Να δειτε ολοι το smoking aces.
Τρομερη ταινια. Την ειδα το βραδυ και μολις ξυπνησα την ειδα και το πρωι.
Σιγουρη αγορα σε bluray.
Να δειτε ολοι το smoking aces.
Τρομερη ταινια. Την ειδα το βραδυ και μολις ξυπνησα την ειδα και το πρωι.
Σιγουρη αγορα σε bluray.
Απο ταινια τρομου να δειτε το ''REC'' ισπανικο τρομου με ζομπι πολυ κλειστοφοβικο και για μενα η ταινια που τρομαξα παρα πολυ...Καλα κορυφαιο το Cloverfeild αλλα ναι πραγματικα αξιζε περισοτερο στο σινεμα αλλ και Ironman πολυ καλο απο τις καλυτερες μεταφορες comic!!!!
Μια πολύ καλή ταινία που είδα τώρα τελευταία σε dvd ήταν το American Gangster για άλλη μια φορά πολύ καλός ο Denzel Washington και μάλιστα στον ρόλο του κακού πράγμα σπάνιο.
sin city απο τις κορυφαίες ταινίες,,απο τα λίγα που καταφέρνει απο comic την απίστευτη ατμόσφαιρα να την περάσουν στην ταινιά .Να ναι καλά ο frank miller!
oddin, το Sin City ηταν, πραγματι, η καλυτερη μεταφορα comic σε ταινια που εχω δει και δε με χαλασε καθολου. Οχι οτι ειμαι fan του συγκεκριμενου comic, αλλα απο μια επαφη που ειχα, ειδα οτι ειναι καρμπον. Καταπληκτικο. Ασε που στο Sin City, για δυο ωρες και κατι, ζεις πραγματικα σε εναν αλλο κοσμο. Ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ οι ταινιες που με εχουν κανει να το αισθανθω αυτο. Υπεροχη δουλεια.... Εν αναμονη για την επομενη.
H τελευταία ταινία που είδα και την βρήκα εκπληκτική , ήταν το No country for old men. Ειδικά ο Javier Bardem στον ρόλο του εκτελεστή, ήταν όλα τα λεφτά, άξιζε με τα 1000 το oscar που κέρδισε.
Προτείνω και ένα πιο παλιό. Το Dark City...
Το Dark City ηταν μια πολυ εγκεφαλικη ταινια, αλλα οφειλω να ομολογησω οτι δεν πολυθυμαμαι την υποθεση:confused:. Απλα θυμαμαι οτι μου αρεσε αρκετα.
Πάντως και παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι πίστεψαν πως πρόκειται για κάποιο αστείο, την τύχη του στις κινηματογραφικές αίθουσες θα δοκιμάσει και το Pac–Man, χωρίς όμως στην παρούσα φάση να έχει δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες.
gameover.gr
ΕΛΕΟΣ δλδ :rofl::rofl: Θα δουμε και ταινια tetris :rofl::rofl:
Εγώ προτείνω το MGS4
Και εγώ είδα το I am legend, το ήθελα καλύτερο, ήθελα να τονίσουν πιο πολύ την μοναξιά του ήρωα μετά, αλλά τεσπά ηταν ότι πρέπει για να περάσει η ώρα.Spoiler!
Θέλω και εγώ να τον δω τον Indy, ίσως την Κυριακή το απόγευμα, αλλά σίγουρα Δευτέρα βράδυ :)
Πάντως αν ποτέ γυριστεί το Super Mario σε ελληνική παραγωγή, τότε για πρωταγωνιστή θα βάλουν ή τον Μπαρμπαστάθη ή τον τροχονόμο επι σειρά δεκαετιών στη διασταύρωση της Αγ. Βαρβάρας στην Κηφισίας (αλήθεια τον θυμάστε;). ;)
Ο ιδανικος Ελληνας Σουπερ Μαριο θα ηταν , αυτος ο ηθοποιος που εχει δωσει τη φωνη του σε πααααρα πολλα καρτουν και οχι μονο.. αυτος που κανει τον Μπαμπα της Μαριας της ασχημης...ελατε πειτε μου πως τον λενε????
Ετοιμος ειναι!Και μπακα εχει και το μουστακι!Ειχε παιξει και τον υδραυλικο!Αρα εχει το καταλληλοτερο βιογραφικο! :D
Εχει δει κανενας τις ταινιες Charlie's Angels?? lol Εχουν πολυ γελιο!!!!
Έχω δει την πρώτη μόνο που λένε πως είναι και η καλύτερη. Όντως, πολύ γέλιο και παίζει και η Cameron Diaz που της έχω αδυναμία!:D
Παιδια κορυφαία ταινια με το Στιβ Μακουιν παλια βεβαια "Ο ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ"...μιλαμε υμνος για την ελευθερια του ανθρωπου.Εφτασε στο τελος 80 χρονον ξανα-εξωρισμενος,τρελος αλλα και παλι μεσα του τον εκαιγε να ζησει ελευθερος.Και για οποιον την εχει δει ξερετε τι μου εκανε εντυπωση?Δεν τον προδωσαν οι λεπροι,δεν τον προδοσαν οι ληστες και των προδοσαν οι καλογριες (ανθρωποι πλασμενοι για το καλο,σου λεει μετα).ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ!!