το ιδιο ακριβως κανει και σε μενα Σπυρο. οσες φορες και αν προσπαθησα να μπω!!
Printable View
Εμένα μπαίνει παιδιά κανονικά (OS X 10.11, Chrome 46). Ίσως ήταν κάτι παροδικό.
- - - Updated - - -
Το θέμα είναι άλλο.. είχα 86 πράγματα στο wishlist μου.. τώρα έχω 26.
εγω παντως με chrome μπαινω και κρασαρει το wishlist.
Chrome 46, Win 10 - site not available όπως και των παιδιών
Chrome 46 + Win 7, μια χαρα ολα.
Ό,τι να'ναι δηλαδή. Καλή φάση...
Καλησπερα
Θα ειμαι νεος χρηστης ps4 απο την Δευτερα και θα ηθελα να ξερω αμα γινετε να βαλω π.χ
http://www.kotsovolos.gr/site/gaming...e-card-20-euro
στο αμερικανικο psn γιατι ακουσα πως ειναι πιο φτηνα τα παιχνιδια.Πηρα το ps4 σκετο χωρις παιχνιδια και τωρα ψαχνω το the witcher 3.
Οχι φιλε μου δεν γινετε! Αυτη η καρτα ειναι μονο για το ελληνικο! Τσεκαρε εδω www.maxplay.gr εχει για το αμερικανικο καρτες αλλα πρεπει να εχεις αμερικανικο account!!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Γινετε να βαλω paypal στο αμερικανικο psn.Επισης εχω και καρτα Πειραιως.
καλημερες
επειδή ειμαι καινούργιος στο αγορές απο το PS store και βλέπω στο January sale καλές τιμές σε κανα δυο παιχνίδια που με ενδιαφέρουν σε σχέση με την αγορά απο τα φυσικά μαγαζιά...
εχω μια μαλλον χαζο-ερωτηση
αν κάνεις την αγορά μετά μένει στο λογαριασμό σου και μπορείς να το σβήσεις και να το ξανακατεβάσεις οσες φορές θέλεις????
και κατι αλλο, στο ps4 στο μενου του παιχνιδιου ενω εχω το δισκο μεσα υπαρχει η επιλογη Buy xxx€!!!
ενω το εχω μπορει δηλαδη να το ξαναγορασω σε ψηφιακη μορφη???
ευχαριστω
ναι οι αγορες ειναι στο προφιλ σου, και μπορεις να το κατεβασεις οσες φορες θελεις. Στο δευτερο που ρωτας, βλεπεις τιμη γιατι ειναι οντως διαφορετικες οι εκδοσεις, αλλα αυτος ειναι απλα ενας τεχνητος διαχωρισμος φυσικου/ψηφιακου μεσου, καθως το παιχνιδι ειναι το ιδιο.
Μια ερώτηση και από εμένα. Έχοντας φτιάξει ελληνικό προφίλ με ps plus, μπορώ τώρα να φτιάξω και ένα δεύτερο προφίλ Αμερικής?
'Ο,τι και αν κατεβάσω ή αγοράσω από αυτό θα μπορώ να το παίζω και στο ελληνικό προφίλ? Και εννοώ ακόμα και live?
Δουλεύει δηλαδή όπως ακριβώς και στο xbox one χωρίς περιορισμούς?
Μπορείς να φτιάξεις πολλά us,jp,uk.
Παίζεις κανονικά τα παιχνίδια με το δικο σου.
Εγώ το μόνο θέμα που βλέπω στο online είναι όταν σου ζητάει να κατεβασεις κάτι, πρέπει να μπαίνεις με το αμερικάνικο και να τα ψωνίζεις τα dlc,νομίζω είναι σπάνιο να μην παίζουν μερικά έξτρα απο το αμερικάνικο στο ελληνικό δλδ τα μπόνους απο το gtav δεν μπορούσα να τα παρω όταν επαιζα με το ελληνικό.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηρθε σε ολους το email με redeem code για 10% εκπτωση σε οτι αγορασουμε απο το store το ΣΚ
ή σταλθηκε επιλεκτικα?
Εμενα ηρθε ειναι "ονομαστικος" απο οτι βλεπω, thx για την πληροφορια δεν το ειχα δει.
Σε εμένα δεν ήρθε όποτε μάλλον δεν αφορά όλους.
Το ελαβα και εγω