Κι εγώ κρατήθηκα και δεν το είδα.. Μπήκα σήμερα αποφασισμένος να το δώ αλλά τώρα που είπε ο enstikto για πράγματα που δεν τα έχουμε δει δεν το βλέπω με τίποτα! :P
Printable View
Κι εγώ κρατήθηκα και δεν το είδα.. Μπήκα σήμερα αποφασισμένος να το δώ αλλά τώρα που είπε ο enstikto για πράγματα που δεν τα έχουμε δει δεν το βλέπω με τίποτα! :P
^^ Kραταμε γερα...! :)
Αμα είστε ήδη τόσο hyped πραγματικα δεν υπαρχει λόγος να το δείτε... ;)
Αυτη την τακτική είχα ακολουθήσει κ εγω στο uncharted 3...
Σε αυτο που ναι μεν είχα εντυπωσιάστει αλλα δεν με είχε "πείσει" 100% το ειδα...
Εγώ έχω δει μόνο το πρώτο trailer που έχει βγει, κάποιες εικόνες που τις έχω ξεχάσει σχεδόν όλες και ένα κομμάτι ενός gif καταλάθος.
Έχω γεμίσει το thread εδώ με το πιθανόν box art καθώς και κάποια ιn-game screenshot
The Last of Us
Eλπίζω να βγει και καμιά συλλεκτική έκδοση.. :D
Όσοι είδαν το τρέηλερ : έχω μια απορία ρε παιδιά
Spoiler!
(στο σπόηλερ έχει και το τρέηλερ σε HD για όσους το ψάχναν :) )
Μέχρι στιγμής ό,τι έχει ανακοινωθεί είναι για την αμερικάνικη κυκλοφορία (εξώφυλλο, preorder bonuses - το τονίζω μιας και στο παρελθόν η ND έβγαλε διαφορετικές εκδόσεις στα παιχνίδια της).
Σε ερώτηση στα comments αυτού του ποστ στo us psblog απαντήθηκε από τον Arne Meyer της ND ότι:
"Still working out if we will have a collector’s edition or not. Keep your fingers crossed!"
Spoiler!
^^Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες απλά...
Spoiler!
Πραγματικά αν το έκαναν αυτό...Ξανά μπράβο Naughty Dog...τα ίδια με το Uncharted 2...το 3...όσο ξέρουν να φτιάχνουν παιχνίδια τόσο λιγότερο ξέρουν στο να κρατάνε suspense!!!
Όσοι δεν το είδατε...μην το δείτε...σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση!!!
Μακάρι να βγω λάθος!
Τα trailers (ειδικά της ND) είναι κομμένα & ραμμένα έτσι ώστε να δημιουργούν λάθος εντυπώσεις για την πλοκή... όποιος θυμάται τα trailers του UC3, θα καταλάβει τι εννοώ.
Με το κόψε/ράψε δεν βγάζεις ασφαλές συμπέρασμα, οπότε μην το παίρνετε στα σοβαρά...
ρε σεις το ειδα και ουτε που προσεξα αυτο που λετε...δε παιζει δεν ειναι δυνατον...
απλα οχι...
Kι εγω δεν νομιζω να ισχυει αυτο παιδια.
Btw το trailer μου δινει ενα εντελως Walking Dead vibe :d055:
ουτε εγω το ειδα το trailer κ ουτε προκειται φυσικα αλλα release date Μαιο? really? τοσο μακρια??/ :P
The Last of Us multiplayer won't hurt single-player, Naughty Dog insists
http://www.eurogamer.net/articles/20...ty-dog-insists
Δεν νομιζω να χαλασει κανενα να εχει co op με ζομπι,μια χαρα θα ειναι το online σε αυτο το παιχνιδι,ειδικα την εποχη που βγαινει πρεπει να ανταγωνιστει το gta v,το χρειαζοταν τ online.
τελικα θα χει online? δεν ειχαν ανακοινωσει οτι ΔΕΝ θα εχει?
Δόθηκαν πληροφορίες για το pre-order bonus που θα το συνοδεύει, το οποίο θα έρθει σε δύο εκδόσεις. Το "Sights and Sounds Pack", ;oπως ονομάζεται, θα περιέχει το official soundtrack του τίτλου, ένα δυναμικό theme για το PS3 καθώς και δύο PSN avatars των Joel και Ellie. Εκείνοι που θα το προ-παραγγείλουν από το GameStop, θα έχουν στη διάθεση τους επιπλέον περιεχομένο στο multiplayer κομμάτι του τίτλου. Συγκεκριμένα, θα λάβουν multiplayer melee attack booster, extra in-game cash, special customizable character items καθώς και δύο special skins των Joel και Ellie, τα οποία όμως θα γίνουν διαθέσιμα στους παίκτες αφου ολοκληρώσουν το single-player campaign.
gameover.gr
Ελληνικούς υπότιτλους παίζει να χουμε? Κάτι κάνει τελευταία η Sony Hellas (βλέπε το βιβλίο με ξόρκια). Έχει γίνει αυτή τη φορά καμιά κίνηση από τους fan στο forum της ND για υπότιτλους?