η μανα έλεγε απο την εποχή game boy,atari παιδι μ. παίξε ωταν μεγαλώσεις θα τα βαρεθεις.
εφτασα στα 25 και ακομα παιζω καθημερινά απο 2-4 ωρες
τελικά το μικρόβιο δεν θα φύγει ποτε (οπός νομίζανε κάποιοι) και γουστάρω τρελα για αυτο..:giggle:
Printable View
η μανα έλεγε απο την εποχή game boy,atari παιδι μ. παίξε ωταν μεγαλώσεις θα τα βαρεθεις.
εφτασα στα 25 και ακομα παιζω καθημερινά απο 2-4 ωρες
τελικά το μικρόβιο δεν θα φύγει ποτε (οπός νομίζανε κάποιοι) και γουστάρω τρελα για αυτο..:giggle:
2-3 ta savatokiriaka ligo parapano
2-5 ωρες την ημερα..μερικες μερες παραπανω μερικες μερες λιγοτερο ως καθολου!
Καθε μερα εγω θελω να παρω την δοση μου, λιγο να δω καποια γραφικα ρε παιδι μου. Να ακουσω το μπιπ που κανει το PS3... :D
Βεβαια καταληγω να παιζω λιγο παραπανω, ευτυχως που εχουμε μια τηλεοραση και με διακοπτει η δικια μου για να δουμε καμια σειρα ή ταινια.
Ασχολουμαι επι καθημερινης βασεως συνηθως...Αντε καμια φορα να παιξω 4 φορες την βδομαδα..Οι ωρες κυμαινονται απο το μιασωρο εως κ το τριωρο...
Οταν παρω ενα νεο κ καλο τιτλο(uncharted 2,re5 τοτε π βγηκε)μπορω να κλεισω κ ανετα 7 ωρο...
24 ωρες και 54 λεπτα ημερισιως! :D :D
τυχερος ειμαι αμα καταφερω να παιξω 1 ωρα με 1μιση την ημερα τις καθημερινες κατα μεσο ορο.Το ΠΣΚ ειναι καλυτερα ;)
Αν παίζω 1 ώρα την ημέρα είμαι ευχαριστημένος λόγω δουλειάς τις καθημερινές.
ΣΚ κάπως καλύτερα τα πράματα αρκεί να μην λείπω σε ταξίδι.
Εκεί που του δίνω και καταλαβαίνει είναι τις αργίες και τις γιορτές όπου βαράω κάτι 8ωρα!
Για την δικη μου περιπτωση, η ερωτηση δεν ισχυει ετσι ακριβως. Εξαρταται παντα απο την εποχη. Ας πουμε τωρα δεν παιζω καθολου λογω πολλων παραγοντων. Μετα το τριημερο (που λογικα θα εχω παραλαβει το Β2 και θα εχουν τελειωσει προσκαιρα οι υποχρεωσεις μου), ε, θα παιζω. Δεν υπαρχει δηλαδη καθημερινος μεσος ορος για 'μενα.
εγω τον χειμωνα παιζω αρκετες ωρες,περιπου 6-7 ωρες.οχι παντα ομως.τα καλοκαιρια ομως σχεδον καθολου λογου δουλειας.ειμαι απο νησι οπως βλεπετε και δεν υπαρχει χρονος.
Δεν υπάρχει μέσος όρος για μένα.Αυτό τον μήνα για παράδειγμα πρέπει να ξεσκιστώ στο gaming (βαράτε με κιας κλαίω) με Borderlands και Darksiders πριν βγει το Heavy Rain και τα φάει η μαρμάγκα!Αν σε αυτά προσθέσουμε κάτι Fifa, Buzz κλπ. την βλέπω την δουλειά να τρώω σουτ από την σύντροφο!
Εγώ σπάνια έχω χρόνο λόγω δουλειάς και λόγω αντρικών υποχρεώσεων τα σαββατοκύριακα δεν παίζω καθόλου αφού είμαι μακρυά από την κονσόλα μου. Παίζω λίγο τα βράδυα των καθημερινών αν προλάβω, αλλά μιλάμε για 1 ώρα max και όχι κάθε μέρα. Τώρα δυστυχώς θα κάνω και την πτυχιακή μου οπότε ίσως να μην έχω καθόλου χρόνο και είναι η χειρότερη περίοδος αφού βγήκαν τα πρώτα jrpgs στο ps3...
Καθημερινές παίζω συνήθως 3 με 4 ώρες κατα μέσο όρο. Σκ του δίνω και καταλαβαίνει όμως! Πάντως θα θέλατε να μπορούσα και παραπάνω γιατί δεν τους προλαβαίνω τόσους πόλους καλούς τίτλους!
Καθημερινα το πολυ 2 ωρες και κυριως το βραδυ ποιο πολυ παιζω DotA Defence of the ancients απο τον σεπτμβριο του 2004 και δεν λεω να το σταματησω ισως να κρεμασω τα γαντια μου το 2011 πια γιατι το εχω βαρεθει πλεον!
Τωρα που επεσε στα χερια μου το PS3 θα ασχολουμε περισσοτερο με αυτο μιας και εχει καλυτερα παιχνιδια οπως Soulcaliber God of war Assasin Greed teken και αλλα που μου αρεσουν!
κάνα 2ωρο όταν εργαζομαι. αλλιως, μπορει και 3 με 4ρις ώρες
Καθημερινά εννοείται (εκτός αν έχω κάποια υποχρέωση)! Πάνω από 4-5 ώρες χαλαρά!
Το τελευταίο διάστημα λόγο έλλειψης χρόνου παίζω 3-4 ώρες αλλα εννοείται ότι Σ/Κ του δίνω και καταλαβαίνει!
κατά μέσω όρο παίζω γύρω στις 3-5 ώρες την μέρα. τα σαββατοκύριακα είτε μόνος μου είτε με παρέα κάνα 8-9 ώρες.
παίζω μόνο fps,racing και ποδοσφαιρακια...τα άλλα τα έχω για κατανάλωση.
μεγαλύτερή διάρκεια είναι 23 ώρες έπαιζα CS στο pc..
σε κονσόλα η μεγαλύτερη διάρκεια είναι 10 ώρες περίπου έπαιζα Adidas power soccer 97 στο ps1.
προσωπικα... θα απαντησω μονο σε Thread που θα ρωταει "Ποσες ωρες κατα μεσο ορο ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ να παιζετε καθημερινα videogames χωρις να κουραζεστε και χωρις να σας απολυσουν απο την δουλεια σας"...
καθημερινα και εγω