emena de mentyposiase h alitheia... de kserw giati...de mou fanike realistiko...
Printable View
emena de mentyposiase h alitheia... de kserw giati...de mou fanike realistiko...
den einai realistiko..gt5 kai ta myala sta kagkela!
ε όχι και δεν είναι ρεαλιστικό, μόνο τις ζημιές να δείτε φτάνει.
εγώ που το έπαιξα στο pc αν κρίνω από αυτό που είδα σε χειρισμό είναι arcade=απαράδεκτο
τα γραφικά δεν μπορούν από μόνα τους να κάνουν ένα παιχνίδι καλό..
εμενα παντως δεν μου εκανε και ιδιαιτερη εντυπωσh, θα προτιμουσα το motorstorm.
καλο ειναι το παιχνιδι..αλλα στον χειρισμο πρεπει να εχει καποιο προβλημα, δεν εχει καλο χειρισμο οπως και στο Pc.
Από την inside camera κυρίως , είναι πολύ όμορφο , με καλά fps και χειρισμό πιστεύω ... αλλά στην πίστα με τα πολλά buggy γενικά είναι χάλια.
για μενα ηθελε λιγο δουλεια παραπανω
για μένα .....είναι στο 0% ο χειρισμός.....κάποτε προσπαθούσαν να είναι λίγο sim το παιχνίδη....τώρα είναι εντελός απαράδεκτος!! τα γραφικά πολύ καλά ....αλλά λεφτά για ένα παιχνίδη που δεν σου κάνει click να το παίξεις δεν δίνω!
simfono... einai xalia o xirismos kai den einai sim oso kai na theloun!! patas freno se xoma eno pas me 150 kai se 1-2 sec eisai akinitos... to xeirofreno einai xalia, kai genika den mou arese..
to menu itan oraio, kai ta record sto loading, opos kai to car history pou sou milaei o tipos kai leei diafora.
alla den tha to paro... protimo to motorstorm..
Μια ωραια φραση που ειχε πει ενα παιδι σε ενα αλλo forum ειναι "σαν να οδηγας βουτηρο επανω σε τιγανι" !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!... Κορυφη ατακα...
Παντως εγω που το εχω στο 360 και το εχω παιξει και με τιμονη μονο με τρελαίνει!!!
:wave:telio paixnidi
to thema einai pote tha kykloforisei
as pei kapoios epiteloys
Εχει εδώ info για κυκλοφορίες ... 11/9 Usa και 14/9 UK (υποθέτω και εδώ)
http://ps3.ign.com/index/release.htm...game.locale=uk
μόλις έπαιξα το ντέμο... έχω την αίσθηση ότι και ο χειρισμός και τα γραφικά είναι πολύ καλύτερα από την έκδοση για 360, αν και δεν ήμουν φαν των ραλλύ παιχνιδιών το έχω στα υπόψιν μαζί με το σέγκα ράλλυ.
Idika Sto Xoma Den Exei To Tremopaiximo Stin Euthia Pu Exei Sto Xbox
Εγω πιστευω οτι ειναι αμαρτια για οποιον ειναι granturiσμακιας να πιασει στα χερια του αυτο το παιχνιδι...Αποτασσομαι το Dirt!!!!Aπεταξαμην...:rofl::rofl::rofl:
Κατέβασα το demo και είναι πραγματικά πολύ καλό. Επισης στην πίστα της Ιταλίας με το citroen βγήκα πρώτος με 3,53,17. Κανείς άλλος?
:):):):)ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ,
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ
:please2:
Στην Ευρωπη το Dirt για ps3 θα βγει στις 21 Σεπτεμβριου.
Εγω που το χω στο pc ειναι πολύ ωραιο παιχνιδι. Φαση εχει!!