Εγω παιρνω milan. Την εκλεισα. ΟΒΕΡ. :)
Printable View
Εγω παιρνω milan. Την εκλεισα. ΟΒΕΡ. :)
εγω βαρκελωνη
παίδες μόνο συμμετοχές μαζεύουμε ;)
Μονο συμμετοχες ....
kai ego mesa mages....an kai nomizo oti einai ligo proxeiro na dialegei o kathenas omada monos tou.kapos prepei na to sintonisoume afto....an omos isxiei etsi ego thelo chelsea.
:hide:οκ sorry
θα υπαρχει καποιος που θα μπορει να με κερδισει η θα νιωθω μονοτονια?:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rof l::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
gia na ginoume 20ada eimai mesa kai ego me omada united an den tin exei parei allos
ομαδες δεν μειραζουμε, μονο συμμετοχες...
to katalava alla eipa na grapso ti me ediaferei
Λοιπον να πω κατι, μονο την πρωτη φορα θα φτιαξουμε ομιλους για να δουμε σε ποια κατηγορεια θα πεσει οκαθενας...ας πουμε οι δυο πρωτοι σε καθε ομιλο θα πανε super league , ή αλλοι θα πανε στην α ή β κατηγορεια....απο εκει και υστερα ξεκιναει το πρωταθλημα απο τον επομενο μηνα...και τελος του μηνα θα βγαζουμε τροπαιουχο, και αυτους που πεφτουν κατηγορεια ή ανεβαινουν απο την πιο κατω κατηγορεια...ετσι θα ξεκινησει το πρωταθλημα καθε σεζον κραταει ενα μηνα....
+100000000 Spown
και γω μέσα !
και γω μεσα
και εγω μεσα,παιδια..αντε με το καλο να διεξαχθει η κληρωση..
Oκ απλα ειπα τι ομαδα θελω και παιζω γενικα.:angry:
Δεν καταλαβαινω πως θα παιξουμε, τεχνικες λεπτομερειες, (αν και εχω 360 δεν εχω μπει ποτε να δω πως παιζουν εκει) αλλα σιγουρα θα εχει μεγαλο ενδιαφερον. Ειδικα αν μπορεις να παρακολουθησεις και αγωνες. Εκτος απο το να παιξεις. Θα ειναι σαν κανονικο πρωταθλημα. :bgrin2::bgrin2::bgrin2:
Πωπω η αναμονη και η προσμονη για το προ εγινε ακομα πιο μεγαλη..........:prayer::prayer:
οντως περιμεναμε που περιμεναμε, τωρα περιμενουμε πιο πολυ για το πρωταθλημα.
παιδιά όπως νομίζεται κάντε τους ομίλους κ αυτά!!! αλλά....κατω τα χεράκια σας απο την Bayern:p αν δεν την έχω δεν παίζω:ρ
Παιδιά μέσα και εγώ!..με sevilla θα παίξω εγώ αν δέν την πήρε κάποιος άλλος!