Σίγουρη αγορά όταν το βρω σε καλή τιμή. Εμένα μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον από την αρχή. Ιδανικό και για παρέα. Σα να βλέπεις ταινία και ακόμα καλύτερα. Ελπίζω να είναι αντάξιο των προσδοκιών μου.
Printable View
Σίγουρη αγορά όταν το βρω σε καλή τιμή. Εμένα μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον από την αρχή. Ιδανικό και για παρέα. Σα να βλέπεις ταινία και ακόμα καλύτερα. Ελπίζω να είναι αντάξιο των προσδοκιών μου.
Τελικά ελληνικούς υπότιτλους εχει;
To παιχνίδι γιατί δεν υπάρχει πουθενά στις μεγάλες αλυσίδες και κυκλοφορεί μόνο στα σκρουτζομάγαζα?
Κάτι πρέπει να μην έχει πάει καλά με τους distributors. Κανονικά το release date είναι σήμερα αλλά και τα σκρουτζομάγαζα λένε available 28/8.
Αν ήταν έτσι θα υπήρχε γενικότερο πρόβλημα, εγώ βλέπω πως όλα τα παιχνίδια κυκλοφορούν κανονικά στις μεγάλες αλυσίδες εκτός από το συγκεκριμένο.
Attachment 7512 πηρα και πανες για καλο και για κακο....
Τελικά αυτο θα κυκλοφορήσει σε μεγαλα κατάστηματα η θα είναι για λιγα μαγαζιά, πολυ περίεργο αυτο που γίνεται ούτε καν για προπαραγγελια δεν υπάρχει.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
η παιχνιδαρα δειχνει να ειναι μικρης διαρκειας για αυτο τον λογο θα το νοικιασω απο βιντεοκλαμπ
προεχει το metal gear για μενα σαν αγορα πρωτα
Ναι ε μικρο,βλέπω λιγο απο twitch έχει παρα πολλους δεν με τρέλανε με μια πρώτη ματιά
Μικρό μεν αλλά μιας και θα έχει (λογικά) πολλές διαφορετικές ιστορίες θα μπορείς να το παίξεις αρκετές φορές.
Νομίζω ότι έχουν πει ότι είναι περίπου 10 ώρες (?).
Δε νομίζω ότι είναι και λίγο. Άσε που θα έχει και διαφορετικές πτυχές αναλόγως τις αποφάσεις οπότε θα το παίξεις και δεύτερη και τρίτη φορά αν θες και τα trophies.
Spoiler!
^ προσοχή τι γράφουμε, δεν το έχουν παίξει όλοι το παιχνίδι...
εχεις δικιο αλλα δεν ειναι κατι σημαντικο ουτε επηρεαζει την ιστορια αν ηταν ετσι δεν θα το εγραφα...
το τι είναι σημαντικό ή όχι, άσε να το κρίνουν οι άλλοι.
είναι ένα υποκειμενικό θέμα, σε μερικά πράγματα αυτό
Οκ απλά νομίζω πως έχω δικαίωμα να κρίνω κάτι έτσι δεν ειναι ;τλπ οταν το παίξεις θα καταλάβεις πως έχω δίκιο..
περιβαλλον,σεναριο,γραφικα 8,5/10 ηχος 9/10...προσωπικη μου αποψη παντα το παιχνιδι ειναι για αγορα αν ειχε και υπποτιτλους που επιβαλεται να εχουν ολα τα exclusives θα ηταν ενα ολοκληρομενο παιχνιδι αν οχι απο τους καλυτερους τιτλους στην αγορα..ειμαι στο 4 κεφαλαιο νομιζω εχει 10 καθε ενα απο αυτα νομιζω πως διαρκει 1 ωρα και δεν με εχει αφησει χαλαρο ουτε μια στιγμη η πετυχημενη θεωρια της πεταλουδας..!
Δεν ξέρω τι έγραψε ο φίλος, ίσως να μην είναι και σημαντικό. Αλλά και εγώ είμαι της άποψης πως ό,τι αφορά σαν σενάριο ένα παιχνίδι (έστω και η πιο αδιάφορη λεπτομέρεια) καλύτερα να μπαίνει σε spoiler
παιδια καλημερα γνωριζει κανεις αν εχει βγει το παιχνιδι στα seven spots το εχει νοικιασει καποιος
Ρώτησα το παιδί απο seven και μου είπε λόγο capital ήρθαν λιγα κομμάτια,δεν ξέρει καν αν θα έρθει ποτέ στο συγκεκριμένο κατάστημα (για ενοικίαση μου λέει προς το παρόν δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν)
Βέβαια 100% σίγουρος δεν είναι παλι σκατα τα εκανε η Sony.
Μεχρι στιγμής 2 chapter εχω παιξει και μου αρεσει πολυ το παιχνιδι. Τα γραφικά του πολύ ωραία όπως πολύ καλή είναι και η ατμόσφαιρα του
Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ από όλα είναι η ψυχολογία που σε βάζει, οτι αποφάσεις πάρεις έχουν ένα αντίκτυπο και δεν κάνεις κάτι απλά για να το κάνεις. Αυτό που δεν μου αρέσει, είναι τα αρκετά jump scares που μου φαίνονται αχρείαστα και εκτός κλίματος για όσο παίξει μέχρι τώρα
Απο οτι ειδα εχει βγει και sound mode για τα headset
To πήρα σήμερα και εγώ, την special edition με το μεταλλικό κουτάκι, φοβερό κομμάτι για τη συλλογή μου :)
Εντυπώσεις αργότερα.....
Αυτο νόμιζω θέλει spoiler :D
Μετα και το 3ο κεφαλαιο, ειπα να γραψω τη γνωμη μου για το παχνιδι. Το Until Dawn ειναι μια κατηγορια μονο του, δεν εχω ξαναπαιξει τετοιου ειδους παιχνιδι, με τοσο καλα γραφικα και ηθοποιους. Μερικοι απο αυτους ειναι ευκολα αναγνωρισιμοι και το ολο σκηνικο θριλερ/σασπενς/δραση-αντιδραση δενει απολυτα με τους χαρακτηρες τους.
Το καθε playthrough εχει διαρκεια περιπου 10 ωρες, αλλα το ΚΑΘΕ playthrough ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, και οταν λεμε διαφορετικο το εννοουμε, τελειως αλλο πραγμα, οχι μονο αλλοι διαλογοι, μιλαμε για διαφορετικα paths στην ιστορια, διαφορετικα story boards, διαφορετικο τελος.
Εντυπωσιακα δομημενο, με λιγες cult πινελιες απο ταινιες του ειδους (Friday the 13th, Scream, Freddy Krugger κλπ) και πολυ ψιχολογικο σασπενς που το οριζεις εσυ, αναλογα με τις πραξεις-αποφασεις σου.
Ο ηχος ειναι απιστευτα καλος και με το headset 2.0 της Sony που το δοκιμασα (εχει και profil να κατεβασετε για το παιχνιδι) ειναι πραγματικα ΑΛΛΗ εμπειρια, ειδικα αν παιξεις βραδυ με σβηστα φωτα!!!
Το πρωτο παιχνιδι, μετα το dead space που με πεταξε απο τον καναπε 3 φορες μεσα σε 1 ωρα και αναγκαστηκα να αναψω τα φωτα LoL.
Rating 9/10 για μενα και αξιο κομματι της συλλογης μου.
Το πηρα και εγω και το ξεκινησα ειναι παρα πολυ καλο, οπως το περιμενα αλλωστε, σε βαζει αμεσως στην υποθεση και σε κραταει συνεχεια σε αγωνια, πολυ καλη ατμοσφαιρα οπου σε τρομαζει σε αρκετες φασεις και με την αναλογη μουσικη υποκρουση, πολυ καλα γραφικα με λεπτομερεια, φοβερο animation, οι χαρακτηρες φαινονται σαν κανονικοι ηθοποιοι, οι φωτισμοι και οι σκιες ειναι που δινουν μια αισθηση που σου προκαλει φοβο, πολυ σκοταδι οπου πρεπει να ψαχνεις συνεχεια και πρεπει να χρησιμοποιεις φακο για να βλεπεις. Ο χειρισμος ειναι καλος, ευκολος, αν και δεν εχει τοσο μεγαλη ελευθερια να κινηθεις και να ψαξεις, τα περιβαλλοντα ειναι ποικιλα τοσο μεσα οσο και εξω, πολυ καλοσχεδιασμενα και ομορφα οπου και αν βρισκεσαι. Οι πρωταγωνιστες εχουν ο καθενας τον χαρακτηρα του και εχει σημασια ποια ειναι η γνωμη σου για τον καθε εναν, αφου εσυ διαμορφωνεις την εξελιξη της ιστοριας με τις αποφασεις σου και τις επιλογες σου, οπου πρεπει να παιρνονται γρηγορα σε στιγμες που δεν εχεις τον χρονο να σκεφτεις τι θα αποφασισεις. Υπαρχουν δυο ειδων επιλογες συνηθως αλλα σου δινει και την δυνατοτητα να μην πραξεις τιποτα αν θες. Με το που το αρχισα, εχω ηδη τελειωσει και το 4ο κεφαλαιο, οσο προχωραει τοσο καλυτερο γινεται, το σταματησα ομως γιατι δεν θελω να τελειωσει γρηγορα... Ελπιζω να κρατησει τις 10 ωρες. Συστηνεται σε οσους αρεσουν τα heavy rain, beyond two souls, δεν μπορω να πω ακομα αν αξιζει τα λεφτα του ακομα γιατι ειναι και ακριβο αυτο θα θα κριθει αργοτερα και στο κατα ποσο θα μπορεις να το ξαναπαιξεις και ποσες διαφορετικες εκδοχες εχει η ιστορια αναλογα με τις αποφασεις που παιρνεις.
Αν δεν ήταν να πάρω το Mad Max θα το είχα τσιμπήσει ήδη.. Τώρα δεν περισσεύουν λεφτά και για τα 2..
Αστο για αργότερα, πολύ ακριβά το έχουν αυτο τον καιρό.
Πηρα 53 ευρώ mgs και αυτο κατω απο 65 δεν το βρίσκω.
Ήθελα πολύ το steelbook του. Το βρήκα στο σκρουτζ 62€ αν θυμάμαι καλά. Τωρα θα κοιτάξω μετά τα μέσα Σεπτέμβρη
Μεταχειρισμένο πιστεύω θα το βρεις σύντομα;)
Μην το λες και εγω ετσι σκεφτομουν, να το τερματισω και να το πουλησω, αλλα δεν γινεται ετσι ευκολα, θελεις 3-4 playthrough, τουτεστην 40-50 ωρες gameplay και με τετοιο concept σιγουρο κομματι για συλλογη.
Μην το συγκρινεις με The order 1886, ειναι αλλο φρουτο αυτο.
Δεν πανε ολη για πλατινα, προσωπικά εγω θα περιμένω να το παιξω μετά απο το mgs (οπότε θα περασει καιρό).
Δεν του φαινόταν να είναι τόσο καλο το συγκεκριμένο games.
Ποιος μιλησε για πλατινα;
Δεν καταλαβαινεις οτι καθε φορα που παιζεις βλεπεις αλλο παιχνιδι; ποσο ποιο απλα να στο πω;
Αν πας για πλατινα θελεις συγκεκριμενες ενεργειες που θα φερουν τα επιθυμητα αποτελεσματα για τα τροπαια, αλλα playthrough εκει...Προφανως αν δεν το δεις δεν μπορεις να το καταλαβεις.