Ειναι παρα πολυ ωραιο παιχνιδι ιδιως εαν εισαι με μεγαλη παρεα, τωρα οσον αφορα καποα απο τα παιδια που το ψαχνουν εχθες ειδα μερικα κομματια μαζι με τα buzzers στο FNAC της Γλυφαδας, τιμη δεν προσεξα.
Printable View
Ειναι παρα πολυ ωραιο παιχνιδι ιδιως εαν εισαι με μεγαλη παρεα, τωρα οσον αφορα καποα απο τα παιδια που το ψαχνουν εχθες ειδα μερικα κομματια μαζι με τα buzzers στο FNAC της Γλυφαδας, τιμη δεν προσεξα.
Χτες πηγα σε 2 Seven που εχω κοντα στο σπιτι μου, τιποτα και εκει. Μου ειπαν οτι γενικα φερνουν αλλα δεν εχουν ιδεα ποτε θα τους ξαναερθουν.
Τι γινεται ρε παιδια? Παραγουν οντως τοσα πολλα και εξαφανιζονται με την μια ή παραγουν λιγα λιγα για να δημιουργουν αυτο το αισθημα οτι το παιχνιδι ειναι τοσο τρομερο και εξαφανιζεται αμεσως? Πραγματικα περιεργο και αρχιζω και πιστευω οτι μαλλον ειναι το marketing και δεν παραγουν τοσα πολλα οσα θα επρεπε...
Paidia kalimera. To pirame kai emeis xtes kai kolisame. Kai egw kai i gunaika mou paizame 5-6 wres. Online mode sinithws briskame 5-6 allous pektes kai itan telia.
Tha prosthesw kai esas apo edw na briskomaste na paizoume online.
Ta leme
Οχι για αγορα πηγα στα Seven, συυνηθως ή τα εχουν ιδια τιμη με τα αλλα καταστηματα ή γυρω στα 5 ευρω πιο πανω. Αλλα ετσι και αλλιως και εκει ακυρο φαγαμε ^^
Μαλλον θα περιμενω λιγο καιρο να ηρεμησει το πραγμα μπας και το βρω πουθενα γιατι τωρα οπου και να παω δεν νομιζω να το βρω και θα μου σπασουν και τα νευρα.
πλάκα πλάκα , όσους φίλους ξέρω με ps3 το έχουν πάρει σχεδόν όλοι !
τι γίνεται με αυτό το παιχνίδι ? με το που το φέρουν εξαφανίζεται !
ποιος θα το περίμενε ! και δεν έχει και λίγα χρήματα αφού αναγκαστηκά το αγοράσαμε από Ελλάδα!
αυτό όπως είχα πει και σε πιο παλιό ποστ είναι καλό μπας και κάνουν και άλλες εκδόσεις μεταφορά στα ελληνικά ,
μια ερώτηση μόνο , οι πωλήσεις για να βγει platinum ισχύουν σαν τίτλος γενικά ? δηλ. το παιχνίδι σαν Buzz! World Quiz ή πρέπει μόνο η ελληνική έκδοση ? (που λογικά είναι μαζί με τις πωλήσεις σε Ρωσία/Ρουμανία κτλ. αφου είναι ίδιο δισκάκι)
παιδια το πηρα Παρασκευη απο το www.gameexlporers.gr και ρωτησα ποτε θα ξαναφερει και μου ειπε απο Τριτη...69 euro.
Παιδιά εγώ το πήρα χθες απο το e-shop
Καθήσαμε το βράδυ 3 άτομα και παίζαμε.. το παιχνίδι είναι εξαιρετικό και τρέλά παρείστικο.. ο εκφωνητής απλά δεν παίζεται.. και το φοβερό είναι ότι πετάει ατάκες που έχουν άμεση σχέση με το παιχνίδι και κυρίως δεν ξεχνάει.. μπορεί να εχετε παίξει 10 φορές και να θυμάται τι έχεις κάνει σε όλα...
+1 ότι έχουν προστεθεί καθαρά ελληνικές ερωτήσεις, όπως ερωτήσεις από ελληνικές σειρές
Υπάρχει περίπτωση να το πετύχει κανείς χωρίς buzzers; :( Υποθέτω είναι πολύ δύσκολο...
Όχι δεν είμαι δυστυχώς. :( Αλλά έξυπνη η πρότασή σου!
Αφού είναι δύσκολο να το βρω με τα buzzers λόγω μεγάλης ζήτησης, χωρίς buzzers φαντάζομαι θα είναι το ίδιο δύσκολο.
παιδια εχει στο saturn στην Νικαια ξερετε αυτο που ειναι πανω στην εθνικη στο allou fan park, 3/4 κοματια μαζι με τα buzzers επειδη ξερω οτι το βρισκουμε δυσκολα για οπιον το ψαχνη .