση του Kinect πριν κάτι χρόνια στην Κηφισιά, είχαν κλήρωση για ένα Kinect και ένα X360. Σε κάποια φάση, εκεί που μιλάω με τον υπεύθυνο που οργάνωσε όλο το θέμα....μου λέει "είστε στην κλήρωση;"......."όχι". "τι όχι; εννοείτε ότι δεν θέλετε ένα Kinect;"......"ακριβώς αυτό εννοώ".........(παρακολουθεί αποσβολωμένος).........και του πετάω το καλύτερο "δεν έχω ούτε καν Χ360!"........."α! ωραία, τότε να μπείτε στην κλήρωση για αυτό και αν θέλετε και για το Kinect"............"όχι και όχι, ευχαριστώ δεν θα πάρω, ούτε ακόμα και αν στήνατε την κλήρωση ώστε να κερδίσω".......και το παλικάρι δεν ήξερε πως να αντιδράσει.....πως τον γλίτωσα από το κοκομπλόκο που έφαγε; απλό: "άστο, μιλάς με άνθρωπο που θέλει την δολοφονία του Gates, από τα μέσα των 80ς, όπως και του Balmer". ΝΟ. MS. FOR. ME. EVER!
χαχαχα ωραιος τοσο μισος την εχεις... κλαιω...
Τελικά απο τι βλέπω οι μόνοι επαγγελματιές είναι το Plaisio (εκεί έπρεπε να κάνω την προπαραγγελία) που πήραν το κόσμο τηλέφωνο και τους επιβεβαίωσαν την ημερομηνία που θα παραλάβουν (και ένα φιλαράκι μου τον πήραν και 13/12 το μεσημεράκι θα του το φέρουν σπίτι του). Από public, media markt, ηλεκτρονική, Κωτσόβολος (εκεί που έκανα την κράτηση), και μικρομάγαζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Έχουν μείνει 8 μέρες και με έχουν ζώσει τα φίδια. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι τις γιορτές δεν θα έχω PS4 κάτω απο την τηλεόραση....... Βλέπω να πηγαίνω 13/12 στον Κωτσόβολο στο Mall στο Μαρούσι και να τα σπάω όλα!!!!!
Όχι και εδώ fanboy fights ρε παιδιά,αρκετά βλέπω στα social media από ξένους όλη την ώρα (το PS4 είναι καλυτέρο,όχι το Xbox One είναι καλύτερο....κτλ κτλ κτλ).Καθένας αγοράζει ότι γουστάρει.Δηλώνω τεράστιος fan του Playstation από το Playstation 1,έχω παίξει άπειρα παιχνίδια το Playstation αλλά άμα κάποιος αγοράσει το Xbox One δεν σημαίνει ότι έχει χειρότερη κονσόλα από μένα.Το Xbox One έχει καλύτερα features,Kinect...κτλ από το PS4 κι αυτό είναι γεγονός.Βέβαια το PS4 είναι πιο δυνατό σε θέματα gaming και εκεί μετά πάει το θέμα τι θες από την κονσόλα που αγοράζεις.Είναι κάπως παιδιάστικο να μαλώνεις με κάποιον για το πια είναι καλύτερη κονσόλα από τις δυο.Καθένας παίρνει ότι γουστάρει.
Φιλε μου καταρχην δεν μας ενημερωσαν ολους!οι πιο πολλοι αναμεσα τους και εγω πηραμε τηλ. ακουγοντας ορισμενους που τους ειχανε καλεσει!Ακομα ομως και να μην μας επαιρναν αφου τοσο καιρο μας πριζουν ολα τα μεγαλοκαταστηματα οτι θα εχουμε της κονσολες day1 πρεπει και εμεις απο μερια μας να τους ενοχλουμε συνεχεια οσο πλησιαζουν οι μερες και φυσικα να μην λογαριαζουμε απαντησεις απο τυχον ασχετους πωλητες του τυπου "θα παραλαβετε 14/12,20/12 η δεν ξερουμε ακομα" Απο την στιγμη που ολα τα μεγαλοκατασηματα διατυμπανιζουν οτι οσοι εχουν κανει προ-παραγγελιες ΕΩΣ 30/10/2013 θα παρουν day1 την κονσολα,εισαι υποχρεωμενος αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο 9:00 το πρωι 13/12 να την στησεις απ'εξω!Τωρα αν καθεστε και ακουτε τον καθενα που σας λεει να σας στην στειλουμε σπιτι και αλλες διαφορες παπ@ριες ζητω που καηκατε!
offtopic on
Stevie, ε, μετά απο 35 χρόνια στο κουρμπέτι, δεν με λες και funboy. Απλά το Διαδίκτυο δεν προσφέρει άρτια εικόνα κάποιου, οπότε λογικό να θες να προλάβεις πιθανό flaming. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα με εμένα, καθώς ότι και να γίνει η MS για εμένα αξίζει αποκλειστικά κατεδάφιση (αν πρόσεξες από τα μέσα 80ς την έχω "στην μπούκα"). Πολύ πριν το PSX του 1994 και πολύ μετά την πρώτη μου κονσόλα, τα Χριστούγεννα του 1978 (Atari VCS). Συνεπώς, μην ανησυχείς ούτε μισό σεκ: από εμένα flaming δεν υφίσταται, καθώς οι απόψεις μου είναι παγιωμένες πριν η MS αποφασίσει καν να αναπτύξει τα Direct X. Απλά μετά, το μίσος έγινε ακόμα μεγαλύτερο και το μένος πιο μοχθηρό. λολ.
offtopic off. (και σόρρυ για την μικρή παρέκκλιση)
Dragonpaul όποτε γουστάρεις ρε αλάνι αλλά δεν χρειάζεται να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση.
11-11-1975! Πιο σκορπιός και αγύριστο κεφάλι με ελάχιστο περιθώριο υπομονής και σχεδόν ανύπαρκτα φρένα θυμού, δεν πάει! :D
το "-άκη" το εκλαμβάνω ως κομπλιμέντο :P (καθότι με μικραίνει πολύ)
ΥΓ: έχει και έναν μεγαλύτερο, που κανονικά θα έπρεπε να τον λέμε βάση ηλικίας "Άγιο Νικόλαο", λολ.
παππους και εδω.γεννηθεις το 80,στο gaming απτο 1985 :)
PS4 Launch thread - Ληξιαρχείο edition, για όσους γεννήθηκαν πριν το 1983. (κλαίω)
1978 κυριοι... Χαχαχαχα
Δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε, ούτε εγώ σε ξέρω ούτε να σε προσβάλω ήθελα απλά έμενα μου φάνηκε κάπως επιθετικό-ειρωνικό αυτό που έγραψες χωρίς λόγο εξάλλου ούτε κάνα φανμποι είμαι καμιάς εταιρίας just a gamer οπότε πις και με το ps4 στα χέρια μας ! :)