άμα πατήσε στο "search" olympic θα σας βγάλει κάτι maps τρομερά σε σχέση με τους ολυμπιακούς αγώνες, δοκιμάστετα!
και περιμένετε για το δικό μου soon :D
άμα πατήσε στο "search" olympic θα σας βγάλει κάτι maps τρομερά σε σχέση με τους ολυμπιακούς αγώνες, δοκιμάστετα!
και περιμένετε για το δικό μου soon :D
- klepidas7
- criter
- djconffes
- zeus gr
- WolfRathmA_GR
- zpan
- flyawaygr
- OST9
- personGR
- VasiliasNtaHs
- Sutorcen
- Solidius7
- Narmo
- Mimakos
Μόλις ήρθε. Είναι καταπληκτικό !!!
- klepidas7
- criter
- djconffes
- zeus gr
- WolfRathmA_GR
- zpan
- flyawaygr
- OST9
- personGR
- VasiliasNtaHs
- Sutorcen
- Solidius7
- Narmo
- Mimakos
- pvinis
Λοιπόν παιδιά έφτιαξα και εγώ μία πίστα με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να πάρετε μέχρι και 10 τρόπαια ανάλογα με το εάν τα έχετε πάρει ή όχι.
Πάντως, αξίζει να την δοκιμάσετε για να δω εάν υπάρχουν και bugs που εγώ δεν βρίσκω.
Επίσης, θυμηθείτε να κάνετε heart εμένα αλλά και την πίστα.
Η πίστα λέγεται "The 5+ trophies stage. Trophy hunting" (το δεύτερο το έβαλα για εύκολο search:angry:).
Πηρα το παιχνιδι αλλα μου εχει μονο το story. Ποτε θα μπορω να φτιαχνω δικες μου πιστες?
gastonegrrrrr
οι τελευταίοι που μπαίνουν να κάνουν add τους υπόλοιπους ! ;)
Ψαξτε για μια δικη μου πιστα με το ονομα The Lost island by Greekteo. Πειτε μου εντυπωσεις.:)
Παιδιά και εγώ δύο καινούργιες σήμερα Paradise και την άλλη δεν θυμάμε όνομα ψάχτε με το id μου
Έκανα μια Χριστουγεννιάτικη πιστούλα! "xmas world" λέγεται! Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Ελπίζω να σας αρέσει όμως... Δώστε καμιά ♥ σε μένα και στην πίστα :p. Έχει και δωράκια! (ID: Stavtag)
Τhaaanx!
Τεο ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η πίστα σου!!!! Δεν μπορώ να σου δώσω και rep ρε γμτ! ♥ it all the way!!!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=m7A3ApcL5YM&feature=related"]YouTube - Littlebigplanet: Hurricane Katrina[/ame] δείτε εδώ τι έκανε το παλικάρι χαχαχαχαχα
Kαλο θα ηταν να μπαινουν και στην πρωτη σελιδα του thread οι πιστες των παιδιων:)
pedia de xero pou akrivos prepei na postaro tis apories mou gia to game ki to kano edo!
aporia proti
stis protes pistes an exereseis ti proti pou to pira 100% meta de mporesa.pos ginete ? perneis antikimena apo tis alles pistes ki janapezeis mexri na mporeseis na ti vgaleis 100%?
aporia 2
stin triti pista mou eipe oti gia na vgei i pista xriazete kapoios filos.ayto pos ginete kanonizoume anametaxi mas kapoia stigmi na mpoume ki na tin pexoume?
aporia 3
otan perneis ena antikimeno pos tha thimase oti to exeis gia na to xrisimopoioisis stin kattalilis stigmi? diladi den yparxei mia eykoli epilogi na patas ki na emfanizei apo mono toy to katalilo ? to epatha me tin oura tou alogou stin arxi ki epsaxna polli ora!
aporia 4
o klepidas mou zitise na ton kano "hert me'' .ti eine ayto ?
aporia 5
ayta ta noumera pou vgazei stis pistes, eine posoi pezoun tin sigkekrimeni pista tin stigmi ekini?
aporia 6
ayta ta stickers prepei na ta kolame oposdipote gia na pernoume dora?
Εφτιαξα και γω μια πιστα παιδια, λεγεται The Treasure Vault. Κυριος σκοπος ειναι να βρειτε τα χαμενα αρχεια για να μπορεσετε να ξεκλειδωσετε με Password το θησαυροφυλακιο και να παρετε τον θησαυρο. Ειναι ειναι λιγο δυσκολη αλλα μικρουλα. Δοκιμαστε την
η δικιά μου είναι η treasure hunt, άμα σας αρέσει κάντε την και heart :)
1. Ναι
3. Όταν είσαι κοντά σε ένα αντικείμενο που πρέπει πχ να κολλήσεις ένα αυτοκόλλητο, τότε αν το έχεις ήδη αυτό το αυτοκόλλητοθα στο βγάλει πάνω πάνω στη λίστα, ξεχωριστά από τα άλλα.
4. Heart είναι μια επιλογή (δε θυμάμαι αν το λέει heart ή αν έχει μια καρδιά) είναι κάτι σαν τα αγαπημένα σου/bookmarks στον Internet explorer και σημαίνει ότι σ'αρέσει ο συγκεκριμένος χρήστης/πίστα.
5. Ναι
6. Όχι όλα όσα πάρεις, μόνο ορισμένα. Τα περισσότερα είναι για τη συλλογή σου να τα χρησιμοποιείς στις πίστες που θα φτιάξεις.
euxaristo^ badboyfriend!