speed famous level 18
Printable View
speed famous level 18
Μια θέση απο το club άνοιξε μιας και το ενα απο τα παιδιά δεν είχε ασχοληθεί καθόλου με το παιχνίδι. Οπότε, όποιος εχει διάθεση να ασχοληθεί, θέλει να μπει και να συμβάλει ας μου στείλει ενα μήνυμα... :)
Υπάρχει θέση ελεύθερη;;;
autodromo frontera 01 racetrack - spyker C8 aileron 1:02.692 -2th place
maplewood canada 01 - mercedes-amg gt s 0:57.608 -9th place
maplewood canada 02 - spyker C8 aileron 0:44.607 -4th place
tamil nadu 02 racetrack india -maserati granturismo mc stradale -0:51.310 - 5th place
BHR scotland 01 - maserati granturismo mc stradale - 1:17.180 - 11th place
speed famous club
chile-chungara lake 2
Rvf Rgt8 1:05.791 1st place
Speed famous club
Aφου τα υπόλοιπα club του Forum είναι γεμάτα άνοιξα ένα καινουργιο σαν Aegean Club.
επειδη με το online του δεν βγαζω ακρη πως μπορω να κανω join σε καποιο club?
παιδια σημερα ξεκινισα το drive club αν θελετε καντε με add στο psn: george14iv θα ηθελα να μπω και σε ενα club !!!
καλησπερα emerson.στο μενου θα το βρεις,ευκολο ειναι.παρα πολλα club υπαρχουν,αρκει να ειναι ανοιχτο για τον κοσμο.
- - - Updated - - -
γεια σου φιλος.τα club εδω στο site ειναι πιασμενες οι θεσεις,η φτιαξε ενα καινουργιο με τον φιλο τον emerson και με αλλα παιδια η βρες μια δικια σου επιλογη.
Ανοιξε μια θεση απο συμφορουμιτη που το πλατιναρε και το πουλησε,
βρειτε με search το DisasterClub και καντε join request ή πειτε μου να σας στειλω invite.
Κάνε κράτηση μία για μένα... Σάββατο ίσως να το έχω στα χέρια μου και προβλέπω κάψιμο. Σιγά μην περιμένω την The Last Guardian Plus Edition δηλαδή.
ΟΚ Νεκταριε.
Για τους μουσικοφιλους driveclub maniacs εχουμε φτιαξει club με το ονομα MonoTechno . Ειμαστε στην αρχη ακομη βεβαια Level 4 . Οποιος ενδιαφερεται ας μας στειλει αιτημα :)
Ερώτηση: πρέπει να "φοράμε" συνεχώς τα χρώματα του club για να παίρνει και αυτό ό,τι πόντους μαζεύουμε στους αγώνες που κάνουμε στο tour ή γενικότερα ή τους μαζεύει ούτως ή άλλως ό,τι και να κάνουμε ό,τι χρώματα και να φοράμε; Επίσης, κάποιες φορές που πάω να κάνω κάποιο challenge ή να μπω στα υπάρχοντα μου βγάζει πρόβλημα με τους servers, οι πόντοι που μαζεύω στο ενδιάμεσο χάνονται ή ακόμη και offline να παίζω που λέει ο λόγος όταν καταφέρει να συνδεθεί με τους servers μεταφέρει όλη την πρόοδο μου και στο club;
Αν υπάρχει κάπου χώρος κάντε κι εμένα add
Επίσης αν υπάρχει θέση, άσχετος βέβαια σήμερα ξεκίνησα
Παιδια σε περιπτωση που σας ενδιαφερει υπαρχουν θεσεις στο club που εχουμε φτιαξει με το ονομα "MonoTechno"