σωστός !!
- - - Updated - - -
ο Shadowman είναι ...όνομα όμως δεν σας λέω
Printable View
Εγω θα μπω εννοειται και μεσημερι για προπονηση τωρα σε λιγακι.Μα και προχτες μου ειπες να μου το δωσεις το σαζμαν αλλα βγηκαμε οξω ολοι απο την αιθουσα!Ποτε μα ποτε δεν εχεις αρνηθει να δωσεις τις γνωσεις σου στο GT ετσι κιλλιως...οπως ολα τα παιδια που τρεχουμε, σε καθε αγωνα ειναι προθυμοι να βοηθησουν.
Το 1.41 φιλε Διονυση (που κανεις τον κινεζο) δεν το κανεις με το σαζμαν ουτε με ρυθμισεις.Δεν πα να μου δινετε setup απο το πρωι μεχρι το βραδυ.Δεν τους κανω αυτους τους χρονους!ΑΠλα μην ειμαι τελειως μοδιστρα μεσα στην πιστα.Αν το 1.45 το κανω 1.43 και 1.44 μην σου πω, να μπορω να παρακολουθησω κανενα καλο παιδι, ειμαι οκ!
εκτός και εάν δεν άκουσα καλά ...αλλά προχθές στην προπόνηση με ( 550) σε άκουσα να λες πως έκανες (141.xxx ) και κάτι ..........και φυσικά κατάλαβα πως πρέπει να χρησιμοποιείσω τα κρυφά μου όπλα για να σε ακολουθήσο ...έλα ντε όμως που ξέχασα που τα έβαλα !!
Περιμενω να μου πειτε ποσο πεσαν οι χρονοι με 580hp..
Στο 1.43.180 ειμαι εγω.
μέχρι (1.42.716 ) με το Άρτα κατέβηκα εγώ ...έχω και νέα ...μίλησα με τον καλαθαρά...αλλάζη σύνδεση και θέλει να δήλωση συμμετοχή ...μόλις είναι έτοιμος θα μπει
Προς το παρόν 1:45:7xx (580Hp) με το lexus - πολύ μακρυά από τους δικούς σας:thumbsdown:. Δώστε καμιά καλή ρύθμιση (link) αν γνωρίζετε (για οποιοδήποτε αμάξι)...
Νίκο, επιτέλους σου έστειλα το avatar.
Με μπερδέψατε με τους χρόνους.
Προχθές με τα 550, αν δεν κάνω λάθος,
γύρισα 1.43,046. Θέλει δουλειά όμως ακόμη.
Το βράδυ προπόνηση και σετάρισμα.
Καλημερα σε ολους..
Βλεπω η προπονηση ξεκινησε απο νωρις.. καλο σημαδι.. αντε να ξεκινησουμε επιτελους...
Ηλια ο χρονος σου με 550 ειναι κορυφαιος... με 580 σε βλεπω στο 1.41.xxx, συνεχεισαι ετσι..
Μετα απο πολυ πρωινο ξυπνημα και μετα απο πολυ σπασιμο κεφαλιου :frusty::frusty::frusty: το εκανα 1,41,399.ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΑΑΑΑΑ
Απιθανος χρονος... ΜΠΡΑΒΟ Νικολα..
Μπραβο ρε παιδια...εξαιρετικοι χρονοι απο ολους σας μεχρι στιγμης!
Στρατο μας βλεπω σε καμια ουζερη με κανα κοψιδη!!!:sombrero: οι τυποι δεν αστειευονται..:boxing:χαχαχαχαχα
Καλησπερα σε ολους ειμαι ο Γιωργος ...
Καλησπερα στα παιδια,αν υπαρχει ακομα θεση μπορειτε να με υπολογιζετε.
Πολυ ωραιο προγραμμα/οργανωση btw.
Καλως ορισατε παιδια,canto(Χρηστος)leparu(Γιωργος)του Γιωργου το psn id ειναι LeParanoik.Θα τρεξουν μαζι μας και ετσι φτασαμε στους 13.
Τι εγινε κλεισαμε συμμετοχες;; :P
παιδιά ο Καλαθαρας μου είπε σήμερα να το ξεκινήσουμε γιατί μάλλον θα αργηση ..:scratch:
Χρειαζομαστε αλλον εναν.
KALISPERA
ETIMOS KAI EGW..............?
kalos irthate ta nea ta paidia
egw giati exw tin entiposi pos tha faw polu xoma se auto to protathlima?? :hippy: polu omos!!
daskale se thelo gia mathimata.. prepi na matho na rithmizo anartisis.. :frusty:
nikola pote tha exoume tis klirosis?? prepi na doume ti autokinito tha mas pesi, episis kati pou rotisa kai se prohgoumeno post ta autokinita den tha prepi na exoune toulaxiston tin idia xronologia??
Καλοσοριζουμε και τον Χριστοφορο(Chris_Provatidis) και φτανουμε τους 14:a010:
Αρχηγοι μου μπητε στην κουζινα και μαγειρευτε φαγητο(ομαδες) και γλυκο(αυτοκινητα)....:computerlamp:
Λυπαμαι παιδια δεν θα μπορεσω να μπω στο πρωταθλημα.Εδωσα το ps3 σεναν φιλο που του τοχα υποσχεθει.Στενοχωρηθηκα πραγματικα που δεν θα μπω και που σας κρεμαω, δεν μπορω να το αποφυγω...
Καλη αρχη στην παρεα...Θα μπαινω στο topic να μαθαινω τα νεα σας...
Καλησπέρα στην παρέα. Ποια μέρα ξεκινά το πρωτάθλημα;
α ρε Μανωλη με το GT6 θα το τιμησω το συμβολαιο μας!!
Διονυση τωρα πιστευω, αφοβα μπορω να πω οτι χτες σε εκανα κιμα!Λιγο το παλεψες στην Τοκιο αλλα μεχρι εκει μπορουσες, το καταλαβαινω! (ο ψευτης ξερω γω)
Καλη επιτυχια σε ολους!Και στον Ηλια, να συνεχισει την σχολη οικοπεδοφαγων που ξεκινησε!
Αντε βρεθηκε και αντικαταστατης αποτι βλεπω , εχω λιγοτερες τυψεις τωρα απεναντι στα παιδια που το διοργανωνουν!
Αν και η πικρια που δεν θα ειμαι στην παρεα σας μενει γιατι ειστε ολοι ενας κιενας πραγματικα!