Το site ειναι μουφα!Οι τιμες ειναι too good to be true.
Το site ειναι μουφα!Οι τιμες ειναι too good to be true.
Μάλλον η υπεροχή του ευρώ είναι too good to be true!
Μα δεν είναι "φτηνές" οι τιμές του για τους Καναδέζους. Απλά μας φαίνονται εμάς φτηνά επειδή έχουμε συνηθίσει στο καπέλο της Sony Europe.
Και το Games-Asia για τον ίδιο λόγο είχε φτηνές τιμές. Μπορεί σαν εξυπηρέτηση να ήταν χάλια, αλλά τα παιχνίδια τους ήταν original.
Ma Ti Les Pu Einai Mufa Pu Exw Pari Tosa Games 45 Euro Kai Edw Kanun 70 PX ORANGE BOX 34 KAI PROSTREET 37, TZAMPA
Apo Videogamesplus.ca Pou Parigeila To Unreal Poso Kairo 8a Kanei Na Er8ei
παιδια αγορασα 2 παιχνιδια απ το cduniverse αλλα κοιταξτε το register account μου στην σελιδα τους ειναι στο ονομα μου δλδ δικα μου στοιχεια και το paypal και τα λεφτα που θα παρουν ειναι απο αλλα στοιχεια δλδ τελειως διαφορετικα. για να καταλαβετε απο ενα φιλο μου. δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα ετσι; αυτη κανονικα θα μου το φερουν στο σπιτι μου με τα στοιχεια που ειμαι register στην σελιδα τους ετσι;
μια ερώτηση για όσους έχουν αγοράσει από αυτό το καναδικό μαγαζί ή και από αμερική γενικότερα. όταν έρχεται ελλάδα το παιχνίδι που παραγγέλνεις, έρχεται στο ταχυδρομείο κοντά στο σπίτι σου και σου έρχεται ειδοποίηση να το παραλάβεις? έρχεται κατευθείαν σπίτι σου? με τελωνείο γενικά δεν παίζει τίποτα? γιατί είναι και εκτός ε.ε και δεν ξέρω τι παίζει.
Ναι το επιβεβαιώνω,εχω ψωνίσει μια φορά,και περιμένω 7 του μηνός και αλλο πακέτο,απο cduniverse.
Μια διόρθωση οτι είναι 9 € τα μεταφορικα,και μου ήρθαν οπως είπα σπίτι.
Ακόμα την επιλογή για gift receipt την έχει πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας κάτω κάτω.Ελπίζω να βοηθείσα.
Εγώ μιλάω συγκεκριμένα για το videogamesplus.ca που είναι και ο τίτλος του τόπικ. Τουλάχιστον κατάλαβα ότι για μικρά ποσά δεν πληρώνεις τελωνείο και χωρίς gift receipt οπότε όλα ok.
Όχι ρε, καμία σχέση. Αυτό λέω, ότι κατάλαβα ότι δεν παίζουν τελωνεία για μικρά ποσά ακόμα και αν το μαγαζί που λέω δεν έχει gift receipt. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν το μαγαζί που θέλω να αγοράσω στα φέρνει σπίτι ή τα παίρνεις από το ταχυδρομείο!
re paidia min grafete gia alla sites edo pera!!!Mono http://www.videogamesplus.ca/
oute cduniverse oute tipota
Έχεις δίκιο, ευχαριστώ για την επισήμανση. Τα offtopic posts έγιναν move εδώ: http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=29&page=27
Σας παρακαλώ να μείνει το topi cαπλοκειστικά στο videogamesplus.ca!
μολις ηρθε το burnout paradise με το ταχυδρομειο σπιτι μου με 45 ευρω συνολικα... ok! 7 ημερολογιακες μερες περασαν απο το click μεχρι να φτασει στα χερια μου! αυτα ειναι dudes!
kai se mena giro stis 6 meres ekane to site einai korifi ante gia game asia .tin idia mera pu to paragila egige.mpravw sto palikari pu mas to xethapse auto to site
Calm Down... Όλοι ευχαριστημένοι θέλω να πιστεύω, Καλύτερα θα ήταν να μιλάμε για το συγκεκριμένο μαγαζί εδώ. Για τα υπόλοιπα μπορούμε να συζητήσουμε στις προσφορές ή να ανοίξει νέο thread αν είναι κάτι τόσο σημαντικό!
Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!
Παιδιά το Call of Duty 4 από το καναδέζικο store videogamesplus.ca λέει ότι είναι Format:NTCS ξέρουμε ότι όλα είναι region free θα παίζει εδώ σε μας η όχι ? thanks