Βασικα ειχα σκεφτει να μην αναφερω για να μη διαφημισω...
Printable View
Βασικα ειχα σκεφτει να μην αναφερω για να μη διαφημισω...
Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, αλλιώς δεν θα είχαμε ούτε το νήμα με τις προσφορές.
Οκ... Η κουβεντα εγινε σε mediamarkt.
Ηρεμηστε βρε παιδια! Δε χρειαζονται τετοια τωρα...
Από πλαίσιο που πέρασα μου επαλήθευσαν ότι έλεγε το site και πως όλα τα ps4 που θα έρθουν 13/12 είναι όλα για τις προπαραγγελίες πριν τις 30/10 και δεν ξέρουν πότε θα έχουν άλλα.
οχι αλλα κοντος ψαλμος θα περασω αυριο να ρωτησω.
http://www.enternity.gr/forum/viewto...p=35058#p35058
Μνημόνιο-ξεμνημόνιο, οι κουμπάροι φαίνεται έχουν χρήμα... είμαι περίεργος να δω τι τιμές θα δούμε στις ελληνικές αγγελίες.
Λοιπον εκανα και εγω μια βολτα απο Πλαισιο Βουλιαγμενης για να ενημερωθω τι γινεται με την προπαραγγελια μου και μου ειπανε οτι οσοι εχουν προ-παραγγειλει μεχρι τελος Οκτωβριου θα παραλαβουν κανονικα 13/12 οσοι κανανε προ-παραγγελια απο Νοεμβρη και μετα δεν ξερουν ποτε θα παραλαβουν! και ενω εγω ειχα κανει απο Μαρτιο 2013 αλλαξα την παραγγελια μου σε full Bundle στης 21/10 οποτε δεν θα εχω κανενα προβλημα ευτηχως!
Δε είμαι σίγουρος αλλα αυτό εγινε και σε μένα οταν πηγα τον Οκτώβριο να την αλλαξω σε bundle στο κατάστημα, και ο τσακαλος εκεί απλά άνοιξε την καρτέλα της προπαραγγελιας μου στον υπολογιστή και έκανε εκεί την αλλαγή χωρίς να αλλαξει η ημερομηνία της. Επίσης οταν με είχαν πάρει τηλέφωνο απο το το Πλαίσιο για να επιβεβαιώσουν την προπαραγγελία που είχα κάνει αρχικά, μου είχαν πει οτι σε περίπτωση που βγει ενα bundle θα μπορούσα να την αλλάξω χωρίς να χάσω τη σειρά μου.
Αν ο τύπος που αλλαξει την προπαραγγελία σου σβησει την αρχικη και κανει καινούρια. εκει είναι το πρόβλημα.
Δωσε τους τον κωδικό της προπαραγγελιας σου και εκει να σου την αλλάξουν, πανω στο κωδικό πατάει και η σειρά προτεραιότητας.
Τελικά μου φαίνεται ότι δεν είχε πρόβλημα διαθεσιμότητας η sony αλλά δεν έκανε παγκόσμιο launch γιατί θα είχαν εκραγεί οι servers και θα πέφταν αμέσως.
Εκανα και παραγγελία ενα DS4 blue!! Ελπίζω να τα έχω και τα 2 μαζί και να μην κοιτάω το DS4 και να περιμένω το PS4 να μου έρθει :P
Καλώς σας βρήκα παίδες. Νέος στο site αλλά και γενικά στον κόσμο του Playstation.
Το ίδιο και γω και ελπίζω να το έχω (PS4) στις 13/12 αλλιώς θα βλέπω το DS4 στο κουτί του. :p
Γνωρίζει κάποιος πόσα κομμάτια θα διαθέσει στα public Κύπρου το public Ελλάδας; Είμαι ο 9ος στη σειρά. Λέτε να μην στείλουν καμιά δεκαριά;
Καλως ορισες, κομματια για κυπρο δεν ξερω να σου πω, ισως καποιο αλλο μελος με περισσοτερες πληροφοριες να ξερει.
οποιος εχει παραγγειλει μεχρι και 10 περιπου νοεμβριου ειναι οκ απο public ειδικα αν εχει παρει το ακριβο πακετο μιας και ειναι ελαχιστοι
αυτα ειναι τα νεα απο public