yeap wolf!:frog::angry:
Printable View
και πως βλεπεις αν καποιος σε εχει κανε +ρεπ
και τα πράσινα τετραγωνάκια τι ειναι?
Πηγαίνεις στο User CP σου, που βρίσκεται πάνω αριστερά.
να ρωτησω κι εγω κατι?η μπλε καρτα τι ειναι?
...και για να μπορέσεις θα πρέπει να είσαι -ας πούμε - αρκετά πιο "ελαστικός" ως προς τα στάνταρ που έχεις ορίσει ώστε να δώσεις +rep.Αν δεν το κάνεις αυτό μάλλον δεν θα ξαναδώσεις rep στο ίδιο άτομο ποτέ.
Ξέρει κανείς από τους υπεύθυνους να μας πει πόσα rep πρέπει να δώσουμε γύρω γύρω ώστε να έχουμε το δικαίωμα να ξαναδώσουμε σε κάποιον;
καλησπερα στη παρεα.γιατι εδω και μια εβδομαδα δεν μπορουμε να μπουμε στο be a pro?
εχει τοση σημασια το θεμα με τα + - rep ?
Συμφωνω. Απο τη μια στην περιπτωση του + αξιζει να το δινουμε σε ατομα που ειτε βοηθανε με τον ενα ή τον αλλο τροπο ειτε κανουν σωστη πληροφορηση (ειναι αλλωστε δυο σημαντικοι λογοι υπαρξης αλλα και επιβιωσης ενος forum).
Στην περιπτωση δε του -rep δεν το εχω κανει ακομα (και μου φαινεται και δυσκολο να το κανω, καθως θεωρω οτι λιγο πολυ ειμαστε "χαλαροι" εδω) με ενοχλει ομως αφανταστα το να υπαρχει αρνητισμος. Δεν αναφερομαι σε αρνητικα σχολια, γιατι και αυτα βοηθανε, δεν ειναι δυνατον να ειναι ολα και παντα ροδινα, αλλα σε καποιον μονιμο αρνητισμο που θα μπορουσαν να εχουν καποια ατομα. Και επειδη ακριβως μετα απο τοσο καιρο βλεπω οτι ειμαστε και δεν υπαρχουν τετοια φαινομενα (περαν ελαχιστων εξαιρεσεων) για αυτο και λεω οτι μου φανταζει δυσκολο να δοθει απο μενα
σωστος jammin :tiphat::tiphat:
mia paratirisi gia to pan toy mootschios apo ton <<megalo>>slay. katarxas ayta poy egrapse o mootschios ta blepame kai ta akoygame kai ta diabazame edo kai kati mines prin.tora ti 8eli na mas apodiksi o slay.mprabo pantos oti kai na i8eles na apodiksis to kataferes.aparadektos
Δε πιστευω να εχει κανει κατι κακο ο Slay γιατι ειχε προηδοποιηση για αυτο εδω και αρκετες μερες πριν!
Το ban μειωθηκε για 3 μερες. Αν και εκτος απο το παραπτωμα που εκανε ειδη εκανε και αλλο ενα. Εχει δημιουργησει 3 λογαριασμους μεσα στο forum το οποιο απαγορευεται...
Μάλλον πρέπει να δουν μερικοί πως λειτουργούν μεγάλα site στο εξωτερικό... Tο spoiler είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση για όσους διαβάζουν forums για παιχνίδια με πλοκή και ιστορία... Και το να μη σέβεσαι την επιθυμία του άλλου να μην του χαλάσεις την εμπειρία αποκαλύπτοντας ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρια είναι τουλάχιστον αγενές... Και από τη στιγμή που έχουν δημιουργηθεί 2 threads ειδικά γι αυτό το λόγο με ειδικές ανακοινώσεις για να μην γίνουν post με spoilers... Ε ο Slay έκανε αυτό που όφειλε σε όλους όσους διαβάζουν το forum... Πριν λοιπόν αρχίσεις να "δίνεις" ""συγχαρητήρια"" φρόντισε να είσαι καλύτερα πληροφορημένος για τους κανόνες που εμείς υπακούουμε και απαιτούμε και από όλους τους άλλους να κάνουν το ίδιο...
Σωστος ο NonBorn και εγω μαζι σου:1appl::1appl::1appl::1appl:
+rep
t eine t +rep k pws t dineis?