^^ Σας το ειπα εγω.... Πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο την πρωτη season. Ακομα δεν εχω δει το τελευταιο επεισοδιο, ομως. Ισως σημερα...
Printable View
^^ Σας το ειπα εγω.... Πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο την πρωτη season. Ακομα δεν εχω δει το τελευταιο επεισοδιο, ομως. Ισως σημερα...
Δε νομίζω ότι μου αρέσει ιδιαιτερα το ΑΗS.
Με πιεζουν οι κολλητοι μου να ξεκινησω το Walking dead...βλεπω και τα σχολια σας εδω και λεω να το δοκιμασω! Αλλα εγω δεν μπορω να βλεπω πολλες σειρες...ξενερωνω. Με Fringe και Dexter ειμαι ηδη καλυμμενος.... :/
Ε το Walking Dead καλο ειναι απο πλευρας παραγωγης κτλ αλλα ενταξει δεν ειναι και τιποτα πολυ πρωτοτυπο. Το χουμε ξαναδει.
Δημήτρη, εμένα μου αρέσει πολυ. Η πρώτη season (μόλις 6 επεισοδια) είναι λίγο χλιαρη, αλλα μετα ανεβαίνει.
φέτος το πανε για 14 επεισόδια?
Μέχρι στιγμής στο imdb λέει για 13.
http://www.imdb.com/title/tt1520211/episodes#season-2
Το Terra Nova το βλεπω προς το παρον.
Ακουω τελευταια για το American Horror Story. το εχει δει κανεις; τι λεει;
Μονο εγω ειδα το τελος της τριτης σεζον του Fringe και δεν καταλαβα χριστο απο το τι παιχτηκε??
Ενταξει ηταν αργα και ημουν κουρασμενος αλλα και παλι το τελευταιο λεπτο δεν το καταλαβα καθολου ομως.....
Val ναι το τελος ηταν λιγο αποτομο και περιεργο...ξεκινα 4η και θα καταλαβεις καποια πραγματα!το σαββατο ειχαμε Fall season finale και τωρα απο Γεναρη νεα επεισοδια οποτε θα μας προλαβεις και μετα θα τα βλεπουμε μαζι!
Μιλάμε έχω χάσει τη μπάλα στο AHS.... Μια απο τις πολλες απορίες:Spoiler!
Ειδα το πρωτο επισοδειο της 4ης σεζον εχθες... (fringe) ακομα δεν εχει απαντησει, αλλα θα συνεχισω να δω. Εχω ψιλιαστει τι παιζει αλλα ακομα δεν ειμαι σιγουρος. Παντως αυτο που μου αρεσει στο fringe ειναι οτι σου απανταει στα ερωτηματα που θετει τις περισσοτερες φορες. Κανει την διαφορα σε σχεση με αλλες σειρες του ειδους.
Καλημέρα.
Αν και είδα ολοκληρωτικά όλα τα επεισόδια του Walking Dead, έχω να καταθέσω ότι η σειρά απευθύνεται μόνο σε όσους ενδιαφέρονται για συναισθηματικές καταστάσεις.
Η δράση είναι απειροελάχιστη στην 2η σαιζόν και κυρίως υπάρχει για να "σπρώξει" το συναίσθημα του τηλεθεατή. Ακόμα και τα εξοργιστικά στοιχεία splatter υπάρχουν μόνο και μόνο για να περιγράψουν την βαναυσότητα με την οποία οι χαρακτήρες σκοτώνουν τα zombies.
Εμένα, καθότι απεχθάνομαι οτιδήποτε συναισθηματικό / χαρακτήρες και τα ζόρια τους (πλην του Battlestar Galactica του 2003 που θεωρώ την καλύτερη σειρά Sci-Fi μακράν απο όλες), το Walking Dead με την έναρξη της 2ης σαιζόν με ξενέρωσε απίστευτα. Σε τέτοιο βαθμό που πέταξα όλα τα επεισόδια (που είχα κρατήσει σε DVD Dual Layer) της 1ης σαιζόν.
Γιατί;
Διότι πιο πολύ με ενδιαφέρει να μάθω τι είναι αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη, στις πόλεις, απο που ξεκίνησε, τι ακριβώς είναι (ιατρικά ή έστω με ιατρικές λεπτομέρειες) και τις πιθανές αντιμετωπίσεις, με ή χωρίς αυστηρές συνέπειες στον πληθυσμό.
Όχι όμως. Στην 1η σαιζόν κάπως προς τα εκεί το πάει (ιδιαίτερα στο τελευταίο επεισόδιο), αλλά μετά στην 2η σαιζόν το έχει χέσει στο συναίσθημα και πως μεταξύ τους οι χαρακτήρες αλληλο-εμπλέκονται. Ε, όχι, δεν θα πάρω. Βαρέθηκα. Niet.
Όσον αφορά το Fringe.
Αρχικά μου άρεσε. (1η σαιζόν)
Μετά μου άρεσε περισσότερο (2η σαιζόν).
Εν συνεχεία με ξενέρωσε απίστευτα (3η σαιζόν), λόγω (πάλι ο ίδιος λόγος) επικέντρωσης στους χαρακτήρες και κυρίως στα συναισθήματά τους (που έχω χεσμένα).
Από την 3η σαιζόν, μου άρεσε μόνο το τελευταίο επεισόδιο που έγινε λίγο πιο Sci-Fi και πάει να αγγίξει κάποιους από τους Νόμους / Θεωρίες του Αϊνστάιν και του Μπόρ (κβαντομηχανική). Όποιος ξέρει έστω και λίγα πράματα (ή έχει εντρυφήσει γενικότερα σε Sci-Fi χωροχρονικά story) μπορεί να καταλάβει. ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν είναι Inception και φαντασιο-παραμυθάκι στυλ, αλλά στηρίζεται πιο "γερά" σε χωρο-χρονο θεωρίες.
Στην 4η σαιζόν, το Fringe και πάντα κατά τις ορέξεις μου, έχει πάλι επικεντρωθεί στους χαρακτήρες (boring για εμένα όπως θα έχετε ήδη καταλάβει). Να βράσω τα συναισθήματα και τα πέρα-δώθε της ψυχής του κάθε χαρακτήρα. Ο Walter Bishop απλά είναι αδιάφορος πλέον (ενώ μέχρι τώρα τον κάρα-γούσταρα, ιδιαίτερα για την "ελεύθερη" φιλοσοφία του και τα "κοκτέηλ" που έφτιαχνε για πάρτη του).
Εν ολίγοις, αισθάνομαι λες και βλέπω Sci-Fi έργα, γραμμένα απο την Σιμόν Ντε Μπωβουάρ και τις απόψεις της για τα δύο φύλα. WTF?
οπότε ξαναβλέπω το Lost. (όχι βέβαια χχααχαχαχαχαχαχαχ, το Superman βλέπω του 1978 :D)
^^ Πες τα ρε Λευτέρη για το Walking dead!! Τα λέω και με κράζουν! :P Η 1η σεζόν ήταν γεμάτη δράση, κολλήσαμε και τώρα είναι full στο συναίσθημα.. Δεν λέω, χρειάζεται κι αυτό αλλά πολλές φορές νιώθω οτι βλέπω Καλημέρα Ζωή.. Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας κλαψ κλαψ και μην κάνεις έτσι μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε καλά.. Που να με πάρει ο διάβολος!! ( Που έλεγε ο μοναδικός Γιάγκος Δράκος!)
εμ πως θα γεμίσουν τόσα extra επεισόδια...
Οσοι περιμενετε δραση απο το W.dead τοτε καλυτερα ξεχαστε το.Αν τα comic ειναι ο τροπος που θα εξελιχθουν τα γεγονοτα τοτε μην περιμενετε δραση παρα μονο που σποραδικα και πολυ "αποτομα".Ειδικα οσα προκειται να ακολουθησουν θα μιλαμε για ολοκληρα επεισοδια χωρις δραση με ζομπι).Το comic (και η σειρα απο οτι φαινεται παρολες της αλλαγες,ή μαλλον οπως προσπαθουν να την κανουν γιατι απο συναισθημα δεν τα πανε και πολυ καλα) ειναι φτιαγμενο καθαρα ως drama series με ζομπι σαν general story και οχι σαν zombie/horror series με mixed drama μεσα.
Χωρις να θελω να μπω σε spoiler ,οσα ζητας φιλε λευτερη δυσκολα θα τα δεις και θα βλεπεις περισσοτερο κατι σε στυλ πχ μια "κατεστραμενη κοινωνια" που προσπαθει να επιβιωσει και αναπτυξη relationships μεταξυ των χαρακτηρων (περισσοτερο τερατα ειναι οι ανθρωποι παρα τα ζομπι στην σειρα) παρα δραση ζομπι.Εφοσον φυσικα δεν κανουν καμια τεραστια αλλαγη απο το comic,τοτε αυτο θα ειναι το ολο concept.
Το θεμα ειναι πως εχουν κανει καποιες αλλαγες στην σειρα τωρα που την τραβανε παρα πολυ(πχ το ολο θεμα με την sophia κτλ) χωρις λογο,πραγματα που θα μπορουσαν να τα κανουν πολυ γρηγοροτερα και με την ιδια επιτυχια ενω υπηρχαν και καποια αρκετα ενδιαφεροντα γεγονοτα με ζομπι καταστασεις που εχουν κοπει so far.
Παντως αποψη μου ειναι πως το concept δουλευει αριστα στο comic για εμενα,αλλα στην σειρα μπορει πραγματικα μετα απο λιγο να αρχιζεις να βαριεσαι και να λες "get on with it".Το μεγαλο ενδιαφερον παντως αν ειναι να ξεκινησει θα γινει μετα απο το 7ο επεισοδιο (αν υποθεσω οτι θα τελειωσουν το πρωτο κομματι της 2ης season οπως νομιζω) για συγκεκριμενουνς λογους που δεν μπορω να πω ;).
Πόσο τα έσπασε το walking dead 207??????
Απο τα καλύτερα επεισόδια σειράς που έχω δει γενικά ever....
@Nikolaszax: Κάτι μου λέει οτι θα εκπλήξει και σένα ;)
Eιμαι πλεον updated στο fringe. Δυστυχως η 4η σεζον μεχρι στιγμης νομζω ειναι η πιο χλιαρη απο ολες που εχω δει.... δεν ξερω που το πανε, αλλα δειχνουν να μην ξερουν καλα καλα και εκεινοι και δειχνουν να πλαταινουν το ολο θεμα...
ιδωμεν!
Εγώ έχω μείνει πίσω στο fringe. Νομίζω έχω δεν μόνο 2 ή 3 επεισόδια φέτος... και αν λες ότι είναι και χλιαρή η σεζόν σωθήκαμε.....