ρε σεις guys πηρα το drake sword αλλα χανει durability πολυ γρηγορα...
και μετα θελει και 500 souls για repair...
τεσπα πηγα παλι στα depths και επεσα στην ιδια παγιδα!!!
πιστευω αυριο θα το περασω...
Printable View
ρε σεις guys πηρα το drake sword αλλα χανει durability πολυ γρηγορα...
και μετα θελει και 500 souls για repair...
τεσπα πηγα παλι στα depths και επεσα στην ιδια παγιδα!!!
πιστευω αυριο θα το περασω...
Aν χρησιμποποιεις την 2-handed R2 attack χανει 5 ποντους καθε φορα. Θυσισασε μερικες ψυχες να αγορασεις repairbox. Ειναι απιστευτη διευκολυνση. Για τα μαμημενα τα βατραχια καλη λυση ειναι το evade. Μη μενεις κοντα για πολλη ωρα και κοιτα να τα αιφνιδιαζεις.
Σε περιμενει και μαμω τα boss
εχουμε και λεμε...
Spoiler!
Λοιπον :
Spoiler!
πως γυριζω πισω στο asylum?
ειμαι lvl 38 εχω βγαλει :
Spoiler!
Ενα λαθος
Spoiler!
Ελπιζω να βοηθησα.
ok θα το δοκιμασω ,αν δεν το καταφερω στο κατω κατω βλεπω και ενα walkthrough δεν ειναι και τιποτα σημαντικο,,,thanks
btw το εβαλα το δαχτυλιδι που λεγαμε και εχω γινει τουμπανι!
Ευκολο ειναι. Η κρυμμενη περιοχη που σου ειπα αξιζει πολυ. Εχε το νου σου.
Kabamaru για ποια ακριβώς περιοχή αναφερεσαι; Αν είναι εύκολο βάζεις ένα σποιλερ ταγκ;;
Ναι ευχαριστως
Spoiler!
Ουφ, αυτα!
SOS
Spoiler!
Λογικά σκότωσες τον τύπο που εκπροσωπεί την τύπισα-αράχνη που δεν μιλάει..δεν ξέρω αν είναι μεγάλο πρόβλημα..αν παίζεις σαν Pyro κανόνισε να μην απαντήσεις YES στον τύπο με τα Pyros στο FS γιατί δεν θα μπορείς να το κάνεις LVL UP με κανένα τρόπο..(όταν του μιλήσεις θα σου πει "What is your decision" -- Πάτα "No" αλλιώς θα εξαφανιστεί)
Στο Demon Ruin το Boss βγαίνει μέσα σε δευτερόλεπτα με ένα Glitch..επίσης καλό θα ήταν να πάρεις τις πανοπλίες από εκεί πέρα γιατί είναι πολύ χρήσιμες..είναι και Light και ανθεκτικές. Επίσης διαπίστωσα ότι το Demon Ruins είναι πολύ καλή Farming περιοχή αν έχεις Combustion και το Sorcer's Ring που δίνει Extra Slots καθώς σε 4-5 λεπτά μαζεύεις περίπου 10.000 souls..βασικά εκεί farmαρα για να πάω το Pyro Glove +10.
Τώρα νομίζω μπορείς να πας Darkroot Basin αν δεν έχεις πάει, να τελειώσεις και ότι άλλο δεν έχεις κάνει στο Undead Asylum και να πάρεις το Crest of Astorias για να σκοτώσεις το άλλο Boss στο Darkroot Garden..έχει και ένα πολύ καλό Convenant εκεί και θα βρείς και ένα πολύ δυνατό Set Armor και έχει και ένα Farming Glitch με 9000 Souls/<1min.
Παιδιά εγώ είμαι Anor Londo..έχω ψιλοχαθεί..για να βρεθώ σε 2ο Bonfire πρέπει να πάω πάνω από εκεί που πετάνε τα βέλη οι ιππότες?
Έχει και μια ζωγραφιά σε ένα τοίχο που πρέπει να χρησιμοποιήσω το Peculiar Doll..να το κάνω? Η να σκοτώσω τα Bosses εδώ πρώτα?
καλά μιλάμε το παιχνίδια πρέπει να είναι πραγματικός λαβύρινθος με αυτά που διαβάζω από εσάς.Το περιμένω να έρθει αυτήν την εβδομάδα οπότε σιγά σιγά ας εκτυπώνω και τον οδηγό στρατηγικής για παν ενδεχόμενο...
@ the master
Χανεις μονο ενα πολυ δυνατο pyromancy. Αν στην τυπισσα-αραχνη δωσεις 30 humanitySpoiler!
@ Ηarris. Πρεπει να περασεις τον δεξιο τοξοτη πανω στο στενο. Η επομενη bonfire ειναι πολυ κοντα. Προτεινομενος τροπος. Ring of fog+force miracle. Δυσκολος τροπος: Roll την ωρα που το τοξο ερχεται προς το μερος σου και προσευχη να πεσει μονος του κατω. Ο πινακας ανοιγει μια αλλη optional περιοχη που λεει πολυ.
Αυτα παιδια απο μενα, την κανω για γιορτες. Χρονια πολλα!
Tέλος το Anor Londo..πάμε για Painted World of Aramis..
εγω εβγαλα πρωτα τον painted world ( καλα μιλαμε και γαμω τις πιστες, απ τις καλυτερες στο παιχνιδι,ομως ειναι και αρκετα δυσκολη!)
τωρα ειμαι στο boss του anor londo και απ το λιγο που επαιξα για μενα ειναι ισως το πιο γαματο !
υ.γ. μου βγαλε την πιστη το anor londo ειδικα στο σημειο με τον τοξοτη παιζει να πεθανα και 7 φορες!
Τα τελείωσα όλα αυτά..που πρέπει να πάω τώρα?
Μάλλον Catacombs αλλά σκέφτομαι να φτιάξω Divine Weapon πρώτα..Great Hollow & Ash Lake δεν έχω πάει..αξίζει?
Κατ αρχας συμφωνω με το Painted world. Κι εγω εκει ειμαι τωρα και φαρμαρω συγκεκριμενο αντικειμενο. Το αγαπημενο μου μερος.
HarrisDo, δε χρειαζεσαι Divine Weapon για τις catacombs. Εκει περα οι σκελετοι ανασταινονται απο one-time-spawn necromancers. Οταν τους σκοτωσεις, οι σκελετοι σκοτωνονται κανονικα (δινουν ψυχες). Αν κανω λαθος, αρκει να το εχεις σαν standby weapon και να βαρας με αυτο που σε βολευει. Επισης αν εχεις το occult club πηγαινε στον andre και κανε downgrade. Θα γινει divine club. Σου γραφει ουτως η αλλως τι θα γινει. Βαλ το standby κι εισαι αρχοντας.
Μετα τη δευτερη γεφυρα στο catacombs υπαρχει μια σκαλα που ανεβαινεις για να πας σε εναν διακοπτη. Διπλα απ τη σκαλα εχει illusory wall και κρυμμενο bonfire. Οταν φτασεις εκει, εχει ενα περιεργο shortcut που σου ξεκλειδωνει τον τελευταιο blacksmith.
Το great hallow και το ash lake αξιζουν για τους εξης λογους:
Spoiler!
Ερωτηση:
Οσοι ειχατε λιωσει με το Demon Souls δε σας φανηκε αρκετα πιο ευκολο αυτο, και κυριως τα Boss Battles ?
Oπως τα λες φιλε μου, αλλα εδω προκυπτει ενα διλημμα που βρηκαμε με κατι φιλαρακια μου.
Ειναι πιο ευκολο το παιχνιδι, ή μας φαινεται πιο ευκολο γιατι ηρθαμε "μιλημενοι", προετοιμασμενοι;
Οντως τα bosses ειναι πιο ευκολα. Στο τριτο playthrough τα περισσοτερα δε μου καταφερνουν ουτε hit (Gaping Dragon, Quelaag, Iron Golem... μην πω για taurus demon που ειναι 2-hit kill). Tα mobs ομως ειναι παλουκακι. Για να παω απ την πρωτη bonfire του Tomb Of the Giants στη δευτερη μου πηρε ενα 20λεπτο στο νερο.
Επισης ειναι 3πλασιο απ το πρωτο και νομιζω πιο εθιστικο.