opoios thelei as mou pei na paixoume?
Printable View
opoios thelei as mou pei na paixoume?
Georgebabar πότε μπορείς για τα 2 ματς? Κάποιος για σήμερα κατά τις 8?
telika tha mpei kanenas na paiksoume tora/
τα λεμε τελος του μηνα καντε λιγο υπομονη...
για το λογο οτι
-τοτε θα το εχω στα χερια μου..
a kala,ta leme tou paraxronou
οκ ρε τουριστα οπως νομιζεις...
kala ante,ta leme telos tou mina
iparxi kanenas na kano nisoume kana mats gia simera,se ligo,tora isos?
μία ερώτηση...για τους αγώνες που δε θα παίξουμε με αποδεδειγμένη ευθύνη των αντιπάλων μας (είτε γιατί δε μπαίνουν καθόλου, είτε γιατί αποφάσισαν στα μισά να αποχωρήσουν) τι θα γίνει? θα πάρουμε τους βαθμούς της νίκης (όπως θέλω να πιστεύω) ή δε θα πάρουμε τίποτα (που είναι και τελείως άδικο)?
koita gi autous pou epaiksan ta misa nomizo den einai dikaio na paroume vathmous giati kapoioi alloi mporei na exasan apo autous.nomizo prepei na afaireitai katholika otidipote epireasan sto protathlima
kanenas gia pro TORA?i se LIGO?
για ξανασκέψου το αυτό...γιατί και κάποιοι άλλοι μπορεί να κέρδισαν. Άρα ο άλλος θα έχει παίξει παραπάνω ματς από σένα. Για σκέψου κάποιος να έχει 20 β σε 10 αγώνες και κάποιος άλλος 19 β σε 8 αγώνες και οι τελευταίοι 2 να είναι με κάποιον ο οποίος βγήκε αλλά ο πρώτος είχε παίξει και τον είχε κερδίσει! Αυτό και αν είναι άδικο!!
nai re si,na afairethoun genikos oi vathmoi pou aponemithikan apo autous pou apoxoroun.parepiptontos einai kanis mesa gia protathlima tora?
ειναι κανεις μεσα να παιξουμε τωρα? αντε εμεινα πισω
opios thelei as mou pei gia na paixoume tora
μπαινω παλι οποιος θελει ας μου πει
logw astheneias den mporw na paixw..otan tha eimai se thesi tha enimerwsw..:)
kanenas gia matsaki sto epomeno misaoro?
σε καμια ωρα θα μπω γυρω στις 14.45 υπολογιζω αν θελει κανεις ας ερθει δεν καταλαβαινω τι γινεται εγω μπαινω συνεχεια & δεν βρισκω κανεναν:badpc::(
ειμαι μεσα τωρα & οπως λεει και ο αγγελακας σε ενα τραγουδι του θα περιμενω....
manges opoios mporei simera as steilei kana minima na paiksoume ta paignidia mas.exoume meinei piso.tha eimai mesa mexri arga