:Dμαλλον θα ξεκινησουν αμεσως και θα εχεις διορια μεχρι δευτερα-τριτη:D
Printable View
:Dμαλλον θα ξεκινησουν αμεσως και θα εχεις διορια μεχρι δευτερα-τριτη:D
thank's γειτονα
:bow:thank's γειτονα
ως καινουριο εδω εχω να δυλωσω οτι θα με βρισκεται πολυ ευκολα και το μονο που φοβαμαι ειναι μην αρχισετε να παιζετε κρυφτουλι μολις δειτε τα πρωτα σκορ :P
αστειευομαι βεβαια , και περιμενω πως και πως να αρχισουν τα παιχνιδια :)
Μέχρι δευτέρα τρίτη πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί
H κλήρωση θα γίνει Σάββατο 11:00 στο shoutbox και τα παιχνίδια μπορούν να αρχίσουν αμέσως μετά την κλήρωση και να ολοκληρωθούν μέχρι και την Τρίτη το βράδυ, Τετάρτη απόγευμα κατα τις 4:00 θα έχουμε κλήρωση της επόμενης φάσης που θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο, κτλ μέχρι το τέλος της διοργάνωσης;
Εγινα κατανοητός; Είναι ο μόνος τρόπος για να παίξουμε περισσότερα παιχνίδια και ναμήν περιμένουμε 1 ολόκληρη εβδομάδα για ενα παιχνίδι.
Οσοι μπορούν ας συμμετάσχουν, οι υπόλοιποι ας μήν πάρουν μέρος, γιατι θα χάσουν την θέση τους στο επόμενο.
ουφ επιτελους θα σας προλαβω βρε τομαρια εκανα αιτηση ΟΤΕ σημερα οποτε σε 5 μερες θα εχω νετ κανονικα :D οποτε σας ερχομαι
καλα πλακα μας κανεις 5 εργασιμες σου ειπαν η απλα 5 ημερες???
Χλωμό το κόβω μάριε,πολύ χλωμό..........
σημερα πηρα πισω το PS3 προλαβαινω να δηλωσω συμμετοχη?
ομως λογω δουλειας και υποχρεωσεων μπορω να παιζω μετα τις 10 το βραδυ.
PSN ID: Dim-Angelos-13
PRO ID: angelos-13
Boca Juniors
μια χαρα προλαβαινεις φιλε μου αντε καλοριζικο και παλι
Δυστυχώς δέν έχει την Bayern φίλε μου.
μολις μου βαλαν το τηλεφωνο και τριτη-τεταρτη θα ξαναεχω δικο μου νετ:jiggy::jiggy::ohyes::ohyes::jiggy::jiggy:οχι 2 μηνες που λενε η αλλες :witsend::witsend::witsend:εταιριες οποτε το 1ο μονο αγωνα θα παιξω απο τον αδερφο μου και αν περασω απο την ανεση του σπιτιου μου
υγ:yay::yay::yay:ευχατιστω το LEFTERIS_X
οκ σου δινω την χρεωστικη μου με 100 ευρωπουλα μεσα αν σου ερθει μαριε
Δεν θα παίξεις με Boca, εκτός και αν σου κληρωθεί βέβαια, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΟΛΟΙ !!!
Παιδιά το shout έκλεισε μέχρι τη δευτέρα, πως θα κάνουμε την κλήρωση;; :badpc::jiggy:
μεσα απο εδω φιλε κωστα θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα και πιθανον καποιος να βοηθησει τον στρατο με pm