Σκεφτομαι να κανω αντικατασταση επιτελους το χαλασμενο(drive) 60αρι μου:p
Mεχρι τωρα επαιζα με δανεικο ps3.
H ερωτηση ειναι η εξης.Aπο την cometron θα μου δωσουν καποια εγγυηση?πρεπει να επιμεινω ή θα την δωσουν ετσι και αλλιως? :p
Printable View
Σκεφτομαι να κανω αντικατασταση επιτελους το χαλασμενο(drive) 60αρι μου:p
Mεχρι τωρα επαιζα με δανεικο ps3.
H ερωτηση ειναι η εξης.Aπο την cometron θα μου δωσουν καποια εγγυηση?πρεπει να επιμεινω ή θα την δωσουν ετσι και αλλιως? :p
Μέσα στη τιμή είναι 1 χρόνος εγγύηση, στο ebw με λιγότερα λεφτά (90 ευρώ) έχεις και μικρότερη εγγύηση (3 μήνες)......αντικατάσταση κονσόλας εννοείς γιατί drive αν δεν κάνω λάθος δεν κάνουν.
Έχω ακούσει ότι τα στέλνουν εξωτερικό δεν κάνουν εδώ αλλαγή drive και από το να σου πουν περίμενε κανένα μήνα να το στείλουμε και να μας το στείλουν σου δίνουν άλλη......αυτή που είχαν στείλει πριν 1 μήνα.:P
Παιδες οφειλω να ομολογισω οτι εχω τρομαξει με ολα αυτα που διαβαζω και εχω να κανω την εξης ερωτηση υπαρχει καποιο καταστημα στο οποιο μπορω να παω το ps3 αν (μαλλον οταν) μου χαλασει και να μου επισκευασουν την ιδια κονσολα? Το δικο μου ειναι ενα 80αρι απο τον δεκεμβριο του 08
NEWS: Τελικά από την ebw.gr ενημερώθηκα πως η κονσόλα μου δεν επισκεύαζεται γιατί δεν υπάρχουν μητρικές οπότε μπορώ να την αντικαταστήσω με 130 ευρώ σύνολο με μια ανακατασκευασμένη. Είμαι σε δίλλημα όμως,cometron ή ebw για ανακατασκευασμένη?
130E και πόσο καιρό εγγύηση? Αν είναι για 1 χρόνο οκ. Αλλιώς commetron
Είναι για ένα χρόνο,οπότε τους προτίμησα.Ελπίζω να μην έχουμε απρόοπτα και πάλι.
S.O.S παιδιά! Η ανακατασκευασμένη κονσολά που μου έστειλαν από το ebw.gr κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας του σαν να περνάει τρένο..είναι φυσιολογικό αυτό?
Και όμως,αυτοί στο ebw.gr υποστηρίζουν πως έτσι δουλεύει φυσιολογικά γιατί η SONY άλλαξε μου είπαν τους ανεμιστήρες με μεγαλύτερους και δυνατότερους.
Μιλάμε για απίστευτο θόρυβο μιας κονσόλας που την άνοιξα από το κουτί της,ήταν δηλαδή κανονικά κατασκευασμένη από την SONY.
Ηθικό δίδαγμα: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ! Πάρτε μια slim δίδοντας την παλιά σας για ανταλλαγή.
Εγώ πάντως την στέλνω πίσω πακέτο όπως την πήρα από ebw.gr και την κάνω αντικατάσταση με μια slim να τελειώνουμε.
Απορώ πως τόσα post,ένας δεν έχει γράψει εδωμέσα για τον τρελό θόρυβο των ανακατασκευασμένων..
Επειδή σε δουλεύουν από το ebw, γι αυτό δεν έχει γράψει κανείς... Εγώ έχω παίξει σε ανακατασκευασμένη και λειτουργεί όπως η κανονική κονσόλα. Πολλά παιδιά από εδώ μέσα θα έχουν ανακατασκευασμένες, περίμενε να δεις τι θα σου πουν και αυτοί, δεν κάνει κανέναν περίεργο θόρυβο. Τον θόρυβο στον κάνει με το που ξεκινάει? Ή μετά από λίγη ώρα αφού ζεσταθεί? Αν στο κάνει μετά από λίγη ώρα, ούτε το ebw φταίει ούτε η κονσόλα. Φταίει η ζέστη :p Και μένα αυτή τη περίοδο δουλεύει φουλ ο ανεμιστήρας του ps3. Αν όμως με το που ξεκινάει δουλεύει φουλ, πάρ'τους τηλέφωνο και πες τους ότι η κονσόλα που σου εδώσαν έχει πρόβλημα με τους ανεμιστήρες να στην ξαναλλάξουν.
Edit : Ορίστε με πρόλαβε ήδη ο nikon :p
Μα δεν είπα πως κάνει περίεργο θόρυβο,είπα πως ο ανεμιστήρας του κάνει σαν τρένο,δηλαδή ξεκινάει και μετά από 1 λεπτό ανεβάζει στροφές μέχρι που στα 2 λεπτά δουλεύει τέρμα συνεχώς. Όσον αφορά την ζέστη,σε χώρο με κλιματιστικό,οι 25 βαθμοί θερμοκρασία δεν είναι δα και τόσο ζέστη..όντως παίζει και να με δουλεύουν εκεί στο ebw.gr αλλά δεν θα σκάσω κιόλας,ούτως ή άλλως μου είπαν πως μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω στο ακέραιο.Μάλλον όμως θα προτιμήσω μια slim αφού θα την πάρω με έκπτωση καθότι η ανταλλαγή με μια τέτοια κοστίζει όσο η κανονική τιμή της μείον 80 ευρώ που είναι η τιμή για την δική σου χαλασμένη,δηλαδή πάνω κάτω 200 ευρώ για μια ολοκαίρνουργια slim,μια χαρά δηλαδή.
Αυτή είναι αρκετά καλή σαν λύση αφού και το ανακατασκευασμένο δεν νομίζω να έχει τις αντοχές της καινούριας κονσόλας. Αλλά για την περίπτωση σου συγκεκριμένα, έπεσες σε προβληματικό ps3. Ανεβάζει στροφές πολύ γρήγορα και αν το έχεις και στο air condition ίσως δεν θα επρεπε να δουλεύει καθόλου στο full. Και οι τύποι στο ebw σου είπαν παπάτζες για να δικαιολογηθούν :D
Τελικώς πήρα μια slim (χωρίς τα παρελκόμενα) από το ebw με 190 ευρώ τελική τιμή με 1 χρόνο εγγύηση,αφού προηγουμένως πήραν την κονσόλα μου.
Γενικά η εμπειρία μου με το κατάστημα ήταν μπερδεμένη,δεν νομίζω να το προτιμήσω ξανά.
Το τηλεφωνικό τους κέντρο δουλεύει όποτε τους καπνίσει,η ενημέρωση του πελάτη μέτρια,όπως και η εξυπηρέτηση τους,η κονσόλα που μου έστειλαν δεν ήταν 100% καινούργια (φαινόταν χρησιμοποιημένη ελάχιστα).
Πολλά δεν είναι 190 ευρώ σκέτη κονσόλα και μάλιστα όχι καινούργια;;;;......αν δεν καταφέρω να τη φτιάξω χίλιες φορές να την κρατήσω έστω για τα psn παιχνίδια μόνο παρά να τους τη δώσω για να μου κόψουν 70-80 ευρώ απο μεταχ/νη.
Πολλά είναι τα 60 ευρώ που ζητούν για παιχνίδι ps3 στην Ελλάδα!
Όντως και γι'αυτό κοιτάς να το πάρεις από αλλού που το έχει λιγότερο από 60 ευρώ.
Koίτα και προς εξωτερικό μεριά....
Μου χαρισε ενας φιλος μου ενα ps3 80Gb to το οποιο δεν διαβαζει τπτ.Τι συμφερει να παρω ενα "ματι" κ να το φτιαξω μονος μου η να παω κ να μου το αντικαταστησουν στο Easy buy world?
Αν νομίζεις ότι θα τα καταφέρεις η λύση του ματιού είναι πιο φτηνή και δεν θα χρειαστεί να κάνεις backup,restore κλπ σε περίπτωση αντικατάστασης......πάντως και άλλα παιδιά το προσπάθησαν και δεν το κατάφεραν.
60αρι αγορασμενο την ημερομηνια κυκλοφοριας(στην Ευρωπη) επαθε YLOD γιατι ειχα 1 χρονο που ελεγα θα του αλλαξω παστα αλλα συνεχεια το ανεβαλα και οριστε τι επαθα...Ηρθαν σε μια σεζον Uncharted 2-Assassin's Creed II-Heavy Rain-Red Dead Redemption-GTA:Episodes και δεν ηθελε πολυ....συν το οτι το χρησιμοποιω ΠΑΡΑ πολυ για stream αρχειων απο το PC με το PMS.
Εξακολουθω να πιστευω οτι το συγκεκριμενο PS3 ημουν τυχερος και ηταν πολυ γερο γιατ το ειχα ΥΠΕΡ-χρησημοποιησει για 3μιση χρονια τωρα και απο αλλα παιδια τα 6αρια ειχαν παραδωσει πνευμα και 1 και 2 χρονια πριν...
Το ebw δεν εχει blu ray drive για 80αρι κ μου ειπαν οτι για την επισκευη θα μου κοστισει οσο εκανε μονη της η συσκευη(90Ευρω).Τι να κανω?Εχει εγγυηση σε περιπτωση που μου το φτιαξουν κ κατι παει στραβα?
Σου είπαν επισκευή ή αντικατάσταση;;;;......πάντως αντικατάσταση με 90 ευρώ έχει 3 μήνες εγγύηση αν δεν άλλαξε κάτι.
Όχι μόνο αυτά δεν κάνουν για το 80αρι αλλά εγώ έβαλα drive από 60αρι σε 60αρι και δεν δούλεψε και απ'ότι έχω ακούσει και από άλλους (δεν ξέρω αν ισχύει) το κάθε drive κάνει για το συγκεκριμένο ps3 που ήταν μέσα.
Κ τι πρεπει να ρυθμισουν το bluray με το ps?Κουλο μου ακουγεται.Βασικα το ps3 που μου εδωσε ηταν καινουριο αλλα δεν δουλευε το bluray του.Δεν εχει παιξει κανενα παιχνιδι για να παθει καποια ζημια.Τι μπορει να φταιει?
Υ.Γ.:Ειναι εκτος εγγυησης
Τι να σου πω μπορεί να θέλει κάτι αλλά σου λέω και εγώ έβαλα από 60αρι σε 60αρι και δεν δούλεψε.......το ps3 ποιος σου το έδωσε;;;;......καινούριο και να μη παίζει το drive δεν είναι καινούριο.
Τελικα πηρα τηλ κ μου ειπαν στο ebw οτι δεν μπορω να το βαλω μονος μου το bluray γιατι πρεπει να το συγχρονισουν με την μητρικη κ να ρυθμισουν κ το laser κλπ κλπ κα να το κοιταξει τεχνικος για να δει τι ακριβως εχει.Τεσπα αυριο θα το παω ελπιζω να το εχω μεσα στο σ/κ.Ειναι αρκετοι 8 μηνες αποχης.....
μαγκες μολις μου χαλασε το 3ο ανακατασκευασμενο σε διαστημα 3 μηνων χωρις πολυ δουλεμα αυριο παω για το 4ο και δν ξερω πια τι να κανω ειμαι τοσο νευριασμενος που θα παω να τσακωθω...δν ξερω κλαι τα 150 ευρω που εδωσα...
Αγορασμενο 16-8-10.Ζήτημα να έχει δουλέψει 15 ώρες κι όταν το ανοίγω ακούω τον ήχο από το κεντρικό μενού κάνοντας αριστερά κι δεξιά στις επιλογές άλλα δεν βλέπω απολύτως τπτ.Έχω αλλάξει καλώδιο HDMI άλλα κι αντάπτορα HDMI-DVI (Το έχω στην οθόνη του PC Dell 24' Ultrasarp) Το δοκίμασα επίσεις σε LCD ,CRT άλλα κι σε άλλη οθόνη υπολογιστή. Σήμερα λογικά θα το πάω για service στο Χαλάνδρι.Όταν έχω νεότερα θα σας ενημερώσω
Παιδιά άκυρο το παραπάνω ποστ!!! Πήγα τελικά Χαλάνδρι έκανε restart κι έφυγα... Πραγματικά βρίζω τον εαυτό μου που έκανα όλο αυτό για ένα restart :@ H πλάκα είναι ότι είχα κάνει κι εγώ restart άλλα όχι έτσι όπως έπρεπε( δλδ μόνο το καλώδιο του ρεύματος) κι για αυτό ο νους μου είχε πάει στα χειρότερα. Κλασσικός ελληνάρας που νομίζει ότι το manual το βάζουν για να γεμίσουν τη συσκευασία.
ps3 60 gb αγορασμενο αυγουστο 2007 χαλασε πριν 4 μερες αλλα συμβαινει κατι περιεργο.
τπ προβλημα ειναι οτι δεν διαβαζει blu-ray games, δεν μου βγαζει error , απλα δεν τα εμφανιζει στο xmb.παιχνιδια ps2 τα παιζει κανονικοτατα οπως και cd μουσικης.καμια φορα που δοκιμαζω να βαλω κανενα παιχνιδακι μπας και συνελθει αν μου το βγαλει στο xmb το παιζει μια χαρα χωρις να κολλαει πουθενα.εχω κανει ολες τις επιλογες του recovery menu restore, rebulid κτλ αλλα τιποτα. στις 50 φορες τη μερα που θα δοκιμασω να παιξω κατι θα το παιξει τη μια αλλα μια χαρα.
Αν εχετε καμια προταση πριν παρω καινουριο ειναι ευπροσδεκτη.
Να προστεθεί και το PS3 320GB το καλό είναι ότι δεν έχει χαλάσει το δικό μου.
Γεια σας παιδια,προσφατα μου εδωσαν ενα ps3,νομιζω 160αρι,δεν ειμαι σιγουρος,ειναι το phat(το παλιο) και αντιμετοπιζω προβλημα με το AV της τηλεορασης,δηλαδη την εξοδο εικονας,ενω τα συνδεω κανονικα,οταν κανω σταρτ το ps3 στο AV,ενω παει να φορτωσει κατι,επειδη βλεπω οτι κανει ενα σαν τρανταγμα,αλλα μετα τιποτα.
Υ.Γ:To καλωδιο της εξοδου εικονας ειναι του ps2,του ps3 ο ιδιοκτητης το ΄χε χασει.Αν ειναι αυτο το προβλημα πειτε το μου...Επισης οταν το ανοιγω αν και δεν βλεπω τιποτα,οταν παω να το κλεισω απο το κουμπι,δεν κλεινει,και αναγκαζομαι να το κανω απο πισω ,απο το O/I...ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!