^^ σε λίγο όπως το πας θα έχεις χρόνο αλλά δεν θα έχεις χώρο! :a014gth:
Printable View
^^ σε λίγο όπως το πας θα έχεις χρόνο αλλά δεν θα έχεις χώρο! :a014gth:
Στα 38 μου και αφου αντισταθηκα πολλα χρονια , εκανα το πρωτο μου τατουαζ. Ηξερα οτι δεν επρεπε να κανω την αρχη γιατι μετα δεν θα σταματαω αλλα τελικα δεν αντεξα . Εκανα λοιπον το πρωτο μου στα πλευρα , κατι προσωπικο που το καταλαβαινω μονο εγω και αντιπροσωπευει την σχεση που εχω με τη γυναικα μου εδω και 10 χρονια και τωρα ειμαι στη φαση που θα παω να κανω το δευτερο .
Θελω να κανω κατι που με αντιπροσωπευει ως gamer και σκεφτομουν ποια παιχνιδια με εχουν σημαδεψει, οχι ποια ηταν καλα παιχνιδια , αλλα αυτα που με στιγματισαν. Τα εβαλα κατω λοιπον και σκεφτηκα , Ico, Silent Hill2 , , Bioshock . Νομιζω θα παω στο πρωτο και εχω κατεβασει μερικες φωτο.
Attachment 6821
Attachment 6822
Kαι απο Bioshock
Attachment 6823
Απο silent hill 2 δεν μπορω να σκεφτω κατι εκτος απο καποια quotes αλλα δεν θελω να κανω παλι γραμματα. Θα μπορουσα να κανω τον pyramid head αλλα δεν θα με πλησιαζουν οι κορες μου οποτε ακυρο.
Αυτα , οποιος θελει λεει τη γνωμη του αν και θα κανω του κεφαλιου μου ως γνωστον.
Δημήτρη, αν και παρθένος απο Tattoo εγώ, οπως τα βλεπω, θα προτιμούσα το Ico.
Και εγω το δεύτερο λέω αν και μου αρέσει και αυτό που ποστάρα !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολυ ωραιο αυτο ποσταρες Τασο οντως...
Και γω σκεφτομουν να χτυπβησω ενα με τον "Μαυρο Πυργο"...επειδη ηταν πολυ μαυρο αυτο που ηθελα το αφησα και γενικα μου ξεφουστκωσε σαν ιδεα...δεν μου εχει φυγει ποτε ομως το να κανω 2ο τατου...ολο το σκεφτομαι...θαθελα το επομενο να ειναι σε ψιλοεμφανες σημειο κιολας αλλα σκεφτομαι οτι μελλοντικα ισως να μην το θελω...
Δημητρη ψαξτο πολυ παντως υπαρχουν πολλα sites στο νετ..
Δεν θα προτεινα Pyramid Head.εκτος αν βρεις καποιο που να συνδυαζει καποια πραγματα οπως αυτο που εβαλε ο τασος...
Ευχαριστω για τις ιδεες παιδια! Η αληθεια ειναι οτι το Bioshock με τραβαει παρα πολυ ,αν δεν ειχα ηδη γραμματα θα εκανα στο χερι μου το "would you kindly" . Η Little sister παλι ειναι ωραιο αλλα με χαλαει που ειναι εγχρωμο και λιγο creepy. Εχω κολλησει με το δευτερο του ico , ειναι πανεμορφο με τις σκιες οπως το βλεπω.
Nαι και μενα να σου πω την αληθεια δεν μαρεσει η little sister γιαυτον τον λογο που λες..
Αν πηγαινα για καποιο μοτο απο το bioshock, στανταρ θα πηγαινα για το : a man chooses, a slave obeys.
James ναι μεν σαν εικονα ειναι πανεμορφο αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο μεγαλο, βεβαια το θεμα με τα tattoos ειναι οτι αν δεν τα δεις πανω σε ενα σωμα ποτε δεν μπορεις να πεις αν ειναι ωραια.
Εγω ημουν πολυ κοντα στο να κανω αλλα ειχα μια epiphany το καλοκαιρι σε μια παραλια, παιζει να ημουν και ο μονος σε ακτινα 3 χιλιομετρων που δεν ειχε τατουαζ πανω του.
Ζητώ μια βοήθεια.
Το παρακάτω, είναι το London Skyline
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...ee6ec27385.jpg
Θα ήθελα αν κάποιος γραφίστας ακολουθεί το φόρουμ να φτιάξει με απλές γραμμές και να ανεβάσει το Athens Skyline. 'Εστω και επι πληρωμή.
Με έμφαση στην Ακρόπολη βέβαια, αλλά όχι απαραίτητα πηγμένο στο ΑρχαιοΕλληνικό στοιχείο.
Αν το βρω όμορφο, το χτυπάω αύριο.
Αυτό δε σου αρεσει;;;;
Attachment 7101
Στειλτου το τιμολογιο Παυλο :P
Δες πόσο "μαύρο" έχει σε σχέση με τη λιτή γραμμή του παραπάνω. Φαντάσου το πόσο "πηγμένο" θα δείχνει πάνω σε σώμα. Βέβαια γούστα είναι αυτά.
Ισως να πρέπει να κάτσω να κάνω trace το bmp που βρήκες για να το "ελαφρύνω" λίγο.
Αν βρω λίγο χρόνο (έχω πήξει στο σίδερο τώρα) θα το κάνω να σου δείξω πώς το σκέφτομαι.
Ευχαριστώ πάντως για τον κόπο.
Μπορείς εύκολα να το πας σε αυτόν που θα σου χτυπήσει το tattoo και να του πεις τι αλλαγές θες στο υπάρχον σχεδιο.
Sent from my iPad using Tapatalk
Στο προηγούμενο που έκανα τους πήγα έτοιμα γραμματοσειρές, σκίτσα σε ράστερ και βέκτορ, σε χαρτί και σε στικάκι και μου έκλεισε ραντεβού την επόμενη εβδομάδα :c025: τρελό χρήμα (και θέλετε να σπουδάσετε γιατροί :silly:)
Αν του πώ να μου το φτιάξει όπως το θέλω μέχρι να μου κάνει θα τελειώσουμε σε κανα χρόνο.
Ηδη έχω φάει ένα μισάωρο να κάνω ένα ψευτοtrace.
Attachment 7108
Αυτό στο τέλος δεξιά τι είναι; ο καλατράβας;
^το ΣΕΦ ή το στάδιο στο Μαρούσι δεν είναι?
Το ΟΑΚΑ είναι
Sent from my iPad using Tapatalk
Αυτό στα δεξιά που ρωτάτε, είναι το UFO από το οποίο αποβιβάζονται οι κυβερνήσεις μας.
Όχι τίποτ' άλλο, για να μην έχετε την απορία σας το είπα.
Και επίσης, θα είναι το UFO που θα επιβιβαστούμε όλοι μαζί οσονούπω, γιατί δεν θα μας σηκώνει ο τόπος.
le_71 κάνε τατουάζ κανά ευρώ / δραχμή, γιατί το ένα σε λίγο θα γίνει όνειρο θερινής νυκτός και το άλλο εφιάλτης υπαρκτός. Either way "μέσα στα πράγματα" θα είσαι. :D
με trace δεν θα κάνεις δουλειά σε τόσο χαμηλή ανάλυση εικόνας. Πάρε πενάκι και πέρνα το από πάνω σε illustrator ή corel.
Μιας και εχουμε αρκετους fun Star wars να και το δικο μου
Attachment 7111Attachment 7112
Πραγματικα πολυ αξιολογα Μιχαλιο και το λεω γιατι γενικα βλεπω πολυ χαλια τατουζ και απορω...
Μου δινεις πολυ καλη πασα γιατι το τελευταιο διαστημα ψαχνομαι για να κανω το δευτερο μου τατου που θα ειναι κατι πιο μεγαλο και ολοκληρωμενο και πιστευω θα μπορουσατε οι γνωστοι φιλοι εδω μεσα να με ξεσκαλωσετε...
θελω η "βαση" του να ειναι ο Μαυρος Πυργος του Stephen King..επειδη τα σημεια που εχω σκεφτει δεν μαρεσουν το μονο που μαρεσει και μου ταιριαζει ειναι το αριστερο μπρατσο και να φτανει εως τον δελτοειδη πανω απτον ωμο..
O πυργος:
Spoiler!
Spoiler!
Δεν εχω βρει μια εικονα που να αντιπροσωπευει σε ικανοποιητικο βαθμο τον πυργο οπως τον φανταζομουν και γιαυτο δυσκολευομαι λιγο...
Αλλα εκτος αυτου λογω αυτου που συμβολιζει ο πυργος δηλαδη στο "ταξιδι του" απτον μπρατσο μεχρι την κορυφη του στον δελτοειδη θελω να συμπεριλαβω και καποια παιχνιδια που αγαπησα οπως:
Silent hill
okami
ισως last of us
braid ισως
shadow of the collossus..
Δεν εχω καταληξει ποια αλλα εχω καποια στανταρακια...επισης απτο καθε παιχνιδι θαναι κατι αντιπροσωπευτικο πχ ατακα η σχεδιο...απο silent δεν θα βαλω κατι creepy εννοειται...
αυτα...
ο τατουατζης θα με βοηθησει στο πως θαναι ολο το κονστεπτ ετσι?και θα πρεπει να το εξηγησω καλα για τον πυργο για να βαλει κιαυτος φαντασια..
ο τατουατζης θα με βοηθησει στο πως θαναι ολο το κονστεπτ ετσι?και θα πρεπει να το εξηγησω καλα για τον πυργο για να βαλει κιαυτος φαντασια..[/QUOTE]
Χαρά του καλλιτέχνη να φτιάξετε μαζί το όλο κονσεπτ απ'το να του παρουσιάσεις κάτι έτοιμο.
@desmond φιλε σευχαριστω για την απαντηση καταρχας...το ειχα σκεφτεί οτι θα του αρέσει αλλα απτην αλλη ελεγα οτι θαναι χρονοβόρο γιαυτον για να καταλληξουμε...τωρα μου έδωσες μια νεα ωθηση σ'ευχαριστώ...
Τασο εμεις να μην ερθουμε στο θεμα;;;; :'(
Εσενα αδερφε σε εχω ηδη παραγειλει εξτρα κρεμυδι!
Δηλαδη θα κανω το κρεμμύδι;χαχαχαχ α ολα κιολα!σαλονικιωτικη διάλεκτο βλεπω!κανονικα σε μενα θαπρεπε ναρθετε για ντοπια κρεατα...κανονιστε εκδρομη!διστομιτικο κρασι και παιδακια!
Μολις κάναμε και το δεύτερο μας tattoo
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...d38195298e.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωραιο μιχαλιο..και γω κοιτούσα παλι σημερα τι θα κανω...ποσο σου πηγε;
Εγώ θαυμάζω πάντα τα τατου των άλλων. Εγώ δεν κάνω...
Ωραιο, Μιχαλη!!!!!!!
Σήμερα περιμένω τον ανηψιό μου να περάσει από το σπίτι καθώς πρόσφατα ολοκληρωσα το σχέδιο για το πρωτο του τατου. Μόλις το χτυπήσει θα ανεβάσω φωτογραφίες.
Μετά από δύο sessions και 12 περίπου ώρες ολοκληρώθηκε ένα tattoo που ήθελα πολύ καιρό να κάνω. Στο spoiler βάζω και άλλες φωτογραφίες από τη διαδικασία για όποιον θέλει να δει.
Attachment 10656
Spoiler!