Γιατι, βλέπεις ελληνικά κανάλια;
Printable View
Γιατι, βλέπεις ελληνικά κανάλια;
Watch the Sony CES 2012 Press Conference Right Here
http://blog.us.playstation.com/2012/...ce-right-here/
Αυτή την στιγμή μιλάει ο Kaz για την πλατφόρμα ψηφιακής ψυχαγωγίας μέσω τηλεοράσεων, ταμπλετών, κινητών, κονσολών, κλπ. Να υποθέσω ότι άρχισε η conf.
αυτή τη στιγμή θα ήθελα να χέσω τον Kaz και να επαναφέρω τον Kutaragi μπας και βλέπαμε τεχνολογική εξέλιξη, μαζί με τον Φιλ Χάρισσον, να δείξουν τί εστί "κοιτώ μπροστά"....
...αλλά όχι, έχουμε Kaz, ένα καταναλωτικής νοοτροπίας αμερικανο-τραφές στέλεχος.
Nope, όχι για εμένα (και για πάαααααρα πολλούς παλιούς γνωστούς, αντίστοιχα δεινόσαυροι στα τεχνολογικά δρώμενα).
Γουστάρω Wii U. Ωπ! αυτό που είπα είναι για "πιπέρι";
H Sony στην CES προσπάθησε να βάλει τα θεμέλια ώστε να είναι αυτή που θα καθορίσει τις εξελίξεις σχετικά με το 4Κ (όπως είχε κάνει και με το blu-ray).
H έκπληξη για μένα ήταν οτι δεν έγινε η παραμικρή αναφορά/υπαινιγμός οτι σκοπεύει στο άμεσο μέλλον να ακολουθήσει τις samsung και lg στις oled, άσχετα από το γεγονός οτι η led που παρουσίασε είναι κυριολεκτικά από άλλο πλανήτη.
ίσως δεν αναφέρθηκε τίποτα λόγω του παρακάτω...
http://www.insomnia.gr/topic/432541-...3%CE%B9%CE%B1/
ποια OLED και Sony ρε συ Νίκο / Desmond;;;;;;;
αφού ανακοίνωσε ότι αποσύρεται απο τις OLED για λιανική κατανάλωση...(τα έγραφα προχτές)...
Μαζί σου!
Αποχωρεί τώρα.Περίμενα όμως ν'αφήσει ανοιχτό παράθυρο για το μέλλον, από την στιγμή που το κόστος -λογικά- θα πέσει.Δηλαδή αν οι oled καθιερωθούν από samsung και lg, δε νομίζω να μείνει απ'έξω.Ίσως να περιμένει την όποια υποδοχή και αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό, συν τις "παιδικές ασθένειες" που μπορεί να προκύψουν.
Από την άλλη βέβαια το κομμάτι των τηλεοράσεων είναι από τα πλέον ρευστά στον τεχνολογικό τομέα, λαμβάνοντας υπόψιν και τις οικονομικές συγκυρίες, οπότε κάθε ανάλυση ή εκτίμηση μπορεί ν'αποδειχθεί ΓΤΠ.
Στις 14 φεβρουαριου, η ημερομηνια κυκλοφοριας των angry birds στο facebook!
Θα υπαρχει και η δυνατοτητα να παιξουμε σε full screen.
Τα AB έχουν καταλάβει καθε τεχνολογικό μέσο που έχει οθόνη. Με το "δίκιο" τους... Είναι πολυ εθιστικο παιχνίδι.
Ο μαγικος αριθμός 50 ερχεται με γοργους ρυθμους!
Παιδια να ρωτησω εδω να μην ανοιγω νεο θεμα.
Αυριο ερχεται το ψηφιακο σημα στην Πατρα. Εχω μια τηλεοραση η οποια δεν εχει mpeg4 ενσωματωμενο.
Αρα παω για αγορα αποκωδικοποιητη.
Η τηλεοραση μου εχει 2 εξοδους hdmi. Στη μια ειναι το ps3. Στην αλλη τιποτα.
Ερωτηση:να αγορασω αποκωδικοποιητη με καλωδιο hdmi η με scart? Αφου θα ειναι ψηφιακο το σημα,ποια η διαφορα τους; Ιδια δε θα ειναι η ποιοτητα εικονας ετσι κι αλλιως;
Δε θελω να χασω και την αλλη θυρα hdmi αν δεν υπαρχει λογος.
Ευχαριστω
Sent from my iPhone using Tapatalk
το σήμα μπορεί να είναι ψηφιακό,αλλά το scart είναι αναλογικό..!
προσωπικά θα προσπαθούσα να το συνδέσω με HDMI και σαν δεύτερη λύση με Component...το scart θα ήταν η τελευταία λύση για μένα...
επίσης σκέψου ότι υπάρχει η προδιαγραφή να εκπέμψουν στο μέλλον σε HD τα ελεύθερα κανάλια,οπότε το Scart δεν μας κάνει και θα χρειαστείς και Mpeg4 HD δέκτη...
Σε αλλο φορουμ που ρωτησα μου ειπαν οτι δεν θα εχει διαφορα. Αρα γιατι να χασω την τελευταια μου θυρα hdmi στην τηλεοραση;
Θα βαλω scart. Ετσι κι αλλιως ποιος ασχολειται με την ελληνικη τηλεοραση;
(ψηφιακο σημα και τριχες,μας ρωτησαν αν εχω να σκασω 60€ για 2 αποκωδικοποιητες που χρειαζομαι;).
Και γιατί δεν παίρνεις κάποιον με έξοδο τόσο HDMI όσο και scart? είχε το makro έναν (legend HD) και σε CRT που τον δοκίμασα παίζει άψογα. Και τιμή-χώμα: γύρω στα 35Ε..
^^Θα παω σημερα και θα δω τι θα παρω.
Ευχαριστω παιδια.
Πηγα και πηρα απο το multirama τελικα,μια χαρα.29 ευρω κομπλε.
Η απορια που εχω ειναι,γιατι δεν μπορω να χρησιμοποιησω το χειριστηριο της τηλεορασης,και αναγκαστικα χρησιμοποιω αυτο που ειχε το mpeg4 μεσα?
Δε με βολευει.Δεν υπαρχει τροπος να χρησιμοποιω ΜΟΝΟ της τηλεορασης? Δε βρηκα κατι.
αν έπαιρνες αποκωδικοποιητή σε κάρτα CI τότε σίγουρα θα μπορούσες να χρησιμοποιείς το τηλεχειριστήριο της tv...δεν γνωρίζω αν υπάρχει κωδικοποιητής Mpeg4 με "έξυπνο" τηλεχειριστήριο που να μπορεί να δουλεύει με διάφορες συσκευές...
με 29 ευρώ όμως ευχαριστημένος να'σαι..! :a055:
ελπιζω τοτε να μην εισαι οπαδος της μιλαν η της αρσεναλ, γιατι στις 15 θα δειξει το μεταξυ τους παιχνιδι η erthd , επισης ελπιζω να μην σου αρεσουν οι ολυμπιακοι που ειναι το καλοκαιρι, γιατι και αυτους θα τους δειξει η erthd μαλιστα λενε οτι θα τους δειξει με και με ηχο dolby digital.
χα χα χα χα χα χα!!!!!!!!!
Εγω παλι θεωρω το θεμα digea μεγαλη απατη.
Δε ξερω αν ειναι απατη,αλλα αφου θελουν να εχουμε ψηφιακο σημα,ας μας εκαναν δωρο τους αποκωδικοποιητες mpeg4.
Ρωτησαν τον κοσμο αν εχει να δωσει 30€ στην καλυτερη;
Αλλα ολα μπουρδελο ειναι. Αυτο θα δουλευε σωστα;
Εσυ γιατι το θεωρεις απατη;
Γιατι δημιουργει μια αναγκη εκει που δεν υπαρχει και ωθει τον κοσμο σε νεα εξοδα, παρουσιαζοντας το σαν τη "δευτερα παρουσια" της τηλεορασης. Δεν υπαρχει και καμια τρελη διαφορα σε οσους το αναλογικο σημα ειναι καλο.
Βεβαια, θα μου πειτε, οποιος θελει το χρησιμοποιει και μεχρι εδω συμφωνω. Ελα ομως που απ την αρχη λεγανε οτι το αναλογικο σημα σταδιακα θα καταργηθει. Σε μερικα μερη εγινε κιολας. Πρεπει να αγορασεις το "μηχανακι" για να δεις πλεον τηλεοραση. Την ελληνικη και δωρεαν τηλεοραση.
Και λεω, λοιπον, εγω: Πως και με ποιο δικαιωμα αναγκαζουν εναν πχ γερο ανθρωπο που μενει μονος του και δεν εχει αλλη συντροφια απο τη σαπια και τραγικη ελληνικη τηλεοραση να δωσει λεφτα που δεν εχει για να συνεχισει να βρισκει "παρεα" στις ωρες της μοναξιας του; Δε θελει ουτε HD ουτε τιποτα. Να βλεπει κατι στο "μπαουλο" του και να ξεχνιεται θελει. Πρεπει να πληρωσει ή πρεπει να μεινει και να κοιταει τα ντουβαρια;
Οταν υπαρχει η επιλογη, η τεχνολογια ειναι καλη και αγια. Οταν σου επιβαλλεται ομως;
Μα δεν εχεις επιλογη για αναλογικο σημα.Δεν υπαρχει πλεον αναλογικο σημα.
Η mpeg4, η μαυριλα.
Ασε τρελη μαλακια λεμε.Εγω χτες εσκασα 60 ευρω για 2 αποκωδικοποιητες και μαλιστα, οι πιο φθηνοι που υπηρχαν.Και καλα, εγω πες δε πεθαινω για 60 ευρω, αλλα δε μου περισσευουν ομως και για τετοιες μαλακιες,αλλα ρε φουστη μου,αυτο το παραδειγμα με τα γεροντακια που λες,ειναι ολη η αληθεια!
αρκετά αναλυτικότερα για όποιον ενδιαφέρεται...(από 15 Φεβρουαρίου 2012), με φωτογραφίες, επεξήγηση και περιγραφικό βίντεο!
"Η Sony «φαντάζεται» τη χρήση συσκευών και πριζών ρεύματος, για το έτος 2030!"
http://www.zougla.gr/technology/arti...a-to-etos-2030
αύριο μεθαύριο δλδ...κατάλαβα
Τωρα τελευταια εχω χασει τα σπορτ+ πρισμα+ και οσα τα αντικατεστησαν ΒΒC κτλ εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα απο Θεσσαλονικη;
μέχρι που θα κλείσουν εντελώς / συγχωνευθούν μεταξύ τους.
η επίσημη ανακοίνωση υπάρχει εδώ και καιρό, ψάξε στο Internet και θα την βρεις.
Πάντως, η ερώτησή σου, δεν ανήκει στο παρόν θρεντ.
1995-Χαζα τηλεφωνα,εξυπνοι ανθρωποι...
2012-εξυπνα τηλεφωνα,χαζοι ανθρωποι....
2030-εξυπνες πριζες,ανθρωποι χωρις μυαλο...
Στην αρχή της χρονιάς είχα αναφερθεί στο οτι μου έκανε εντύπωση που δεν ανέφερε τίποτα η Sony για oled στην ces2012.Φυσικά είχε προηγηθεί η ανακοίνωσή της οτι δεν θ'ασχοληθεί με την μαζική κατανάλωση, κάτι που ήμουν 100% σίγουρος οτι θ'άλλαζε καθώς σιγά να μην άφηνε το πεδίο ελύθερο στον κορεάτικο ανταγωνισμό, που οδηγεί αυτή την στιγμή τις εξελίξεις.Από την άλλη έτσι όπως είναι το οικονομικό τοπίο και κυρίως η κακή κατάσταση της Sony, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.
Freshly minted Sony CEO Kaz Hirai has revealed his plan to turn around Sony's fortunes and as rumored, it includes significant cuts. Two days ago, the company revised its projections for the 2011 fiscal year to reflect a $6.4 billion loss. The One Sony plan includes reducing headcount by 10,000 in the 2012 financial year, a number that also reflects jobs leaving Sony as businesses are sold or otherwise reorganized, and will cost it 75 billion yen ($926 million) during 2012. Currently, the plan is to focus on digital imaging, gaming and mobile for growth, until those three make up 70 percent of its total sales in 2014. As far as its beleaguered HDTV business, it's going forward with the plans announced during CES to streamline the product line, reduce its costs, and return to profitability by 2014. Looking forward, there's slightly fuzzier promises to "develop and commercialize" OLED and Crystal LED technology. Beyond those the idea is to expand in emerging markets, as well as medical and 4K related technologies. There's more details in the press release after the break and presentation slides linked below, we'll let you know if there's any more information revealed on a conference call later on today.
http://www.engadget.com/2012/04/12/k...ill-cut-10-00/
The PC looks like it's dying
http://tech.fortune.cnn.com/2012/08/...ike-its-dying/
The sooner the better lol j/k :)
χμμ ναι εχουμε και λεμε ο τιτλος λεει
ενταξει σταματησα να διαβαζω μετα απο αυτο.Quote:
The PC looks like it's dying
Market research firm IDC reported that PC shipments totaled 86.7 million units last quarter, down 0.1% from the year earlier period.
^^ Οντως ακουγεται χαζο, αλλα τα projections των εταιρειων ηταν στο συν 2.1. Με λιγα λογια επεσαν παντελως εξω. Και το συνολικα 2.2 δεν ειναι μικρο ποσοστο. Αλλο να περιμενεις συρρικνωση της αγορας και αλλο να περιμενεις να ανεβει η αγορα, αλλα τελικα αυτη να πεφτει.
Καλα σιγουρα ομως ειναι υπερβολικος ο τιτλος οπως και να εχει...