Και γω το ψηνω...
Φαινεται σαν το skyrim αλλα με πιο καλο gameplay και πιο focused storyline....και πανω απ' ολα δεν ειναι broken!
Printable View
Και γω το ψηνω...
Φαινεται σαν το skyrim αλλα με πιο καλο gameplay και πιο focused storyline....και πανω απ' ολα δεν ειναι broken!
^ η πιο μεγαλη διαφορα, για μενα, μετα το καλυτερο combat system, ειναι τα περιβαλλοντα. Απο μια εικονα και μονο καταλαβαινεις τι διαφορα υφους.
Εστω και απο σποντα , ειναι το πρωτο παιχνιδι που εχω κανει preorder. Το demo μου αρεσε παρα πολυ αρα δυσκολα θα το μετανιωσω.
Το ξεκινησα χθες ,pc version και απο οτι δειχνει προβλεπεται να ξοδεψω πολλες ωρες πανω του :P.
Το combat system πραγματικα κανει ολη την διαφορα.Ακρως διασκεδαστικο και εθιστικο,με τους αντιπαλους να μπορουν να σε ξεπαστρεψουν αμα δεν προσεχεις.Μενει να δω κατα ποσο διατηρειται με την παροδο του χρονου .Παιζω σαν rogue αρχικα και θα δω σε τι θα κανω spec στην πορεια.Για την ωρα η charge attack με τα daggers ειναι ολα τα λεφτα,πηδωντας απο χαρακτηρα σε χαρακτηρα σαν τον flash και μαχαιρωνοντας αλυπητα ,και το stealth ειναι διασκεδαστικο :P.Σκεφτομαι να επενδυσω και σε μαγεια(τα stave attacks ειναι πανεμορφα με τα effect τους) γιατι πραγματικα δειχνει διασκεδαστικη και powerful κατι που δεν συνηθιζω σε παιχνιδια(μονο στο Dragon age και σε digital devil saga εχω παιξει τον main character μου σαν μαγο).Χωρια οτι εχω και του rogue τα skill αμα τα βρω σκουρα.Και ειναι τοσα πολλα τα skills που θελω D:
Thank god που υπαρχει επιλογη να κανεις απευθειας compare των αντικειμενων που βρισκεις στο εδαφος με αυτο που εχεις στο χερι.Ετσι μπορεις απευθειας να αποφασισεις αμα θα το κανεις equip,move to junk ή να το αφησεις κατω χωρις να αναγκαζεσαι να το παιρνεις και μετα να πηγαινεις στα μενου να το βρεις για να το συγκρινεις,οπως γινεται στα περισσοτερα rpg και ειναι ακρως εκνευριστικο που δεν εχουν τετοια επιλογη.Μπορεις να το κανεις και με τα craft items και να συγκρινεις πριν φτιαξεις ενα item οποτε να μην χρειαζεται να βγαινεις εξω απο το craft,να μπαινεις στα μενου να δεις τα stats και μετα να ξαναμπαινεις στο craft για να τα φτιαξεις...ακρως κουραστικο,ειδικα οταν αρχιζεις να φτιαχνεις πολλα items(γκουχ skyrim γκουχ)
Ηδη παντως βρηκα το πρωτο μου purple item :3 (υποθετω ειναι τα rare items )
Το alchemy το βλεπω να γινεται εξαιρετικα χρησιμο(βασιζεται στην τυχαια αναμιξη στοιχειων μεχρι να ανακαλυψεις συνταγες,που μπορεις να τις υποψιαστεις αναλογα με το σε τι ειδικευεται το καθε ingredient πχ health,restoration κτλ),το blacksmith απορω με εναν reviewer που ειπε οτι ειναι αχρηστο οταν δινει χρηση ακομα και σε αχρηστα αντικειμενα μεσω του disasemble για να παρεις τις πρωτες υλες τους και ηδη εχω φτιαξει καποια πολυ δυνατα items(flaming swords και poison daggers?Yes please) και θα φτιαξω και δυνατοτερα οσο προχωραω, και το sagecraft ειναι εξαιρετικα απλο και βολικο για να φτιαξεις runes για τα αντικειμενα σου.
Τρεχει επισης εξαιρετικα και χωρις προβληματα μεχρις στιγμης.
Δυστηχως η καμερα δεν ξερω αν εχει "φτιαξει" απο αποψη sensitivity καθως εχω την επιλογη στο pc να το καθορισω.Δεν εχει "φτιαξει" ομως το οτι ειναι πολυ κοντα στον χαρακτηρα.
Αρα υποθετω πως οι devs μιλουσαν για patch που θα κανει fix την καμερα καθως το παιχνιδι μαλλον ηταν gold οταν αρχισε ολος ο ντορος γυρω απο αυτην.
Παρ'ολα αυτα την εχω συνηθισει και στις ανοικτες περιοχες ανοιγει αρκετα ωστε να βλεπω τριγυρω μου την ωρα της μαχης.Στις κλειστες περιοχες ομως ειναι πιο δυσκολο γιατι μπορει να μου ρθουν χτυπηματα απο πισω που δεν εβλεπα λογω καμερας.Still ειναι τοσο ομορφο το υπολοιπο πακετο που δεν με ενδιαφερει/ενοχλει και πολυ :P
Δεν ξερω τι αλλο να πω...ειναι και νωρις για να περιγραψω περισσοτερα αλλωστε.
EDIT: 8/10 απο Eurogamer,Destructoid και gamesradar
http://www.gamesradar.com/kingdoms-a...koning-review/
http://www.destructoid.com/review-ki...g-221203.phtml
http://www.eurogamer.net/articles/20...ckoning-review
To stealth ειναι καλο? Θελω να πω, παιζει μεγαλο ρολο ή ειναι οπως στα elder scrolls?
Μεχρις στιγμης δεν το χρησιμοποιησα πολυ γιατι οι εχθροι ειναι συνηθως τοποθετημενοι με τετοιον τροπο ωστε να πιανουν 360 μοιρες σε οπτικο πεδιο.Οπου ομως μπορουσα να το χρησιμοποιησω τοτε ειναι μια εξαιρετικη επιλογη καθως το damage ειναι αρκετα μεγαλο.
Υπαρχουν επισης και βομβες που κανουν θορυβο ωστε να κανεις αντιπερισπασμους.
Μην περιμενεις παντως stealth οπως αυτο των stealth games :P.Το ai δεν ειναι για τετοια,μπορει να σε δουνε και αμα κρυφτεις να σε αφησουν ,και αλλες φορες μπορει να μην ακουσουν το ατομο που σφαχτηκε σε καποια κοντινη αποσταση απο αυτους.Αλλες φορες ομως λειτουργει ικανοποιητικα,αμα σε δουνε πολλοι δεν θα σε αφησουν ή αμα ακουσουν θορυβο.
Σαν το elder scrolls θα το λεγα,οπου ειναι μια εναλλακτικη επιλογη(αν και στο skyrim με το νεο συστημα backstabbing και τα perks μπορουσες να παιξεις ετσι ολο το παιχνιδι :P ) παρα σαν κατι που μπορεις να χρησιμοποιησεις εκτεταμενα ,ακομα και σε bosses.
Φυσικα ειμαι νωρις ακομα στο παιχνιδι και ειχα δει σε καποια previews κομματια που το stealth ειναι εξαιρετικη επιλογη καθως εχει κατι giants/trolls που ειναι γομαρια για να πεσουν σε μαχη,οποτε το stealth τα καθαριζε ανετα.
RPG gamer:4/5
http://www.rpgamer.com/games/amalur/...ingstrev1.html
Gameinformer 8/10
The Guardian 5/5 stars
\Computer & videogames 7.8
ai.com A
Fronttowardgamer 8.5
Gamefront.com 85
Destructoid Video Review
Destructoid Written Review 8
Gamerant 4/5
GamesRadar 8/10
Wegotthiscovered.com 4/5
Incgamers.com 9/10
G4TV 2.5/5
Ripten 8.5
GamingNexus A
tesskyrim.com 88
OXM Italy 9
OXM USA 8
OXM UK 7
GamersHub 4.5/5
VGRevolution 9
Joystic :5/5
http://www.joystiq.com/2012/02/07/ki...koning-review/
1up:B+
http://www.1up.com/reviews/kingdoms-...pager.offset=1
Το παιχνιδι εχει παρα πολυ καλα reviews μεχρις στιγμης :D.
EDIT:Gametrailers :8.2
http://www.gametrailers.com/video/re...doms-of/726580
Το παιχνίδι σπέρνει παιδια!!!
Nικολα, με εψησες!
Ερωτηση, θελω να μου πεις απο πρωτο χερι, αν υπαρχει ποικιλια στα περιβαλλοντα. Ειναι αυτο που με καιει πιο πολυ.
Φοβερες οι εντυπωσεις φιλε nikolaszax!
Η ερωτηση που εχω εγώ: ειναι ξε-αγχωτο οπως το Skyrim?χυμαδιο? να παω οποτε θελω, οπου θελω, με οποια σειρα θελω και να πολεμισω οπως θελω και να σκοτωσω οποιον θελω και αν θελω?
Υ.Γ πολλα τα "θελω" :P
@messi
Μεχρις στιγμης ειναι οπως στο demo πανω κατω με καποιες διαφοροποιησεις και αυτο γιατι ειμαι στην Dalentarth(ή οπως λεγεται) ακομα.Σαν zones ενα πραγμα,ειναι σαν του skyrim ενα πραγμα, οπου η περιοχη γυρω απο το whiterun ειναι πεδιαδα,γυρω απο το markath ορεινοτερα κτλ.Αμα περιμενεις και προχωρησω ακομα παραπερα θα σου πω καλυτερα και με σιγουρια :P.
Οπως θα δεις ομως παρακατω στον χαρτη για τον majere ,περιμενω απο την erathel να ειναι πεδιαδες,την detyre ερημοι/wild west,klurikon βαλτοι or something κτλ.
@Majere
Το μπορεις να πας οπου θελεις μεχρις στιγμης φαινεται εφικτο καθως δεν υπαρχουν ορια περα απο τα borders που οριζουν τα μονοπατια καθως δεν ειναι τοσο ανοικτο οπως το skyrim οπως η παρακατω εικονα θα σου δειξει καλυτερα για την starting region
http://oyster.ignimgs.com/mediawiki/...dalentarth.jpg
Και στον world map δειχνει ετσι http://reckoning.amalur.com/sites/al.../world_map.jpg
Οποτε ειναι ανοικτο υπο την εννοια οτι θα παω στο ταδε μερος στον χαρτη χωρις φοβο αλλα οχι με την εννοια του βλεπω εκεινο το βουνο,παω να το σκαρφαλωσω ή να πηδηξω στο ταδε μερος(τα μαυρα spots στον χαρτη).
*Σημειωση πως δεν περιεχει καποιες αλλες περιοχες του dalentarth οπως λεει ο χαρτης.*
Οποτε θελει προσοχη στο πως παει να το προσεγγισει καποιος ,αμα παει να το δει σαν το νεο skyrim στο openess τοτε θα απογοητευει και ισως νιωσει cheated :P.
Με βαση αυτα λοιπον μπορεις να κανεις οτι θες,να πολεμησεις οπως θες( στην αρχη μαλιστα εχεις και το καλο οτι τα οπλα δεν εχουν requirements οποτε μπορεις να δοκιμασεις ολα τα fight styles για να δεις σε ποια θα επενδυσεις) και οποιους θες(μπορεις να σκοτωσεις και τους χωριανους της αρχικης πολης αν και δεν το βλεπω γιατι να το κανεις εκτος αν στο πει καποιο quest :P ) και οτι αλλο δεν ξερω γω μπορεις να σκεφτεις.
Αυτην την εντυπωση τουλαχιστον με εχει δωσει οσες ωρες εχω παιξει μαζι του(εχω φτασει ουσιαστικα μεχρι τις περιοχες που εχει τα πρασινα lore stones που βλεπεις στον χαρτη)
Τελος βρηκα σημερα και το πρωτο μου set item.Για warrior δυστηχως αλλα τελος παντων :P.
Επισης τα chakrams
http://1uponu.files.wordpress.com/20...koning_002.jpg
ειναι απο τα πιο cool οπλα σε animation,effects και battle style XD.Και ειναι και ειδικα για μαγους οποτε δεν θα μεινουν μη-ικανοποιημενοι οτι δεν θα χρησιμοποιουν cool οπλα οπως οι αλλες classes(in fact τα staves και τα chakrams ειναι ομορφα στον οπτικο τομεα και battle style).I love them και θα αναβαθμιζω τα magic για αυτα μονο :P.
Μ'αρεσουν επισης τα faeblades και πως διαφοροποιυνται απο τα daggers στο οτι ειναι για multihits και single hit power attacks σε αντιθεση με το single normal attacks,multi power attacks των daggers
EDIT:More reviews απο το neogaf
DigitalChumps: 9.6
Gaming Trend:91
Team Xbox:9
Multiplayer.it: 8.7 (spanish)
SpazioGames: 8.5 (Spanish)
+rep μολις με αφησει το συστημα, ησουν κατοπιστικοτατος.Thanx για το χρονο σου!
Θα το δω στο προσεχες μελλον το παιχνιδι, φαινεται πολυ εθιστικό.Μολις καταφερω να τελειωσω Skyrim και dark souls που εχει σειρά!
εννοειται χροσταω +rep, μολις με αφησει. Ευχαριστω, για αλλη μια φορα, κατοπιστικοτατος. :)
Περιμενω και νεο uptade μολις προχωρησεις. :D
περα απο καμερα που δεν μαρεσει(αλλα συνθιζεται ) ολα καλα ετσι οπως τα περιμενα
εκτος απο ενα
ειπες δεν ειναι τοσο open world οσο σκαιριμ και ειπες για borders σε μονοπατια.
δηλαδη εκει που μπορεις να πας ειναι τα μονοπατια ευθεια και καθε 500μ ας πουμε μια μικρη πεδιαδα?
ειναι δηλαδη πανω κατω σε φαση assasin creed το πρωτο(δεν εχω παιξει τα αλλα) που εβγαινες απο πολη και ακολουθουσες μονο ενα δρομο?
και επισης κατι τελευταιο εκτος απο το χωριο που εχει στο ντεμο υπαρχουν πιο μεγαλεις πολεις η χωρια ξερω εγω τυπου Solitude?
Δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω περα απο αυτα που ειπα.Εδωσα και τον χαρτη του πρωτου region για να δειξω πως ειναι ουσιαστικα.Δεν ειναι οπως το skyrim οπου σου δινω αυτην την εικονα του world map
http://reckoning.amalur.com/sites/al.../world_map.jpg
και σου λεω μπορεις ολο αυτο μπορεις να το εξερευνησεις(βουνα,ποταμια,θαλασσα κτλ) αλλα βλεπεις πως ειναι το region του dalentarth στο world map και πως αναπαρισταται τελικα συμφωνα με την πρωτη εικονα.
Εχεις παιξει διαβαζω και το demo οποτε θα εχεις καταλαβει τι περιορισμους ακριβως εχει.
Το assasins creed ουτε καν θυμαμαι πως ηταν να σου πω την αληθεια για να σου πω κατα ποσο συγκρινεται.
Οσο για την 2η ερωτηση δεν μπορω να απαντησω γιατι ειπα παραπανω μεχρι που εχω φτασει.Οποτε δεν μπορω να ξερω ακομα αμα εχει μεγαλες πολεις τυπου solitude οταν ολες τις ωρες μεχρις στιγμης τις εχω αφιερωσει τριγυρω απο αυτες τις περιοχες που ειπα :P.Το main quest βλεπω να με ωθει προς στην πολη(και στο πρωτο σπιτι που μπορεις να αποκτησεις απο οτι διαβαζω) αλλα δεν το εχω προχωρησει ακομα(ακομα το quest log μου λεει να παω να επισκευτω εναν fateweaver που μου ειπε ο πρωτος fateweaver που συναντας οταν βγαινεις εξω απο το αρχικο dungeon/tutorial)
vlepontas me ena filo to video review tu ign pu ine se ps3 mas afise mia periergi esthisi sta grafika tou kosmou
eno kapia simia fenonte entiposiaka kapia ala exoun mia kartunistiki aploiki esthisi san na exume na kanume me mmo pexnidi ke oxi single player se antithesi me to ifos tu skyrim pu ine pio alithofanes
autoi pu to xete ksekinisi ti lete gi auto?
Umm....ολο το παιχνιδι εχει καρτουνιστικη και αυτο γιατι το art style του και το presentation του ειναι καρτουνιστικο οπως πχ warcraft series ή darksiders(που επισης μοια.
Το οτι ειναι καρτουνιστικο ομως δεν σημαινει πως ειναι mmo-like γιατι αυτο δεν το καθοριζει το art του.Το καρτουνιστικο στυλ υπαρχει και σε single player games αλλωστε.
Συμβουλη για τους υπολοιπους.Βαλτε ποντους στο detect hidden!Τοε ιχα αγνοησεια ρχικα και μολισ του εβαλα 2 πντους ειδα τον εαυτο μου αν πηγαινε πισω σε ολα τα μερη που ημουν για να παρω ολους τους κρυφους θησαυρους που δεν θα μπορουσα να εντοπισω πριν απο αυτο .Περα του οτι χ**τηκα στο ταλιρο,βρηκα και καποια set pieces απο armor(αλλα μες στην γκαντεμια μου συμπληρωσα σετ για μαγους fffffuuuuuuu...ουτε ενα για rogues δεν βρηκα για τα level μου,παρα μονο ενα boot για 28 finesse D: ).
Ξεκλειδωσα και ενα ακομα ability που κανει τον rogue να πηγαινει ταχυτατα πισω απο τον εχθρο ,ευκαιρια για να αποφυγω επιθεσεις και να κανω αντεπιθεση...ο συνδυασμος ολων των ικανοτητων στη μαχη το κανει εξαιρετικο :D.
simfono oti to ena den sinepagete to alo. apla auto nomizo sindiazi ke ta 2 to sigekrimeno. idika se anixtes ektasis pu prepi na diksun draw distance mu fanike arketa adio
edit:
elpizo na ine idea mu gia me endiaferi san titlos
edit 2:
ke sto video review tu gametrailers anaferi tin mmo esthisi. idika ston tropo pu pernis ta quest. episis anaferthike ke se bugs tis kameras. tin edikse na kolai sto patoma. episis anaferi oti kapia komatia tu ine orea kapia oxi toso. telos mila gia 20 ores main quest. kalo tha itan na mas sxoliasun ep auton osoi to pezun. giati se kapia simia mu fanike oti krationtusan na min pun kala pramata. san na stirizun skyrim
Ερωτηση προς τον Νικολα κυριως, αλλα και σε οποιον αλλον που εχει το παιχνιδι(αν υπαρχει, καθως Ευρωπη - τουλαχιστον επισημα - δεν εχει βγει).
Αξιζει να το κανω pre-order παιρνοντας ως ''δωρακι'' αυτο,
http://thehut.pantherssl.com/design-...0468936/bl.jpg
ή να περιμενω 1-2 μερες και μετα να το αγορασω, εχοντας περιπου 4,6Ε κερδος λογω ενος code που εχω;
δλδ να το pre-ordαρω στα 46Ε ή δεν αξιζει και να περιμενω, ωστε να δεχθει τον code και να το παρω στα 41-42Ε;
@georgios
Δεν εχω δει του GT το review αλλα με βασει αυτα που λες (υπενθυμιζω pc version):
Γιατι στο skyrim πως επαιρνες τα quest?Πηγαινες στο ταδε ατομο και σου ελεγε πανε στο ταδε μερος.Δεν αλλαζει κατι και εδω.Οσο για την mmo αισθηση δεν ξερω καθως μονο LOTRO και lineage 2 ειχα παιξει για ενα διαστημα και το πρωτο ειχα παιξει ελαχιστα ωστε να εκφρασω γνωμη και στο 2ο ειχα βαρεθει την ζωη μου με το ποσο αργα και δυσκολα ηταν τα παντα(leveling,traversal κτλ).Και το amalur δεν μου δινει αυτην την αισθηση,γιατι αν μου εδινε mmo αισθηση τοτε θα το ειχα παρατησει ηδη καθως δεν ειμαι καθολου φαν του ειδους.
Περισσοτερο δινει την αισθηση action rpg με μπολικο looting παρα mmo.
Bugs δεν εχω συναντησει ουτε ενα μεχρι τωρα ,ουτε η καμερα που λενε μου σκαλωσε ποτε.Καπως δυσκολο να πει καποιος για αυτο ομως αμα δεν αφιερωσει ποσες ωρες πανω του(εδω στο ps3 skyrim μια χαρα θα φαινοντουσαν ολα μεχρι να αρχιζουν τα περιεργα λογω save file size).Το "κομματια του ειναι ωραια,αλλα οχι τοσο" ειναι γενικο για να σου απαντησω,ολα τα παιχνιδια εχουν κομματια που δεν ειναι ωραια και αλλα ειναι :P.
Η αλλη ερωτηση ειναι καπως να την ρωτησεις....πως να ξερουμε ποση ωρα ειναι το main quest μεσα σε 2 μερες κυκλοφοριας εκτος αν το καψει καποιος και ασχοληθει μονο με αυτο και με κανενα αλλο sidequest :P?Κατι που δεν προκειται να γινει αλλωστε γιατι ειναι τοσα πολλα που εχει να κανεις σε side quests(απο factions,απλη εξερευνηση μεχρι και αλλα δευτερευοντα) που το main quest θα αργησω να το προχωρησω,και αμφιβαλλω κανενας να μην ασχοληθει με αυτα και να παει μονο για το main quest,εκτος αν ξερω γω το νοικιαζει(αλλα χανει ενα μεγαλο ποσοστο του παιχνιδιου τοτε).In fact παιζω 3 μερες τωρα και εχω κανει μονο τον μισο χαρτη απο το region του dalentarth που ποσταρα πιο πανω
20 ωρες μια χαρα ειναι ομως για main quest αμα ισχυει .Εφοσον ισχυει,δεν ειναι λιγοτερο απο αλλα rpg οπως mass effect και oblivion/skyrim αμα ασχοληθεις μονο με το main quest τους,in fact ειναι και μεγαλυτερο.
Οσο για το στηριζουν skyrim,πολυ που με νοιαζει ,δικαιωμα τους.Λες και εκεινο δεν ειχε προβληματα αρκετα μαλιστα πολυ σοβαροτερα αλλα τα βραβεια μια χαρα τα πηρε :P.Ειδικα οταν διαβαζω πχ στο review του G4tv οτι η bethesda εκανε καλυτερο polish στο skyrim σε σχεση με τους developers του amalur ,μου ερχεται να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο οχι μονο για την ps3 εκδοση αλλα και επειδη στο skyrim ημουν με ενα wiki ολη την ωρα ανοιχτο για να δω αμα κολλησει καποιο quest για να δω πως θα το ξεκωλησω μεσω της console-χωρια οτι ελειπαν files που εκανε το main quest να κολλαει και επρεπε να τα κατεβασω μεσω internet για να το προχωρησω.Και αυτο σχεδον απο την αρχη του παιχνιδιου.Στο amalur ουτε ενα τετοιο προβλημα δεν εχω μεχρι τωρα(μπορει να αλλαξει ομως,ποτε δεν ξερεις).
Ή οτι το fable ειναι καλυτερο οταν το amalur ειναι 10+ φορες το παιχνιδι που θα επρεπε να ειναι το fable σε combat/items/μεγεθος κτλ.Ας πουλησουν τα double standards τους αλλου :P.
Σιγα μην δεν παιξω αλλα rpg επειδη το Α rpg ειναι καλυτερο συμφωνα με αυτους :P.
@messi10
Δεν αξιζει το item.Ειναι τοσα πολλα τα flowers κτλ και τοσο ευκολα να τα δεις(βγαζουν χρυσες μπαλες τριγυρω τους),και ειναι και παντου οποτε δεν αξιζει....μην σου πω οτι θα γεμιζει ο χαρτης με αυτα και θα ειναι χειροτερο στο τελος :Ρ.Και μονο που θα κινησε στον κοσμο,κανε harvest οτι βρισκεις στο δρομο σου και καθαρισες,αλλωστε δεν πιανουν βαρος και μπορεις να εχεις οσα θες.
Ηθελα να σε ρωτησω Νικολα αν διασκεδαζεις με το συγκεκριμενο παιχνιδι, αλλα απ οτι διαβαζω μια χαρα τα περνας:P.
Ο καρτουνιστικος κοσμος του ειναι αυτο που μου αρεσει περισσοτερο απ ολα. Το περιμενω :)
prota ap ola, thanks gia tis analitikotates apantisis. na valo bullets na se dieukolino
1. oson afora to mmo sta quest. auto me ta thaumastika pano apo tus npc ksekinise sto wow ke ine pleon standard se ola ta mmo sxedon. se sindiasmo me kapia poli adia skinika mu kani kati tetio
2. exi epilogi diskolias?
3. o kosmos ine xorismenos opos sto skyrim me portes ke loading?
1.Ααααα πες ετσι :P.Ναι αυτο υπαρχει αν και δεν νομιζω να ξεκινησω με το wow καθως το θυμαμαι και σε παλαιοτερα rpg να υπαρχει(ακομα και σε παιχνιδια της blizzard πριν το wow).Περισσοτερο οπτικο ειναι ομως το θεμα,απο την μια ισως σε βγαζει απο τον κοσμο οταν βλεπεις θαυμαστικα πανω απο τα κεφαλια των χαρακτηρων λες και εντοπισαν τον Snake του mgs,απο την αλλη σε βοηθα ωστε να βλεπεις απευθειας ποια ατομα εχουν quest και να μην αγχωνεσαι μηπως εχασες/δεν προσεξες καποιο απο αυτα :P.
2. Ναι εχει τα κλασσικα 3 επιπεδα δυσκολιας και προτεινω το hard μαλιστα γιατι το normal ειναι πολυ ευκολο για τα γουστα μου τουλαχιστον(ανα πασα στιγμη μπορεις να αλλαξεις δυσκολια απο τα μενου αμα αντιμετωπισεις προβλημα)
3.Ναι.Τα dungeons ειναι χωρισμενα απο τον main world με loadings καθως και τα σπιτια.Τουλαχιστον δεν ειναι πανω απο 2-3 secs(στην pc version τουλαχιστον).Ειναι ενα θεμα ευτυχως/δυστηχως τετοιων ανοικτων παιχνιδιων.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος :P.Αμα εχεις αλλες απορειες εδω θα ειμαι XD.
1. pithanon sto pc an to valis full detail na gemizi me prasinades ta topia ke na exi kalitera efe fotismu ke na min fenete toso adio
2. pos to pezis sto pc? me pad? pezete xoris pad? an ne, pos ine o xirismos xoris pad?
1.Ισως,αλλα το pc μου δεν ειναι και το καλυτερο ωστε να τα βαλω full γιατι μετα θα τρεχει σαν slideshow :P.Νομιζω ομως οτι ειναι περισσοτερο θεμα LOD(level of distance) να ειναι πολυ χαμηλο απο default χωρις να μπορεις να το αλλαξεις(με αποτελεσμα απο ενα σημειο και μετα να φαινεται αδειο μεχρι να αρχιζεις να πλησιαζεις στο σημειο και να αρχισουν να κανουν pop-in τα details εκεινα) παρα καποιου setting.
2.Με πληκτρολογιο και mouse παιζω καθως με βολευει αφανταστα στα πολλα skills και σε οτι αφορα παιχνιδια που εχουν πολυ loot και θελω ταχυτητα στο management τους.Οποτε δυστυχως δεν μπορω να απαντησω σε αυτο.Θα απαντησουν καλυτερα αλλα παιδια απο εδω αμα και οταν με το καλο το παρουν :P.
1. sta perisotera games, an vgalis antialising, vsync ke miosis tin analisi boris na ta peksis sxedon full detail me kalo draw distance
2. vre si, me prliktrologio me endiaferi pos pezi. san mmo (me velakia ke mouse i kamera) i san diablo point and click? i ta ftiaxnis opos thes?
1.Το ξερω και τα εχω βγαλει αλλωστε :P(vsync παντα το εχω off γιατι δεν προσεχω τα σπασιματα της εικονας οπως αλλοι).Την αναλυση την εχω στα 1680 γιατι παρακατω φαινεται τραγικο σε 24 οθονη που εχω :P
2.lol μαλλον δεν το διαβασα σωστα.
Παιζει σαν ενα action rpg .Τα βελακια κινουν τον χαρακτηρα,το mouse την καμερα(απευθειας,γιατι σε καποια rpg πρεπει να κρατας πατημενο το mouse-κουμπι και να στρεφεις την καμερα),δεξι κλικ κανει activate το skill που εχεις equipped(βλεπε diablo.Πατας πχ το 1 που ειναι για το lighting bolt και το κανεις equip και μετα με το δεξι κλικ το ριχνεις οσες φορες θες,πατας το 2 για αλλο skill και με το δεξι κλικ τωρα κανεις αυτο το skill κ.ο.κ..δεν ειναι δηλαδη παταω το 1 και γινεται αυτοματα το skill οπως υποθετω στα WOW),αριστερο click επιθεση(οπως το God Of War και οχι οπως πχ στο lineage 2 που πατας μια φορα και ο χαρακτηρας σου βαραει μονος του μεχρι να του πεις να κανει κατι αλλο) και μετα εχει dodge,sneak κτλ.Δεν ξερω πως αλλιως και τι αλλο να περιγραψω για αυτο .Μετα στο demo θα μπορεις να τα δεις καλυτερα.
1. ke go 24ara exo. ego otan mikreno tin analisi mikreno ke to parathiro gia na min ginete ksexiloma. pai xameni i othoni etsi ala protimo na exo kalo detail se mikro parathiro. thelo pixel to pixel xoris katholu ksexiloma. sinithos sta 1280 pezo
thanks isos dokimaso to demo. psilo katalava
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ παιχνιδι !! τουμπανο
Ευχαριστω Νικολα για την απαντηση, οποτε παμε για αγορα σε μικροτερη τιμη.
^^
Κλασικό 20ρικό για μένα,να υποθέσω και για σένα,ε messi? ;)
My mistake :P
Εγώ με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα,το έχω βάλει πλαφόν πλέον σε όλα τα παιχνίδια που αγοράζω.
^^^
εγώ λέω να βγάλω το πλαφόν και να σταματήσω να αγοράζω έτσι όπως πάει η δουλειά.
Κρίμα γιατί αυτό πχ μου είχε κάνει θετική εντύπωση, το οποίο πλέον βγαίνει από την λίστα αγορών.
Oντως ισχυει αυτο, αν και ισως περιμενω 1-2 μερες ακομα μηπως γινει ενα μικρο price drop, αφου ειτε το αγορασω σημερα, ειτε την Κυριακη, dispatch την Δευτερα θα γινει. :P
Οποτε βλεπουμε...
Παντως να ξερεις, αυτος που με εχει ψησει να το αγορασω απο τωρα, δεν ειναι αλλος, απο τον Νικολα(nikolaszax) αλλα και το IGN. :D
^Ωχ καταλαβα,τωρα ξερω ποιος θα τα ακουσει αμα τελικα δεν σου αρεσει:P.
Ειμαι γυρω στις 16 ωρες playtime συμφωνα με το save μου,15 level(με 35 finesse και κατω απο 10 στα αλλα) και ακομα να φυγω απο την Dalentarth :P.Μου μενει η ettinmere υποπεριοχη απο αυτη καθως και η υποπεριοχη βορεια της Sidhe να εξερευνησω αλλα εχω ακομα και ποσα quests απο διαφορες αλλες περιοχες D:.
Ξεκλειδωσα το 2o level του universalist fate card που μου δινει +1 σε ολα τα skills κατι που ειναι πολυ χρησιμο ωστε να μην ξοδευω παραπανω ποντους σε πραγματα που δεν θελω για να παρω το επομενο level αυτου που θελω(πχ detect hidden passages θελει 5 ποντους ενω ετσι οταν εχω την fate card equipped στους 4 μου το δινει).Το τελευταιο level ειναι overkill(+3 σε ολα τα skills μαζι με αλλα καλουδια) αλλα παλουκι ή χρονοβορο να το ξεκλειδωσω.
Εχω συμπληρωσει ηδη ενα set equipment για μαγους ομως δυστηχως (πρεπει να ειμαι πολυ γκαντεμης γιατι εχω βρει μονο 1 κομματι για rogues ενω καμια 8 για might και 8 για magic ) ενω ξεκλειδωσα και το smoke bomb που ειναι λολ imba(κανεις ενα smokebomb και μετα το stealing γινεται παιχνιδακι >: D .Στο loot του ειναι οτι θα επρεπε να ηταν το dungeon siege 3 :P.
Τελος πηρα και το πρωτο μου σπιτι και το αναβαθμισα τελειως(παμφτηνο και ολας και εχω την εντυπωση οτι μεγαλωσε και πολυ σε μεγεθος) και μπορω να αποθηκευσω επιτελους σε ενα chest οσα items θελω .Και το καλο ειναι οτι ειναι και καλα μαγικο ετσι τα αντικειμενα θα ειναι και στο chest ενος 2ου σπιτιου οταν αποκτησω(οποτε δεν εχω θεμα του πηγαινε ελα μεταξυ σπιτιων οπως στο skyrim για να παρω το item που ηθελα/που δεν θυμομουν σε ποιο σπιτι το αφησα).
Πραγματικα μπορει το παιχνιδι να μην ειναι το exceptional που αφηνει εποχη κτλ. και να εχει αρκετα σημεια που μπορει να βελτιωθει αλλα it hits the right cords και οτι κανει το κανει καλα και με κανει να το διασκεδαζω.Μπορει να ποσταρω και καμια pic μετα :P.
Νικολα, θα το ελεγες πιο γραμμικο σε σχεση με το Skyrim? Eχει ελευθερια κινησεων πας οπου και εξερευνας οποιο σημειο του χαρτη θες?
Δες μια σελιδα πιο πριν που το αναλυω οσο καλυτερα μπορω.
Long story short μπορεις να πας οπου θες και να εξερευνησεις οποιο σημειο του χαρτη θες εφοσον ειναι στα ορια του χαρτη(βλεπε χαρτης πχ της region του dalentarth μια σελιδα πισω).Στο skyrim λες "βλεπω εκεινο το βουνο,μπορω να το ανεβω" και μπορεις να πας οπουδηποτε γιατι ειναι εξ'ολοκληρου open world και τα μονα ορια του χαρτη ειναι ουσιαστικα τα ορια της region skyrim,στο amalur ειναι μεγαλουτσικα areas ενωμενα μεταξυ τους με μονοπατια κτλ. που κανουν εναν μεγαλο κοσμο (φαντασου τις περιοχες του fable αμα εχεις παιξει αλλα χωρις τα loadings μεταξυ τους-με καποιες εξαιρεσεις).
Μετα υπαρχει και το demo για να δοκιμασεις και να το δεις(45 λεπτα διαρκεια αφου βγεις απο το training dungeon) αν και νομιζω καποιες areas ειναι κλειστες στο demo και δεν ξερω μεχρι τι εχουν ανοιχτο.