Δεν θυμαμαι αν το εχω ξαναπεί, αλλα απο την εφαρμογη του κινητού σου δινει καθε μερα αν μπαίνεις διάφορα δωράκια(κυρίως packs αν και εχθες μου έδωσε 1000 coins)
Printable View
Δεν θυμαμαι αν το εχω ξαναπεί, αλλα απο την εφαρμογη του κινητού σου δινει καθε μερα αν μπαίνεις διάφορα δωράκια(κυρίως packs αν και εχθες μου έδωσε 1000 coins)
panta berdevo to gameover me to gameworld. sorry
den tha elega oti krazi to fifa genika ke aorista. anaferi ta thetika tu. to oti vgike pio noris apo oti eprepe ke exi pola bugs den nomizo oti den ine sosto, pu lei. to xo akusi ke apo alus
to oti ine poli idio. pali sosto ine malon
to oti xalase to gameplay ine ipokimeniko. to lei ke o idios aloste. to gegonos omos oti ine amfilegomeno ine provlima apo mono otan mexri tora to fifa ixe anodiki poria
Και εγω τα μπέρδευα μια περίοδο..
Ειδα και το livestream του και πραγματικά ηταν οτι να'ναι για αυτο το λεω, αν δεις στο thread του Fifa εχουμε συζητήσει για το συγκεκριμένο review.
Για όσους παίζουν Fifa θα δουν αρκετές διαφορες.
Αν το δεις απο το YouTube ναι το βλέπεις ίδιο, δεν διαφωνώ.
Οπτικά δεν είδαμε το βήμα που περιμέναμε.
Ο συγκεκριμένος παντως για μένα ειναι απαράδεκτος και το ιδιο θα έλεγα αν εκανε παρόμοιο review και live για οποιοδήποτε παιχνίδι.
Ατοπο τελειως το Review του FIFA εδω. Τζαμπα θα μπαινουν τα παιδια να διαβασουν νεα για το PES και θα διαβαζουν για FIFA παλι..
Θα προτεινα καποιος mod να το μεταφερει μαζι με τις αποψεις του Georgios στο thread του FIFA για να του απαντησει οποιος θελει χωρις να ειναι Off-topic.
Δεν διαφωνει κανεις οτι το FIFA εχει καποια bugs. Τα οποια φετος ΔΕΝ επηρεαζουν την εμπειρια του παιχνιδιου.
Περυσι οι κεφαλιες ηταν μεγαλο προβλημα και η ΕΑ το διορθωσε φετος. Γενικα εχει αποδειξει οτι ακουει τον κοσμο και αυτα που λενε στα Forum.
Τωρα, πως καταφερε ο Γρυπαρης σε 10-15 ματς να βρει bugs που εμεις με 50 ματς δεν τα εχουμε δει, ειναι αποριας αξιον..
Ασε που τα χειροτερα bugs ειναι στην εκδοση για PC.(Το αναφερει κιολας)
Παντως, με τον τροπο που γραφει, αν αυτος ο τυπος
θεωρειται δημοσιογραφος, εγω ειμαι αστροναυτης.
Α, και να μην ξεχασω.. Ο λογος που γραφονται φυσικα αυτα τα review σε αυτο το υφος ειναι αυτος ακριβως. Να γινει ντορος και να παρει κλικ. Οριστε, εγω μεχρι χθες δεν τον ηξερα τον Γρυπαρη αλλα απο χθες ολο το ονομα του ακουμε.
Για να επανέλθουμε στα του παιχνιδιού και όχι σε κάποιον δημοσιογράφο.
Πέρσι ήταν όντως πρόβλημα οι κεφαλιές αλλά φέτος θεωρώ είναι μεγαλύτερο πρόβλημα η κατά 90% απουσία τους. Κόρνερ, παιχνίδι με wingers και target man απλά καταστρέφονται φέτος. Νομίζω ότι η ΕΑ καλά έκανε και άκουσε τον κόσμο αλλά λίγο το παράκανε...
Ακριβώς αυτο που λες και στα 2 post σου ρε Φώτη.
Να γίνει ντόρος(καλα στα βιντεο του το λεει γελοίο παιχνίδι κλπ)
Και όντως εμάς δεν μας έχουν τύχει bugs, αλλα όλα τα παιχνίδια έχουν bugs πλεον για αυτο βγαίνουν τα update.
Ο κ. Γρυπάρης παντως τα κλικ του τα πήρε..
ok gia ta bugs exi adiko
gia to oti exi alaksi elaxista exi adiko?
sto oti to gameplay liturgi ligo diaforetika ke gia kapius bori na ne amfilegomeno exi adiko?
Σου ειπα οτι εχει αρκετές διαφορες σε σχεση με πέρισυ.
Οταν λες το gameplay ειναι αμφιλεγόμενο τι εννοεις;;;
sigekrimena, o akatonomastos :) anaferi oti exi alaksi i apokrisi ke exi mia kathisterisi olo to gameplay. dite ke to review. min parerminevo kati
Τα πηρε και με το παραπανω τα κλικ..
Γιαννη, θα συμφωνησω εν μερει, αλλα οπως λες απουσιαζουν κατα 90%. Το αλλο 10% ειναι εκει κ σκοραρεις.
Οπως και στην πραγματικοτητα, αν βγαλεις 15 σεντρες σε οργανωμενη αμυνα η 1 θα μπει. Ετσι και στο παιχνιδι. Οταν βγαινω σε κοντρες συνηθως σκοραρω με κεφαλιες, πριν οργανωθει η αμυνα..
Πιο πολυ παντως χαιρομαι που δεν τρωω κεφσλια σε καθε ματς απο τον αμπαλο που μονο πλαγια ξερει να φευγει και να σεντραρει.
Κοιταχτε απλα εχουν κανει πιο αληθινο το game απλα πραγματα τωρα ο τυπας που βλεπει τη καθυστέρηση και τη διαφορα στην αποκριση θα μας τρελανει μαλλον,δε θα μου κανει εντυπωση αμα βαλει στο προ ενα 9 αρακι κι ας παιξει μονο ενα ματς :P Οσο για τα bugs απλα θεουλης το συγκεκριμενο πρεπει να ναι ο μονος που του κατσε στον κοσμο ολο χαχαχαχ μαθε μπαλιτσα ρε που λεει και ο μεγαλος αλεφας :P
Τα promo packs στο ultimate αλλάζουν ανα ταχτά χρονικά διαστήματα;
Δεν πάνα λένε ότι θέλουν εμείς το ζούμε καθημερινά το φιφα 15 και όλοι το αποθεωνουμε καλή ποδοσφαιρική χρονια σε όλους μας
pios sosta, itan ena apo ta pleonektimata tu pes
auto pu den mu arese itan to pay to win sto ultimate team
ala fenete oti ginonte ola idia tora. sta thetika ke sta arnitika
Να δω τον Γιωργο να μπαινει σε πρωταθλημα φιφα κ θα τα χω δει ολα.. :p
an ebenes sto thread tu pro tha diapistones oti malon tha to paratiso ke to pro afu malon tha gini pay to win san to fifa
ipame, idia sta kala idia ke stin esxrokerdia
den pefto stin pagida tus. oso stirizume tetia games toso tha anthizun. eutixos iparuxn akoma ebiloges. se ales katigories pexnidion
Παίδες ερωτησούλα... Οταν παίζετε εναντίον του υπολογιστή το passing assist το έχετε στο semi η στο assisted?παιζω στο world class και η αλήθεια ειναι οτι δυσκολεύομαι λίγο....έχετε κανενα tip?