μπορει να κανει καποιος join σε ενα παιχνιδι που παιζουν καποιοι φιλοι σου ??
Printable View
μπορει να κανει καποιος join σε ενα παιχνιδι που παιζουν καποιοι φιλοι σου ??
Μπορεις να κανεις join σε παιχνιδια που παιζουν φιλοι σου ή αυτοι να ερθουν σε δικο σου, αρκει να μην ειναι full και να εχει χωρο. Αυτο που δεν μπορεις να κανεις ειναι join σε παιχνιδι με μελοι της clan σου, χωρις να ειστε φιλοι. Θα πρεπει να σου στειλουν invite.
To θέμα είναι ότι με το καινούργιο σύστημα σχεδόν πάντα είναι full ενώ στο 2 έβλεπες ρε παιδί μου είχε πχ 17/24 τσουπ έμπαινες ενώ τώρα σε βάζει όπου θέλει για να γεμίσει.....βλακεία.:thumbsdown:
leader στειλε invite για την clan
Έχω να πω ότι με παίκτες σαν τον DJ-Paris, τον Foris και τον Cross δε φοβάμαι τίποτα. Παιχτούρες. ΧΑχαΧα
Υ.Γ Πάρη αν και με έσκισες χθες ήταν καλό παιχνίδι...
χασαμε δυστηχως αλλα προσπαθησα για το καλυτερο,επισης σε καποια φαση σε ειδα καμπερομενο και λεω εδω ειμαστε,σημερα θα εχω και το 2ο οπλο του engineer και το turretακι μου ετοιμαστειτε!!!
^^ εχεις invite..
Τι έπαθες χθές;
επαθα καλωδια στην βουλα και αποσυνδεσεις,δυστηχως εχω προβλημα με την γραμμη που εμφανιζετε και εξεφανιζεται τυχαια και οταν γινεται αυτο παιφτει το ιντερνετ,επισης κανενας δεν μπορει να βρει τι φταιει!
Λευτερη θα ξεκινησουμε κανα clan match ???
Ριχτε και ενα Inv απο εδω μερια αν εχετε χρονο.
σημερα μην ετοιμαζεστε για clan match,psn down....απο τις 5 σημερα εως 4 αυριο ξημερωματα...
μέχρι τώρα πάντως μπαίνει κανονικά στο psn..
^^^Και εγω εχθες μια χαρα επαιξα (Με σκοτωσε ο Χριστοφορος καμια 200ρια φορες χωρις κανενα προβλημε στην συνδεση)
κάτι δεν πάει καλά.
Εγώ, πάρις, σταμάτης nek, dinos.....όλοι μηδενισμένοι :( στο killzone.com
Για τσεκάρετέ το http://www.killzone.com/kz3/en_GB/my...tml?name=le_71
to eida logika meta to update toy FW mhdenisan ola
εισαι online ρε συ πάρη να δεις το leaderboard από το ps3?
οχι φιλε μου,φευγω για κατι δουλειες βραδυ θα γυρισω...ηρεμηστε θα φτιαξει σιγουρα ειναι λογο update!
μην αγχωνεσε στο leaderboard δεν εχει σβηστει τπτ.
ρε παιδια τα ακουστικα σας ειναι με μικροφωνα εσας?Χαλασαν τα παλια μου και χθες προσπαθουσα να βαλω ενα handsfree motorola που ειχα που ειναι με BT αλλα οταν το ανοιγα μπορουσα να μιλησω αλλα δεν σας ακουγα κοβοντουσαν τα μικροφωνα για καποιο λογο.Ισως φταιει που το δηλωσα και σαν ακουστικο?Πως γινεται να το εχω μονο για μικροφωνο εχω μπερδευτει και οχι για ακουστικο ετσι ωστε να σας ακουω εγω απο τα ακουστικα και να μιλαω απο αυτο μονο για μικροφωνο
Πας settings-->Audio Device Settings
Microphone Level Set the microphone volume.
Input Device βαζεις το headset.
Output Device βάζεις το default (tv).
Με Output TV ,όμως δημιουργείς πρόβλημα στους υπολοίπους γιατί υπάρχει "επιστροφή". Οταν σου μιλάμε δηλαδή, ο ήχος βγαίνει από την tv σου περνάει ξανά μέσα από το μικρόφωνο σου και ξανακούμε τα λόγια μας με καθυστέρηση. Το ίδιο γίνεται και με την PS camera.......δε λέει.:stop:
ενταξει τελικα το εκανα αυτο χθες οπως καταλαβατε γιατι μπορουσα να σας μιλησω το προβλημα μου τωρα ειναι οτι αυτη η @@ρια μετα απο κανα 30λεπτο σβηνει και οταν σβηνει και το αναβω για καποιο λογο δεν ξανανοιγει το μικροφωνο πρεπει να παω στα setting να το κανω ξανα connect ή τεσπα κατι τετοιο το ανοιγα το ξαναεκλεινα στο τελος ξαναδουλεψε καπως.Νταξ δεν το κατηγορω γιατι σιγουρα δεν ειναι γιαυτο το πραγμα η δουλεια του δηλαδη να το εχεις ανοιχτο για 2 ωρες αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται ακομα οταν κλεινει και πως το κανεις να δουλεψει οταν το ανοιγεις μυστηρια πραγματα....τεσπα αν καμια φορα δεν μιλαω να ξερετε χαλασε/εκλεισε το μικ και προσπαθω να το φτιαξω :D
Μηπως υπαρχει κανα headset της προκοπης με usb και ακουστηκα σε λογικη τιμη πχ 10-20Ε?
skroutz.gr,plaisio ψαξε λιγο,γυρω στα 15 νομιζω βρηκα καπου αλλα δεν θυμαμαι,σε site παντος
παιδια ποιος ειναι ο αρχηγος της ομαδας σας;
ειμαι ο αρχηγος της ομαδας Can't Laugh Now (C.LA.N)
και θα ηθελα να κανονισουμε ενα φιλικο για το αλλο σαββατοκυριακο.
συζητηστε το και αν μπορειτε πειτε μου, να το κανονισουμε.
ksekinisa xthes ke ego. telika i clan exi orio 12 atoma? ine klisti?
Οι GENTLEMEN postάρουν και στις νίκες και στις ήττες της ομάδας;)......Γιά να σας δώ....
κανείς;
τι λενε τα clan matches τελικα;παιξατε κανενα;θεωρω πολυ καλη την προσθηκη τους γενικα στο παιχνιδι για οσους εχουν ομαδες!
Βεθηκαμε μερικοι απο την caln χθες και καναμε το πρωτο μας clan tournament match οπου και τελικα χασαμε. Οι αντιπαλοι ηταν καλυτεροι, ιταλοι, οπου και μας "στριμωξανε" για τα καλα. Για οσους ηταν σε clan στο kz2 καταλαβαινουν πως ειναι τα clan matches, ομαδικα μονο και θελει καλη συνεννοηση εκτος απο skils. Το επιπεδο της αλλης clan πολυ καλο, εμεις πρωτο μας παιχνιδι, δεν πειραζει που χασαμε. Οι ομαδες ηταν εξισου ισοδυναμες. Με 4 παιχτες εμεις, 4 αυτοι. Εαν ημασταν παραπανω, θα εβρισκε οσους ημασταν. Καλα ηταν, αλλα θελει προπονηση και πιο πολλα ατομα.
Πως γινεται να κανονισουμε φιλικο ;
παιδια καλο θα ηταν αν γινεται να λετε ποτε θα παιξουμε clanmatch ωστε να συγκεντρωνομαστε οσοι μπορουμε και να παιζουμε μην ειμαστε ετσι κουτουρου .Προσωπικα μπορουσα να μπω χθες απλα δεν ειχα τοσο ορεξη αλλα αν ηξερα οτι θα παιζαμε θα εμπαινα.Επισης καλο θα ηταν να κανουμε μερικα practice μονοι μας σε ενα custom game ετσι ωστε να μην χρειαζεται να λεμε πολλα απο τα μικροφωνα και ο καθενας να ξερει τον ρολο του.
Εμενα ο ρολος μου ειναι να περασω τον φορι,απο το κζ2 προσπαθω
xaxaxa
Λίγο δύσκολο το βλέπω αυτό dj....
Και στο δεύτερο clan match αποτύχαμε:c082:
Βέβαια ήμασταν λίγο γκαντέμηδες αφού ξεκινήσαμε 5 εμείς και 6 οι άλλοι, αλλά θα το παίρναμε το ματσάκι αν περίπου στη μέση του παιχνιδιού δεν πέταγε έξω έναν από την ομάδα με αποτέλεσμα να είμαστε 4 με 6. Νομίζω ότι αυτός που φτιάχνει το match έχει τη δυνατότητα να ξανακάνει invite στο παιχνίδι αυτόν που πέταξε, το γνωρίζει κανένας με σιγουριά αυτό?
4-3 χάσαμε χτες:a122::a122::a122:
και πραγματικά το capture αν hold το χάσαμε για ελαχιστους πόντους διαφορα, ήταν και 2 άτομα παραπάνω οι αντίπαλοι όπως είπε και ο alex που τελικά κάνανε την διαφορα,
απλά καλο θα είναι στο επόμενο clan match να μαζευτούμε τουλάχιστον 8
άτομα
και να κανονίσουμε τα clas που θα παίξει ο καθένας.
Καθε μέρα θα προσπαθούμε να κάνουμε και από ένα clan match.
Ετσι θα φανεί ποιοί θέλουν πραγματικά να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν. Δε σημαίνει απαραίτητα οτι όλοι πρέπει να δίνουν το παρόν κάθε μέρα. Μία-δύο φορές τη βδομάδα για τον καθένα δε νομίζω να είναι πρόβλημα..
Να δωσουμε το παρον ρε συ λευτερη αλλα πως να το δωσουμε αν δεν λετε ποτε θα παιζουμε?Το στυλ αντε ειμαστε 5 ατομα ας μπουμε για clan match δεν ειναι και πολυ πρακτικο.Εστω να ορισουμε το σαβατοκυριακο που ειναι πιο free μερες τι ωρες να μαζευομαστε.
εχεις δίκιο Παναγιώτη. Εγώ θα πρότεινα clan match καθε μέρα γύρω στις 22.00 - 23.00 και ας παίζει όποιος μπορεί. Προτείνω επίσης να "ανοίξουμε" την clan για να είμαστε 8 τις περισσότερες φορές. (είδες τι έγινε εχθές 6 εναντίον 8..... φρίκη), τουλάχιστον πήραμε και μία νίκη. Εσείς τί λέτε;
Κ 11-12 καλα ειναι