Εγώ Αλέξανδρε δεν μπόρεσα λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων,
λογικά μετά το Πάσχα θα μπορώ να δίνω παρών.
Αν θέλεις βέβαια με αντικαθιστάς γιατί δεν μπορώ να πω 100% ότι θα μπορώ σίγουρα.
Printable View
Καλησπερα και απο μενα παιδια!!Τον χτεσινο αγωνα τον καταευχαριστηθηκα οσο λιγους..Ειχε τοσες πολλες μαχες που δεν μπορουσες να ηρεμησεις καθολου,μια κοιταζες μπροστα και μια τον καθρεφτη για να φυλαχτεις..:a042:
Μπραβο σε ολους και ανυπομονω και εγω για τον επομενο!!
Μια φωτο απο τον αγωνα(στον 8ο γυρο!!!),που δειχνει λιγακι τον συναγωνισμο:a020::
http://i199.photobucket.com/albums/a...AutumnRing.jpg
Οσο για τα θεματα που προκυψανε: Δυστυχως η εκκινηση ειναι ενα πονεμενο θεμα στο GT5 δυστυχως,αλλα νομιζω οτι να κανουμε rolling start δεν εχει την ιδια ομορφια..Μπορουμε να δοκιμασουμε αυτο που ειπε ο Κυριακος και hope for the best.
Οσον αφορα τις ποινες προσκρουσης δυστυχως δεν μπορουμε να τις διαχωρισουμε απο τις ποινες "κοψιματος" πιστας ακομα και μη ηθελημενες οποτε γνωμη μου ειναι να μεινουν ως εχουν..
Για την επομενη πιστα που ειπε ο Κυριακος ειναι κατι που πρεπει να το κοιταξουμε ειδικα αφου δεν εχει pit lane(σιγουρο?)..
Oλες οι πίστες έχουνε pits, αν θυμάμαι καλά η συγκεκριμένη πίστα έχει pit-stop καμμιά 50 δεύτερα σε διάρκεια λόγω της μεγάλης εξόδου.
Οσον αφορα το θεμα των ποινων ειχα την εντυπωση οτι μπορουσαν να διαχωριστουν σε προσκρουσης η κοψιματος της πιστας. Εαν δεν διαχωριζονται τοτε και εγω προτεινω να μεινουν οι ποινες ως εχουν.
Για το θεμα της εκκινησης και γω προτεινω αρχικα να δοκιμασουμε τη λυση του Κυριακου.
Τελος για το θεμα της πιστας που ανεφεραν τα παιδια καλο θα ειναι να το δουμε γιατι οντως εκτος απο το θεμα των πιτ δε νομιζω οτι μας χωραει σαν πιστα και επισης δεν προσφερεται για καθαρο αγωνα... Θα τρελαθουμε στις ποινες!!! :p
Οτι αποφασισει η ομυγυρη!
Για ποτε βλεπετε τον επομενο?
Η λυση με την εκκινηση σε αλλη πιστα εχει δοκιμαστει και θα ηταν καλο να δοκιμαστει και εδω.. Σχετικα με τις ποινες, πιστευω οτι ειναι πολυ αδικο αυτο που γινεται, δηλαδη με το που πατησεις λιγο εξω ή να ακουμπησεις τον αλλον να σε τιμωρει με τοσο χρονο. Πιστευω πως αν ειμαστε σωστοι, που ειμαστε δηλαδη γιατι ολο καλα σχολια διαβαζω για τον αγωνα, δε θα ηταν κακο να δοκιμαζαμε κανεναν αγωνα χωρις ποινες, εστω και πειραματικα πριν εφαρμοστει. Αν βεβαια το θελει η πλειοψηφια.
Η αληθεια ειναι οτι στην εναρξη του αγωνα καποιος με εμβολισε απο πισω (φυσικα αθελα του) και εφαγα ποινη και εγω! Το ιδιο και στο τελος του αγωνα ακουμπησαμε με τα πλαινα μερη μας εγω και ο Canto (και παλι αθελα μας) και εφαγα μονο εγω ποινη...
Πραγματικα ομως αν κρινετε ολοι οτι πρεπει να υπαρχουν οι ποινες εγω δεν εχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανενα θεμα! Απλα το ανεφερα σαν γεγονος γιατι καλο θα ειναι να συζητιουνται ολα τα θεματα που προκυπτουν σε καθε αγωνα για τη βελτιωση της διοργανωσης.
Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα.
Θελω να συμμετασχω και εγω στο πρωταθλημα το id μου στο playstation ειναι
toumpas__ οπως και εδω,ειμαι αδελφος του toumpasn.
Ευχαριστω.
Καλως τον Μανωλη! Δε νομιζω οτι υπαρχει προβλημα φιλε...
Ο toumpas__ θα παρει τη θεση του vagelis e11 turbo ή του george13gr αναλογα με το ποιος θα δωσει σημαδια ζωης πρωτα.
Ο δευτερος αγωνας θα γινει την επομενη εβδομαδα. Μεχρι τη Δευτερα θα γνωριζετε τη μερα!
Φυσικα και υπαρχουν πιτ στην επομενη πιστα που εχει προγραμματιστει να τρεξουμε!
wraios agonas paidia me wraies maxes idika stin arxi me ton CantoMR2 etrema apo adrelanalini!! egw gia tis pines den exw problima an kai kalo einai toulaxiston na mpoune sto metrio. oso gia tis katataktiries kai egw eimouna tritos kai ksekinisa proteleuteos, alla opos leei o filos mou o kyrtzo sta prohgoumena protathlimata to eixame lisi auto to problima opote to dokimazoume kai blepoume. simfono me tin epomeni pista einai mikri, idika stis protes strofes tha gini panikos apo xosimata! as broume mia ali eiparxoune antistixes mikres pistes, opos thelete den exw problima. kalos ithres toumpas__ eimaste kai sinonomati kalous agones na exeis.
as parei tin dikia mou thesi....kai me tin efkeria na zitisw signomi gia tin apousia mou.
apla ithe o brother apo to eksoteriko kai opos katalavenete den tha exw polu free xrono....zitaw signomi apo olous.
Οκ Αλεξανδρε. Οσο νωριτερα ξερουμε τοσο το καλυτερο...
Υπαρχει μια κενη θεση για οποιον ενδιαφερεται.
Χριστος Ανεστη και χρονια σας πολλα!!
Παιδια χωρις αγχος και πανικο, οποιος μπορει να τρεξουμε αυριο μετα τις 21:00 να μου στειλει ενα pm. ΑΝ μου στειλετε ολοι μεχρι αυριο το απογευμα θα το ανακοινωσω εδω και θα τρεξουμε! Αλλιως θα τρεξουμε την Τεταρτη ή την Πεμπτη μετα τις 21:00 παλι!
Κατ´αρχην χρονια πολλα σε ολους!
Alex, συγνωμη φιλε εγω δεν θα μπορεσω αυριο.
Αν ομως τα υπολοιπα παιδια ειναι οκ δεν υπαρχει θεμα.
Κανετε κανονικα τον αγωνα και συμμετεχω στον επομενο.
Να ´στε καλα!
Σταυρος
Εγώ μπορώ, δεν υπˊσρχει πρόβλημα.
Χρονια Πολλα σε ολους παιδια!!
Kαι εγω μπορω καθως δεν εφυγα απο Αθηνα,αλλα καλυτερα να γινει Τεταρτη/Πεμπτη για να μπορεσουν ολοι ειδικα αυτοι που εχουν φυγει τριημερα/τετραημερα. :)
P.S. Πως πατε απο προπονηση? Επαιξα λιγο στην "εξασκηση" και γυριζα γυρω στο 1.22 ψηλο..Εσεις?
xronia pola se olous.
kai egw den exw provlima mporo aurio, an kai tha protimousa na ginotan otan tha mporousane oloi, etsi tha exei pio polu drasi.
Δεν τιθεται θεμα λοιπον για σημερα! ;)
Χρηστο χρονια πολλα και σε σενα!
Δυσκολα καταφερα να σπασω το 1,23, δεν ειχα πολυ χρονο για προπονηση...
Ελπιζω να μπορεσω να εξασκηθω λιγο παραπανω.
Alex οταν μαθεις για την ημερα του αγωνα κανε μια ανακοινωση εδω οσο νωριτερα γινεται (2-3 μερες πριν) για να μπορεσουμε να προγραμματιστουμε.
καλημερα και χρονια πολλα.
ευχομε σε ολους υγεια-ευτυχια σε εσας και στις οικογενειες σας.
απο εμενα δεν υπαρχει προβλημα για οπωτε θελετε.
παντα ειμαι οκ για τις ωρες πουλετε ανεξαρτητου μερας
Τι λέτε ρε παιδιά; Με το ζόρι φτάνω το 1:26 και στο δεύτερο μισό της πίστας πάω με τέρμα γκάζι. Κάτι πρέπει να κάνω πολύ λάθος !
Mιχαλη δοκιμασε τα εξης:
Παιζει μεγαλο ρολο στο να κανεις εναν καλο χρονο το να μην "παιζεις" με το γκαζι δηλαδη πατα και ασε συνεχεια..Προσπαθησε να εχεις το γκαζι σε λειτουργια on/off..πχ:
Eισαι σε μια ευθεια και πλησιαζεις στη στροφη,αποφασιστικα στα φρενα(παντα σε ευθεια για να μην σου γυρισει),σταθερη ταχυτητα μεσα στη στροφη και τερμα γκαζι χωρις πατα-ασε μολις περασεις το apex(εξαρταται απο τη στροφη βεβαια το ποσο μετα το apex θα πατησεις το γκαζι ή αν εχει διπλο apex η στροφη).Μεσω της προπονησης μπορεις να βρεις το ιδανικο αυτο σημειο πιο ευκολα και θα το καταλαβεις αμεσως γιατι το ιδιο το αμαξι θα σε "πεταξει" στο απεναντι curb και οχι αρκετα μετρα μακρια του.
Επισης προσπαθησε να μην στριβεις πολυ το τιμονι γιατι αν το εχεις στριμμενο οσο γκαζι και να πατας δεν θα επιταχυνει το αμαξι λογω tire drag,ειδικα σε ενα μπροστοκινητο κιολας που του ζητας να στριψει και να επιταχυνει στον ιδιο αξονα..
Δοκιμασε αυτα και πες μου αν σε βοηθησε καθολου φιλαρακι.
Γεια σου Χρηστο! Αυτο θα πει αθλητικο πνευμα... :)
Thanks Σταυρο. :)
Aυτη τη περιοδο ελαττωσαμε τις επισκεψεις στις πραγματικες πιστες
(πολλα εξοδα ρε γμτ) και το γυρισαμε στις virtual..:a042:
alex kita na mas peis mera kai wra kana duo meres prin, na kanw proponisi.
Mε το MR2 που εχω στην υπογραφη φιλε μου σε trackday και time-trials.
Kart?Ωραιος,εχω μαζι με τον κολλητο ενα ,παμε παρεα καμια μερα κιολας.
Θα σου στειλω pm να μην ειμαστε και Off-topic. :)
Ελα ρε παιδια εχετε kartακια? Το ειχα παιδικο ονειρο, παρω καποια στιγμη αλλα δεν εκατσε :drive:
Ενημερωστε και μενα... Ανοικω και γω στο club των καρτ... :)
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! Προσπαθώ να τις εφαρμόσω αλλά θέλω πολλή δουλειά καθώς είμαι περιστασιακός παίκτης του GT5 και δυστυχώς όσο και αν μου αρέσει η οδήγηση ποτέ δεν κατάφερα να ασχοληθώ με την αγωνιστική.
Επομενος αγωνας: Πεμπτη (19/4) 21:15 :)
H καλύτερη μέρα, ούτε τσουλού ούτε πουσουκού.:yes:
Xρήστο το τσουλού δεν χάνεται με τίποτα
και σήμερα και αύριο έχει ματσάρες.
Το μπουφού το βαρέθηκα, περιμένω καινούριους χάρτες για να το ξαναπιάσω.:silly:
OK! Μέσα για Πέμπτη .
Υποθετω οτι ισχυουν τα ιδια ελαστικα με τον προηγουμενο αγωνα ετσι?
Σπορ μαλακα!!
Ειναι ολοι ενημεροι?
Τυχαια ρωτησα...