kalosirthes JohnBougiou
Printable View
kalosirthes JohnBougiou
καλώς σας βρήκα και εγώ!
Καλως ηρθες φιλε!!
Γεια σας παιδιά και συγχαρητήρια για το forum!
Σε ευχαριστουμε!
os junior member kalos hr8a kai kalos sas vrhka!
fovero forum kai melh pou noiazontai na apanthsoun stis apories mas!!
mpravo:1appl:
Καλως ηρθες seven77.:)
καλως ορισατε ολοι παιδια!!!
γεια σας και απο μενα παιδια,παρακολουθω το forum
σαν επισκεπτης καμποσο καιρο και σημερα αποφασισα να γινω μελος
ειχα γραφτει σε καποια αλλα forums για ps3,
αλλα δεν βρηκα και πολυ ανταποκριση
τες πα,ειμαι κατοχος ps3 jap version
και μου φαινεται οτι απο εδω και στο εξης θα τα λεμε συχνα
φοβερη δουλεια στο site,το ξεκοκκαλισα σημερα και χαζεψα...ευγε!!!
Xaireto olous sas....an kai den exo akoma ps3....eipa na grafto sto forum mias kai to ps3 einai i kaliteri konsola pou kikloforei mexri stigmis....anyway sintoma tha paro ki ego ps3 kai tote pisteuo na eimai pio sxetikos me to forum:angry:...
Pantos kanete foveri douleia sto site....ki elpizo na voithiso ki ego oso mporo..!!!!
Παιδια, κατι ξεκαρφωτο... το report ειναι μονο για ειδικους λογους. Δεν παταμε για να δωσουμε απαντησεις σε καποια θεματα. Υπαρχει και το pm :)
:tiphat:geia se olous. mia boitheia thelo na postarto kai de afinei - mou leei na kano post sto intoduction forum...,....
"καλοσιρθες" φιλε μου...για ξαναπροσπάθησε
γεια σας παιδιά! καινούργιο μέλος κι εγώ και πολύ σύντομα (θέλω να πιστεύω και αν όλα πάνε καλά) κάτοχος του 40άρι Ps3.
διαβάζω το φόρουμ σας εδώ και καιρό και χαίρομαι που σας βρήκα.
Καλωσόρισες φίλε... :)
Ala Dio Meloi Methaurio Apo Mena .nane Kala To 40 ,tha Tsakisi Auto To Neo Model
Γεια σε ολους
αν και δεν εχω ακομα ps3 θα παρω οταν τελειωσω ολους τους τιτλους που εχω ή θελω να παρω για τις κονσολες της προηγουμενης γενιας
εκτος και κατα την διαρκεια βγει το MGS4 αποτε αναγκαστικα θα τα αφησω ολα τα αλλα :)
Thx guys
τι ειναι αυτα που λες δεν σε ξερω ποιος εισαι :blush:Quote:
Nonborn θελω προαγωγη,φερνω λαό:rofl::rofl: