Τα μεταφορικά του VGP.ca είναι 4,67 ευρώ για καθε παιχνίδι και 9,34 ευρώ για κάθε dualshock3.
Τα μεταφορικά του VGP.ca είναι 4,67 ευρώ για καθε παιχνίδι και 9,34 ευρώ για κάθε dualshock3.
Αντιγράφω απευθείας από το Help του μαγαζιού.
Που σημαίνει ότι είναι ανα παιχνίδι. Το μόνο λάθος που υπάρχει είναι ότι τα 7.49 canadian dollars από τότε που το γράψαν το Help, ισοδυναμούν πλέον με 4.68 ευρώ, επομένως για τρία (λέμε τώρα) παιχνίδια θα πληρώσεις μεταφορικά 3 x 4.68 = 14.04 ευρώ.Quote:
USA & International shipping rates are $7.49 cdn per game title (ie PS2 videogame title) which is equivalent to $7.00us , 3.50GBP , 5.25Euro this rates changes according to the exchange rate on the day you purchase your item.
Λογικό αφού και μαζί να τα παραγγείλεις, τρεις διαφορετικοί φάκελοι θα σου έρθουν σαν να ήταν ξεχωριστές παραγγελίες. Και το Play το ίδιο κάνει.
Πολυ καλος οδηγος ειδικα για ατομα που ειναι καπως ασχετοι με το "online ordering",σαν και εμενα ενα πραγμα.Μακαρι να με αφηνε να δωσω +rep.
Φταιει το κατεστημενο του φορουμ !
to video game plus simferei apisteyta se sxesi me ta alla site se timi + to online eine kalo ektws an theleis anagastika na paixis me ellhnes
Το play.com όντως σας έρχεται σε 5 μέρες; γιατί εγώ από τις 10 παραγγελίες που έχω κάνει, μόνο το eye μου ήρθε σε 6 μερες, 5 παραγγελίες ήρθαν σε 14-18 μέρες και οι άλλες 4 δεν ήρθαν καθόλου...
απτο video games plus μ ποια εταιρια στο φερνουν σπιτι?
Ναι το πολύ σε μια εβδομάδα έρχονται. Που μένεις?
Αυτά που δεν ήρθαν προφανώς κάποιος τα βούτηξε... Ελπίζω να ζήτησες να στα ξαναστείλουνε ε;
Φάληρο μένω αλλά επειδή υποψιάστηκα αυτό που λες ότι θα τα πήρε κάποιος, τις υπόλοιπες παραγγελιες τις εκανα για το σπίτι των δικών μου στη Γλυφάδα, αλλα ούτε κι εκει πήγαν 2... Για να καταλάβεις το Grand theft auto το πήρα με την 3η παραγγελία, βάλε δηλαδη 21+21 μερες οι δύο πρωτες φορές που δεν ήρθε και 16 μέρες μετα, το πήρα 2 μήνες μετά από τοτε που το ζήτησα...
να ρωτησω?στα φερνουν ρε σιγουρα?
αυτό λέω, ότι αφού έβαλα 2 διαφορετικές διευθύνσεις είναι παράξενο να τα βουτήξαν και από τις 2, ασε που οι καθυστερήσεις έγιναν στο GTA, MGS, τα οποία πιστεύω ότι δεν είχαν στοκ και απλά το ρισκαρισαν να κερδίσουν χρόνο και στο Βurnout Paradise που το πέτυχα σε προσφορά 25 ευρώ, μπας και το μετανιώσω και ζητήσω refund, γιατί τώρα έχει πάει πάλι στα 55...
Τι να σου πω φιλε μου δυστυχώς υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις όπου χάνονται οι φάκελοι.
Αλλα να σου τύχει τόσες πολλές φορες είναι απίστευτο... :notsay:
Πάντως εγώ 2 χρόνια να μην έχω που αγοράζω από το Play... Πάνω από 10 μέρες δεν έκανε τίποτα για να έρθει. Μήπως γίνεται κάποιο λάθος στην διεύθυνσή σου; Σημασία έχει και πότε γίνεται "Dispatch" από το ίδιο το μαγαζί, δηλαδή πότε φεύγουν από τις αποθήκες τους για να έρθουν σε 'σένα.
dispatch γίνεται συνήθως την επόμενη μέρα. Τι να πω...
Να δοκιμάσω το videogames-plus.ca; Αν δεν έρθει κάτι θα έχω πρόβλημα για επιστροφη χρημάτων ή αποστολή πάλι;
οχι δεν θα εχεις προβλημα ειναι αξιοπιστο μαγαζι (για μενα πολυ καλυτερο σε χρονους και τιμες απο το play)
ρε παιδια ειμαι στο videogamesplus.ca και στην φαση του check out, εδω τ γραφω:
Street Address: ΧΧΧΧΧΧ
Suburb: ΧΧΧΧΧΧ
Post Code: ΧΧΧΧΧ
City: thessaloniki
Country: Greece
State/Province: ΕΔΩ????????????????????????
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράψεις κάτι εκεί. Το State είναι για τις πολιτείες της Αμερικής. Δοκίμασες να το αφήσει κενό;
EDIT: Εγώ έχω γράψει τη πόλη μου. "Thessaloniki". Στο City γράψε το μέρος που μένεις στη Θεσσαλονίκη.
δεν νομιζω να παιζει ρολο...εφοσον λες ελλαδα δεν πιστευω να ψαξουν πολιτειες της ελλαδας...χααχαχχα.....θα γραψω θεσσαλονικη
εγω εγραψα αυτα:
Street Address: οδος μου
Suburb: περιοχι μου
Post Code: ΤΚ
City: thessaloniki
Country: Greece
State/Province:και λεω να γραψω thessaloniki
Στην δικια μας περιπτωση το state/province ειναι ο νομός.
Αγορασα ενα παιχνιδι απο το plus.ca με paypal
υπαρχει καποιος τροπος να δω την πορεια της παραγελειας?
που ειναι ? αν εχει φυγει? πινει καφε τι κανει:p? τετοια ξερετε