ontos den fenete idia periptosi me ton konseisao..................
Printable View
Για θυμηθείτε και τον μπίσκαν που πριν τον πάρετε έκανε γεμάτη χρονιά με την λίβερπουλ και μάλιστα αν θυμάμαι καλά είχε πάρει και το chl.Βέβαια σαν παίχτης ο silva έιναι πίτμπουλ σε σχέση με τους προηγούμενους και όντως με μάτος θα έχουν πάρτυ στο κέντρο
καλα ο μπισκαν μπαμ εκανε οτι ηταν κρυαρος ρε...αλλα που να το κατλαβεις με τζεραρντ διπλα...χαχα...
Θετικά εξελίχθηκαν οι διαπραγματεύσεις Πατέρα-Αντωνίου με τους εκπροσώπους του Ζιλμπέρτο Σίλβα, παρά την αρχική διαφορά στο οικονομικό. Σύντομα το θετικό τέλος στο θέμα όπως προκύπτει από τις δύο πλευρές με το κόστος να φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ. "Τελειωμένη" δίνουν την μεταγραφή του Γκάμπριελ οι Βραζιλιάνοι. Οι Γάλλοι μιλούν για Σισέ.
ε να δουμε κ το τζιμπριλ κ τι στο κοσμο!!! ουτε το οακα δε θα μας χωραει..
O σισέ είναι φοβερός παίχτης(έσπασε όμως ασχημα το πόδι του τα τελευταία 2 χρόνια αν θυμάμαι).
Πάντως πέρυσι σε 2 ματς με μαρσέιγ που τον είδα έκανε την διαφορά.Δεν πιστέυω να τον αφήσει η μαρσέιγ εκτός αν όντως συνεχίζει και έχει πρόβλημα
κάποτε οι αχάριστοι δεν πρέπει να ανταμείβονται,μπράβο στη διοίκηση
Γιατί προφανώς η Άρσεναλ παίζει πολύ στις μικρές ηλικίες και ο Βραζιλιάνος δεν της χρειάζεται πλέον.Τι νέα περίπτωση είναι θα φανεί ΑΝ έρθει,πάντως γεμάτες χρονιές είχε στην άρσεναλ,άψογος επαγγελματίας και δεν είχε τραυματισμούς.
Σίγουρα θα έχει και άλλες προτάσεις αλλά κανείς άλλος δεν του δίνει κοντά 3 εκ.για 3 χρόνια που θέλει αυτός,γιατί;φυσικά γιατί μια ιταλική,αγγλική ή ισπανική ομάδα με τα ίδια λεφτά φέρνει νέο αίμα,την αφρόκρεμα του μέλλοντος.
πάντως μην ανησυχείς για τα λεφτά,δεν θα τα ζητήσουμε από σένα..
ηρθε κ το φαξ υπογεγραμμενο απο την αρσεναλ!!!
εισαι σιγουρος? εγω σα να το δα λιγο ξεθωριασμενο...μηπως εχουν κανει καμμια μαιμουνια?...μπραβο παντως...
άντε σιγά σιγά να μπαλώνονται τα κενά της ομάδας με παιχταράδες !!!!!!! πωπω φαντάζεστε να είναι κανένα παλτό τύπου κονσεϊσάο???? λοοοολ πλάκα κάνω ελπίζω πώς μόνο τέτοιο δεν θα είναι. άντε να δούμε από αμυντικούς τι θα κάνουμε. Παο γερά πρωτάθλημα ξανά!!!!!
Αν θυμάμαι και τον καπετάνιο που είχει φέρει τον κακομοίρη τον σέζαρ κάποτε στα 37-38 και τον έβαζαν να παίξει με τον αθηναικό στα νταμάρια............
Καμία σχέση ο σίλβα με κονσεισάο.Άλλη κράση παίχτη αρκεί να μην βρίσκεται κάποιος τραυματισμός πίσω από όλα.Με μάτος ο παο κάλυψε το κέντρο.Αν και τα κενά είναι πίσω και εκεί χρειαζόταν τέτοια μεταγραφή,όπως και κάποιος σπουδαίος μπροστά
παιδια μη χαιρεστε...οσο υπαρχει ο ριπαντος τρεμετε...
εμ τι παιζουμε??? πρωτα το ελαβα εγω κ μετα ενημερωσα το φαδερ!!! χαχαχαχα...
οχι ρε δε χαιρομαστε..εγω εχω παθει ηδη καταθληψη..μα ειναι δυνατον να μου φερνουν τετοιους παιχτες? η πλακα ειναι οτι αυτος ειναι παιδακι μπροστα στον τζολε τον αντωνακη τον νταρκο κτλ κτλ... χαχαχαχα...τσικοοοοοοοοοο!!!! χαχαχαχα...
paidia exo arisei na pisteuo telika oti kati kalo paei na ginei!!!!
θα δείξει το αποτέλεσμα,οι κινήσεις πάντως και οι σκέψεις είναι σωστές.ΑΝ θα βγουν όλα αυτά στο γήπεδο είναι άλλο θέμα.Το ενθαρρυντικό είναι ότι κινούμαστε πιο σωστά από κάθε άλλη φορά και οι προθέσεις δείχνουν να είναι οι καλύτερες.
tourista μένεις Λονδίνο ή διαδίδεις φήμες;(γράφεις location london).Αν μένεις εκεί πες μας εσύ λίγα λόγια για το νέο μας απόκτημα.
ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ...
εγω παντως που μπηκα σε κατι φορουμς φιαλθλων της αρσεναλ επιασα μια απογοητευση που η ομαδα αφησε τον σιλβα..καλα καλα δε το πιστευαν..φαντζομαι ποσο μαλλον που ερχετε στην ελλαδα...χαχα..αλλα γενικα δεν τους πολυαρεσε που εφυγε...
πρέπει να τρέμουν,ήταν μόνο η αρχή...
χαχαχαχαχαχα
τι να κάνομε που ο βενγκέρ θέλει όλα τα κουτσούβελα,δεν τον συνήθισαν ακόμα;