6. Saw: 3Γ
Printable View
Πιστεύω ότι είναι ώρα να αρχίσω να βγάζω μέσους όρους.Το νου σας για ανανέωση του αρχικού Post!
Θα συνεισφέρω κι εγω σήμερα ή αυριο με τις δικές μου πλατίνες. Απλά πρέπει πρώτα να γράψω ποιες είναι γιατι δεν θυμάμαι απ'εξω
Σε περιμένω κι εσένα τότε.Η γνώμη σου μετράει διπλά....lol
1. Burnout Paradise – 3B
2. Killzone 2 – 1a
3. Fallout 3 – 3a
4. Little Big Planet – 2B
5. Call of Duty: World At War – 1B
6. Borderlands – 2B
7. Resident Evil – 2B
8. Heavy Rain – 3B
9. Wipeout HD – 1B ( θέμα skill, εγω το έκανα Α π.χ.)
10. Wanted – 3B
11. Modern Warfare 2 - 1B
12. Ghostbusters – 2A
13. Bioshock – 1B
14. Bioshock 2 – 2A
15. Battlefield Bad Company 2 – 2A
16. Assassin’s Creed 2 – 2B
17. Army of Two: 40th Day - 2B
18. Overlord II – 2B
19. Infamous – 2B
20. Bionic Commando – 1B
21. GTA IV – 2A+
22. Uncharted – 1B
23. Uncharted 2 – 2B
24. Chronicles Of Riddick – 2A+
25. Star Wars: Force Unleashed – 3B
26. Mirror’s Edge – 1B
27. Batman Arkham Asylum – 2B
28. Saw – 3C
29. FIFA 09 – 3B
30. The Saboteur – 2B
31. Rogue Warrior – 3C
32. Monsters VS Aliens – 3B
33. Buzz Quiz TV – 2A
34. Buzz World Quiz – 2B
35. UP – 3C
36. Hanna Montana: 1A
37. Darksiders – 2A
38. Godfather II – 3B
39. Ice Age 3 – 3C
40. WET – 2A
41. Prototype – 2A
42. Resistance 2 – 2A
43. Planet 51 – 3B
44. Call Of Duty Classic – 1B
45. Ratchet Clank: Crack In Time – 2B
46. God Of War – 2B
47. God Of War II – 2B
48. Tomb Raider – 2B
49. Damnation – 3B
50. Cloudy With A Chance Of Meatballs – 3C
51. Legends Of Wresltemania – 3C
52. Termination Salvation – 3C
Λειπουν κάποια, γιατι περιέργως δεν τα βλέπω στο PC κάνωντας login στο uk.playstation.com (τα GTA και Chronicles δεν έχω πλατίνα, αλλα είμαι στο τέλος και έχω άποψη)
^^ ωραίος ρε φίλε! +rep!
Μα καλά. Μου βάζεις στο chronicles AAAA κ στο gta σκέτο A?
αφού τους έχεις κάνει τους υπολογισμούς βρε... Τουλάχιστον 1 μήνα ακόμα coop θα παίζουμε.
Όσο για το hanna, μου λες γιατί δεν το παίζω. Πως να το παίξω ρε φίλε όταν πας και του βάζεις 1A? δεν είμαι τόσο hardcore τροπαιοφαγος. Είναι πολύ δύσκολο για μένα.
ΥΓ. Αν όταν βγουν οι μέσοι όροι βγει το Hanna το πιο δυσκολο plat, τότε θα το παίξω και θα το έχω και καμάρι! :P
edit: δεν με αφήνει να σου δώσω rep :(
Μου διεύφυγαν τα πολλά ΑΑΑ στο GTA. Κοιτα το GTA θέλει περίπου 80-90 ωρίτσες σύνολο (30-35 για το 100% και τα ρεστα πάνε στο multi)
To Chronicles θέλει περα απο το να τερματίσεις και τα 2 παιχνίδια που έχει μέσα, να κερδίσεις 1000(!!!) multiplayer games. Δεν θέλω να αναρωτηθώ ΠΟΣΟ χρόνο θέλει χωρίς boosting... Αλλα με boosting, κερδίζοντας 1 game καθε 3 λεπτα (με τα loading μαζί), θες 3*1000=3000 λεπτά. Διπλασίασε το επί 2 γιατί θα πρέπει και να χάνεις, μας κάνει 6000 λεπτά=100 ταπεινές ωρίτσες μόνο αυτό το τρόπαιο.
Αν το πολλαπλασιάσεις με τον συντελεστη αισθησης χρόνου (κοινως πόσο βαρετό είναι) τοτε μιλάμε για αισθηση 500 ωρών και βάλε.
Στο GTA τουλάχιστον λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα και είδικα όταν παίρνεις το ελικόπτερο καμιά φορά είναι εγγυημένο ότι θα ζήσουμε πρωτόγνωρες στιγμες!
^^ χαχαχα (για το ελικόπτερο)
Για τι ριντικ νομίζω τελικά ότι όντως το θέλει το 1α παραπάνω να μη σου πω 2...
Alone In The Dark - 2B
Prince Of Persia - 2B
Dead Space - 2B
Sega Mega Drive Collection - 3C
Quantum Of Solace - 2A
Mercenaries 2: World In Flames - 2B
Assassins creed 2 3B
Borderlands 2B
Call of duty Classic 1A (ακομα το παλευω.5 τροπαια ακομα)
Dantes Inferno 3B
God of war 3Γ
Heavy rain 3B
Modern Warfare 1B
Resident evil 5 2B
Force unleashed 3B
Terminator 3Γ
Tomb Raider 3B
Uncharted 2A
Surfdrifter το resistance 2 θυμασαι ποσες ωρες σου πηρε?
Τα πήρα!! To τι πανηγύρια έριξα δεν λέγεται. Αν σου φαίνεται περίεργη η βαθμολογία στο gow II είναι γιατί έπαιζα τα challenges χωρίς full upgraded Blade of Olympus. Μόλις κατάλαβα και διόρθωσα τη λαλακία που έκανα τόσο καιρό, ο βαθμός δυσκολίας έπεσε.
Σήμερα δανείστηκα το GOW III από έναν φίλο για το προσπαθήσω. Με τρομάζει το Titan mode απ'όσα έχω διαβάσει αλλά το trophy guide σου και του Topgunz θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του playthrough.
Μην αγχωνεσε με το Titan. 5 σημεία είναι δύσκολα όλα κι όλα (2 πρώτα bosses, last boss και αλλά 2).
Τα challenges αν ακολουθήσεις το guide είναι τα πιο εύκολα εκ των 3ον παιχνιδιών...
Όπως είχα υποσχεθεί σας παραδίδω την λίστα με τις κατηγορίες (στο αρχικό post θα τη βρείτε),την οποία και θα ανανεώνω με τα δικά σας post!Να επισημάνω ότι στις περιπτώσεις που υπήρξε ισομέρεια ψήφων άφησα ως επικρατέστερα τα πιο δύσκολα και τα πιο χρονοβόρα!Αν έχω κάνει και κανένα λαθάκι να μου το επισημάνεται με pm,λίγο σεβασμό στη δουλειά που έκανα για να βγουν και να γραφτούν....ευχαριστώ όλα τα παιδιά που συμμετέχουν ενεργά!
Μπράβο ρε Melni. Έσκισες... (πάλι)
Hanna Montana FTW!
Λέω να το αφήσω εκεί!!!!!Στο 1α!!!lol...