Απόψε τι ώρα το βλέπετε να ξεκινάτε παίδες?και τι αμάξι μπορώ να πάρω?μπας και το έχω από τώρα έτοιμο-αγορασμένο και το βράδυ όταν γυρίσω από κάτι γενέθλια που θα πάω (αν προλάβω) να μπω κι εγώ....
Printable View
Απόψε τι ώρα το βλέπετε να ξεκινάτε παίδες?και τι αμάξι μπορώ να πάρω?μπας και το έχω από τώρα έτοιμο-αγορασμένο και το βράδυ όταν γυρίσω από κάτι γενέθλια που θα πάω (αν προλάβω) να μπω κι εγώ....
Εγω θα μπω αλλα ελπιζω να μη μου κανει τα χθεσινα το PSN που οταν εμπαινα σε ενα παιχνιδι με πετουσε εξω (offline)...!
Όσο πιο νωρίς τα καταφέρω, θα μπω και εγώ. Έχω τεράστια ανάγκη την προπόνηση...
Για να μπεις, θα πρέπει να είσαι πριν τις 22:00 εντός αίθουσας. Διαφορετικά, αν ξεκινήσει η διαδικασία δεν είναι δυνατή η είσοδος εντός πίστας!
Γενικώς, αυτό ισχύει και θα ισχύσει και για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, για να το γνωρίζουμε όλοι...
Απ' τη στιγμή που ξεκινάνε τα κατατακτήρια, δεν υπάρχει η δυνατότητα εισόδου... όποιος είναι μέσα, είναι...!!
ok παιδιά αν καταφέρω και γυρίσω εγκαίρως θα μπω......
μια θεση και για μενα παρακαλω... νουμερο 75
αν και στο σημερινο event δεν θα ακουστει η φωναρα μου λογο ελειψης bluetooth, απο την επομενη φορα.
ελπιζω να μπρεσω να παρω μερος αν οχι σε ολους στους περισοτερους αγωνες.
Kαλησπέρα παιδιά, εγώ είμαι off για σήμερα, με κόλλησε η μικρή μου και είμαι με βήχα και πυρετό. Καλό αγώνα εύχομαι.
Περαστικά φίλε
Καλησπερα! Υπάρχουν ακόμα κενές θέσεις? αν ναι δηλωνω με το νουμερο 23!
Θα ήθελα να δηλωσω συμμετοχη στο πρωταθλημα σας με το νουμερο 99.
kalos irthate paidia :D
Καλωσηρθατε! Ελπιζω ολα να πανε καλα!
Καλημερα.
Καλως οριζω και εγω τα νεα μελη.Συμπηρωσαμε 16 συμμετέχοντες.
Παρακαλω να γραψει ο καθενας ξεχωριστα ότι ειναι σιγουρος για την συμμετοχη του και οτι δεν θα μας αφησει από τον 1ο αγωνα(λογο διαφορων προβλημάτων π.χ. συνδεση ιντερνετ) για να ορισουμε την κληρωση των ομαδων.
Ευχαριστω
Καλημέρα κι από μένα!
Μιας και αισίως συμπληρώσαμε 16αδα (να καλωσορίσω κι εγώ τα παιδιά που ήρθαν), ας δώσουμε λοιπόν όλοι ένα παρών, επιβεβαιώνοντας τη συμμετοχή μας, ώστε να ξεκινήσει και επίσημα το πρωτάθλημα!!
Αυτό που προσπαθούμε και θέλουμε να αποφύγουμε, είναι παράπονα που έχουν υπάρξει στο παρελθόν (δικαιολογημένα κατά τη γνώμη μου) όπως ας πούμε ότι κάποιος/κάποιοι ξαφνικά βρίσκονται ξεκρέμαστοι, να τρέχουν μόνοι τους για μια ομάδα...
Καλημέρα! Ρε ποιός ξέρει τι ρόλο βαράει η japan σημαία στα αποτελέσματα;;;; Γειά σου Κώστα. Γειά σου Ντίνο. Το 99 τυχαία επιλογή;
Ορκιζομαι οτι δεν θα αφησω το πρωταθλημα απο τον πρωτο αγωνα.
Μιας και ο Dinos2308 τελικα δεν θα τρεξει.
Μιας και η οποια παρεξηγηση υπηρξε μεταξυ εμενα και των διοργανωτων δεν υπαρχει πια.
Μιας και με ενθουσιαζει η ιδεα του πρωταθληματος.
Δηλωνω συμμετοχη με τον αριθμο 6.
Ελπιζω να πανε ολα καλα αυτη τη φορα...:drive:
Όλα θα πάνε καλά, Πάνο. Καλώς όρισες στο πρωτάθλημα.
επιβεβαιώνω κι εγω τη συμμετοχή μου με τον αριθμο 23!! καλως σας βρηκα παιδια!
Ειμαι λατρης των μεγάλων αγωνων, η ωρα που ειναι στις 10 το βραδυ με βολευει, οποτε θα δωσω το παρον σε ολους τους αγωνες!
και εγω μεσα παιδια κανονικα
kai egw enohte tha trexo kanonika! :) kalos irthes kai pali konta mas pano :)
Καλωσορίσατε στο πρωτάθλημα και την παρέα μας .. :a055:
..όπου έχουμε ισορροπία μετάξι ανταγωνισμού και σεβασμό στον αντίπαλο ... :bang:
.καλή διασκέδαση
Όλα βαίνουν καλώς μέχρι στιγμής, αναμένουμε και τους υπόλοιπους να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους...
Στράτο.. εσύ, είπες τελικά θα τρέξεις; ε; ε; ή όχι; μήπως; ε; μήπως όχι; ε; ε; για πες για πες... :whistle:
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας...
Οι αγωνιστικοί αριθμοί οι οποίοι δηλώθηκαν, κάλυψαν τις 7 από τις 10 δεκάδες...
Παραπονεμένες δεκάδες έμειναν το 30κάτι, 50κάτι και 90κάτι...!!!
:first: Και ο πρώτος τίτλος της σεζόν ανήκει στην πρώτη δεκάδα, με 4 συμμετοχές...!! :first:
Spoiler!
Και εγω κανονικα θα ακολουθησω ολο το πρωταθλημα.
Ο επομενος αγωνας προ-πρωταθληματος ποτε ειναι?
Παρων !! ... και θελω να ρωτησω , επειδη το game το απεκτησα προσφατα θα πρεπει να εχω στο γκαραζ τα αυτοκινητα του πρωταθληματος ?
Γιώργο θα γίνουν αγώνες για να κληρωθούν ποιες ομάδες θα πάρουν ποια. Καλό είναι αν μπορείς να τα αποκτήσεις για να δεις την συμπεριφορά τους γενικότερα και να δεις σε πιο έχεις προτίμηση
Άντε, έτσι μπράβο, για πάμε δυνατά!
Καλημέρες!! :)
Παναγιώτη, θα δούμε πώς εξελίσσεται "το στάδιο της επιβεβαίωσης"...
Υπάρχει περίπτωση να γίνει άλλο ένα pre season event, αλλά υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσει η επίσημη διαδικασία...
Θα υπάρξει ενημέρωση σύντομα. Πολύ σύντομα.
Γιώργο (g10) τυπικά 1 από τα 4 θα χρειαστείς, αυτό που θα τρέχεις... Απλά όταν θα έρθει η ώρα να επιλέξουν οι ομάδες τα αυτοκίνητά τους, αν θες να έχεις άποψη για να συζητήσεις με τον teammate σου ποιο αυτοκίνητο θα διαλέξετε, προφανώς όπως ήδη είπε κι ο Ηλίας, θα πρέπει να έχεις "δοκιμάσει" και τα 4...
Αντε να δουμε!
Καλησπερα.
Διαβαζα εχθες τον τροπο που θα επιλεχθουν τα αυτοκινητα βαση του Time Trial.
Οι πρωτοι 8 διαγωνιζονται μεταξυ τους και οι υπολοιποι 8 μεταξυ τους παλι αποτι καταλαβα.
Αυτο που δεν καταλαβα ειναι τι διακαιωμα επιλογης υπαρχει.
Οι 8 πρωτοι θα διαλεξουν οτι αμαξι θελουν η πρεπει αναγκαστικα καθε ομαδα να παρει αλλη μαρκα? Υπαρχουν διαθεσιμα 4 GTR 4 Lexus 4 Supra 4 Z.
Στην πρωτη 8αδα αναλογουν 2 GTR 2 Lexus 2 Supra 2 Z η ειναι ελευθερη η επιλογη και μπορουν να παρουν 2 ομαδες της 1ης 8αδας Supra η οποιοδηποτε αλλο αμαξι?
Οι πρώτες 4 ομάδες που θα διαγωνιστούν μεταξύ τους θα έχουν την επιλογή ενός διαφορετικού αυτοκινήτου από τα 4. Δηλαδή αντιστοιχεί 1 αυτοκίνητο από την 4αδα για κάθε μία. Με την ίδια λογική η ίδια αντιστοιχία θα υπάρχει και στο 2ο group ομάδων, 4 ομάδες από 1 διαφορετικό αυτοκίνητο.
Με άλλα λόγια, οι 4 ομάδες του 1ου γκρουπ (παλιά 8αδα) θα έχουν και τα 4 αυτοκίνητα, από 1 η κάθε μία. Αν ας πούμε η 1η ομάδα διαλέξει το Α, η 2η το Β κι 3η το Γ, η 4η παίρνει αναγκαστικά το Δ.
Ακριβώς η ίδια δυνατότητα επιλογής θα υπάρχει και για ο 2ο γκρουπ ομάδων.
Κοινώς δε θα μπορεί η μία τετράδα ομάδων να έχει 2 Ζ ή 2 Supra...Θα έχει 1 Ζ, 1 GT-R, 1 Supra, 1 SC430.
Να πω εδώ κάτι σημαντικό.
Οι 4 πρώτες ομάδες διαγωνίζονται μεταξύ τους, όπως και οι 4 δεύτερες ομάδες επίσης μεταξύ τους.
Αν για παράδειγμα, μία ομάδα από το 2ο γκρουπ κάνει στο time trial καλύτερο συνολικό χρόνο από μία ομάδα από το 1ο γκρουπ, αυτό δε σημαίνει πως θα μπορεί να επιλέξει αυτοκίνητο πριν από την ομάδα του 1ου γκρουπ... Πρώτα θα επιλέξει η ομάδα του 1ου γκρουπ σαν (4η στην τετράδα) και μετά η ομάδα του 2ου γκρουπ (σαν 1η στη δεύτερη τετράδα).
Κατά αυτόν τον τρόπο, μία ομάδα από το 1ο γκρουπ με μία ομάδα από το 2ο γκρουπ, οι οποίες θα έχουν επιλέξει το ίδιο αυτοκίνητο, θα αποτελούν την "ομάδα κατασκευαστή" και θα αγωνίζονται μαζί για το πρωτάθλημα κατασκευαστών!! ( 4 αυτοκίνητα-κατασκευαστες / 2 ομάδες-4 οδηγοί ανά κατασκευαστή)
Edit:
Επίσης να συμπληρώσω το εξής:
Η όλη διαδικασία θα γίνει μετά την κλήρωση των ομάδων..
Αυτό σημαίνει πως στην ουσία δε θα διαγωνιστούν οι 8 οδηγοί μεταξύ τους, αλλά οι 4 ομάδες μεταξύ τους!! Οι χρόνοι θα είναι αθροιστικοί...
Ομάδα 1
ΤΤ1 = οδηγός 1 + οδηγός 2
ΤΤ2 = οδηγός 1 + οδηγός 2
Συνολικός χρόνος ομάδας 1 = ΤΤ1 + ΤΤ2
Με καλυψες απολυτα. Ευχαριστω.
Μια τελευταια ερωτηση..
Γιατι δεν μπορω να κανω edit στα post μου???
Πρέπει να ξεπεράσεις κάποιο ποσοστό δημοσιεύσεων Πανο
Εχω Replay απο καποιους ωραιους αγωνες που εχουν γινει και θελω να ανεβασω καποιους απο αυτους στο Youtube. Ξερει καποιος τον τροπο που γινεται αυτο? Εκτος απο την καταγραφη με κινητο..
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός της καταγραφής... Είτε με κάποιο συνδεδεμένο καταγραφικό (hd capture) ή με εξωτερική πηγή (κάμερα, κινητό κλπ).
Καλησπερα.
Ανανεωθηκε το 1ο post με τις συμμετοχες και τον πινακα ανακοινωσεων.
edit:Μπηκε ο πινακας με τα γκρουπ για την κληρωση των ομαδων στο spoiler της διαδικασιας κληρωσεως.