Έτσι μπράβο, να μαζευόμαστε. Να τους δείξουμε τους normal! :swordfight:
Printable View
Εγώ που κάνω invert τον y μόνο στις περιπτώσεις αεροπλάνων (και λοιπών ιπτάμενων συσκευών) σε ποια κατηγορία μπαίνω;
Eσύ Μιχάλη είσαι ο πιο σωστός απ'όλους.
Στα αεροπλάνα είτε πολιτικά είτε μαχητικά με invert δουλεύουν οι πραγματικοί πιλότοι.
LOL!!! Thx ρε φίλε!! Τι να κάνουμε, το πρώτο αεροπλάνο που πέταξα ήταν στο Flight Simulator του Spectrum και εκεί το y-axis ήταν invert που όντως είναι το "κανονικό" για αεροπλάνα, έτσι μου έμεινε η συνήθεια και στα κατοπινά χρόνια παρόλο που έγινε διαθέσιμη η δυνατότητα αντιστροφής δεν με βόλεψε ποτέ.
Βέβαια καταλαβαίνω ότι σε κάποιους έρχεται και στα FPS πιο φυσικό το invert καθώς όντως όταν θέλουμε να διευρύνουμε το οπτικό μας πεδίο προς τα πάνω "τραβάμε" το κεφάλι προς τα πίσω.
Να υπενθυμισω απλα οτι ειστε ανωμαλοι και οι δικαιολογιες περι flight simulator δεν αρκουν για να μας πεισουν για το αντιθετο! :P
Να το δεχθω στα flight games το Invert axis! Στα Shooter ομως?!?!? Ανωμαλια!! :D :D :P
απλά κι εύκολα, normal, είναι πως έχει συνηθίσει ο καθένας πιστεύω
Παιδιά το πάμε. Στα πρώτα fps το normal ήταν το inverted που έχουμε τώρα. Οπότε όσοι παίζετε normal γιατί έχετε συνηθίσει έτσι είστε απλά noobαδες κ ο val είναι αρχηγός σας :P
Σε ποια FPS αναφερεσαι? Ειχαν τα πρωτα FPS (σε PC) inverted axis???
Σε κάποιο προηγούμενο post έχω βάλει link από wiki δες εκεί ;)
^^ ΛΟΓΙΚΟ!!
Εχεις δει το προσωπο του John Carmack?? Κι αυτος λες και εχει inverted Y-AXIS στο προσωπο ειναι...
Ανωμαλοι σας λεω.... :P
Παντού και πάντα inverted (ναι, είμαι κι εγώ γέρος, το πρώτο μου fps ήταν τούτο εδώ).
Πολύ καλή βρήκα την εξήγηση του starlord πιο πάνω, και το σκεφτόμουν τις προάλλες ότι θα ήθελα να googlάρω-αναζητήσω τα αίτια.
----------Quote:
Βέβαια καταλαβαίνω ότι σε κάποιους έρχεται και στα FPS πιο φυσικό το invert καθώς όντως όταν θέλουμε να διευρύνουμε το οπτικό μας πεδίο προς τα πάνω "τραβάμε" το κεφάλι προς τα πίσω.
lolQuote:
[...] δεν νομίζω πως θα καταργηθεί από το μενού η επιλογή του inverted,
ίσως να καταργηθεί βέβαια σε 20-30 χρόνια που θα έχουμε συγχωρεθεί οι παλαιότεροι.
To pol ειναι ξεκαθαρο. 53 φυσιολογικοι και 9 ανωμαλοι! Mε λιγα λογια 1 στους 5 αναμεσα μας ειναι ανωμαλος!!:P
ΥΓ1: για τα καινουργια μελη: σαφως αστιευομαι!
ΥΓ2: για τα παλαιοτερα μελη: σαφως και εννοω αυτα που λεω!
:P
^^ κάντους 54 !!!
Ε ναι λοιπόν είμαι και εγώ φυσιολογικός....:a036:
Υ.Γ. βασικά δώστε keyboard και mouse και παίζω όπως να ναι , με το ds3 έχω όμως θέμα ....χαχαχα:b015:
normal εννοειται...
Eγω παιδες οπου μπορω κανω και Y και X αξονες invert. Ειμαι ανιατη περιπτωση?
eisaiiiiiiiiiiiiiiiiii!! xaxaxaxxa
^^ Φιλε εσυ εισαι ειδικη κατηγορια! Εισαι απλα θεος! Δηλαδη αλλαζεις και τον Χ αξονα??
Αμα μου πεις οτι αλλαζεις και τους αναλογικους μοχλους βαζοντας την κινηση του χαρακτηρα δεξια και την κινηση της καμερας αριστερα, ερχομαι επιτοπου εκει που μενεις και προσκυναω! :D
Άμα τραβήξω και εδώ μια λογικοφανή εξήγηση θα με κλείσουν μέσα επομένως απέχω...
Συγγνώμη μόλις είδα το username του Obi και μου ήρθε!! Απλά τα πράγματα ρε παιδιά ο φίλος κάνει ό,τι θέλει με τη Δύναμη!
...μάλιστα...
όταν ποστάρει κάποιος πως παίζει κρατώντας το χειριστήριο ανάποδα,ας κλειδωθεί το thread και να μπει στο Γκίνες.