Μόλις τσίμπησα μια ετήσια κάρτα αλλά θα την ενεργοποιήσω τον Μάιο για να δω τι games θα δίνει δωρεάν!!! Λέει btw στην κάρτα που έλαβα ότι μπορώ να την ενεργοποιήσω μέχρι 31/12/2015!!!
Thanks maxplay!
Printable View
Μόλις τσίμπησα μια ετήσια κάρτα αλλά θα την ενεργοποιήσω τον Μάιο για να δω τι games θα δίνει δωρεάν!!! Λέει btw στην κάρτα που έλαβα ότι μπορώ να την ενεργοποιήσω μέχρι 31/12/2015!!!
Thanks maxplay!
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Ναι οι συνδρομές εχουν ημερομηνία λήξης για την καταχωρηση στην κονσόλα.Αυτή η παρτίδα μπορεί να καταχωρηθει εως το τελος του 2015.Οι προπληρωμένες PSN σε ευρώ δεν λήγουν ποτέ.
Και εγώ σήμερα πήρα μια καρτούλα! Πέραν της εξαιρετικής τιμής, η όλη διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και άψογη! Μπράβο στα παιδιά του Maxplay!
Πηρα και εγω μια σημερα απο τον φιλο maxplay και μονο καλα λογια εχω να πω..ταχυτατος χωρις εγγραφες σε 5 λεπτα ειχα τον κωδικο της καρτας στα e-mail μου..!αψογος φιλε!
Αψογος ο Maxplay...
ταχυτατη συναλλαγη και μεσα σε 2 λεπτα ειχα την playstation plus καρτα μου.
μολις αγορασα καρτα απο τον φιλο Παναγιωτη(maxplay) πολυ καλη τιμη και αμεση εξυπηρετηση ,απολυτα ικανοποιημενος!ευχαριστω!
Παιδια σας ευχαριστώ πολύ :) .Μόλις ανεβασα και Αμερικάνικες συνδρομές και PSN καρτες.Σε λίγες μέρες έρχονται και οι Αγγλικές :) .
Δεν ξέρω αν εγκαινίασα εγώ τις αμερικάνικες, τσίμπησα μια 10 δολλάρια να δοκιμάσω την όλη εμπειρία,
μια χαρά, γρήγορα, χωρίς εγγραφή, απλά με paypal είχα τον PSN κωδικό και στη σελίδα απ'ευθείας αλλά και σε e-mail με συνημμένο.
Mόνη μου ένσταση το χρώμα του πεδίου που βάζεις τον 4ψήφιο κωδικό,
θέλει λιγάκι φαντασία για να το βρεις και να συμπληρώσεις τα ψηφία. :a050:
Ευχαριστώ πολύ!Ναι πραγματι χρειαζεται να χρωματίσω το περιγραμμα γιατι λογω του ότι ειναι σχεδόν ασπρο δεν φαινεται καλα σε όλες τις οθόνες και θα το κάνω με την πρωτη ευκαιρια μόλις ειναι ευκαιρος ο προγραμματιστής.Πάντως ως προσωρινή λύση έκλεισα το πεδίο αναμεσα σε 2 βελη ωστε να φαινεται καλύτερα που πρεπει ο χρηστης να γραψει τον 4ψηφιο κωδικό :).
Καλημέρα, μόλις αγόρασα κάρτα 12μηνης συνδρομής από το κατάστημα/φίλο MaxPlay.gr, όλα καλά και άψογα...
Τον ευχαριστώ και για τηλεφωνική επικοινωνία για τις οδηγίες που χρειάστηκαν...
ΝΑΙ έγινε και αυτό... :-Ρ
Με τη σειρά μου και εγώ χτύπησα μία συδρομή ενός έτους για το αμερικάνικο πλας και μπήκα να κατεβάσω μάνι μάνι 2 παιχνιδάκια που ήταν δωρεάν..
Γρήγορή η συναλλαγή και χωρίς μπερδέματα , ευχαριστώ πολύ!
Θα βάλω στην Paypal από εβδομάδα , και θα πάρω την 30αρα, γιατί δεν με βλέπω να ξεφορτώνομαι την 1 μήνα που έχω ακόμα αχρησιμοποιητη :D
paysafe ακόμα δεν έχει μπει ε;
αλλη μια τσακ μπαμ αγορα απο maxplay..μια 50$ psn card και μια 10$ μπηκαν στο πορτοφολι μου για αγορα bf4 (συνολο 45Ε)
Ευχαριστώ τον Παναγιώτη (maxplay) άψογος στην βοήθεια του για αγορά US prepaid card.
Προς ενημερωση του Maxplay, το Amazon.com εβγαλε σε διαθεσιμοτητα καρτες των 75$ και 100$.
Το wallet εχει οριο τα 150$.
http://www.amazon.com/10-PlayStation...ords=psn+cards
Καλησπέρα και από μένα.Νέο μέλος στην παρέα και πήρα και την πρώτη μου συνδρομή¶ψογος ο maxplay όπως και στο παρελθόν όταν έπαιρνα από αυτόν συνδρομές για το 360•
Πρώτο post βλέπω, καλώς ήρθες. :welcome:
Να ρωτησω κατι βρε παιδια και εγω λιγο ακυρο επειδη εχω καιρο να ασχοληθω. θελω να παρω μια ετησια, εχω χασει τη μπαλα με τα αμερικανικα και αγγλικα που λετε! :p
Ποια πρεπει να διαλεξω και απο τι εξαρταται;
Asus MemoPad HD 7
αν εχεις φτιαξει account με χωρα την Ελλαδα και μπαινεις στο ελληνικο-ευρωπαικο store τοτε πας για την ελληνικη καρτα.
Αν εχεις φτιαξει account με χωρα την Αμερικη τοτε παιρνεις απο εδω καρτα us.
Καποιοι επειδη ηταν/ειναι Αγγλια εχουν Αγγλικο account και θελουν αγγλικη καρτα
To account σου όπως βλέπεις την σημαιούλα κάτω αριστερά στην τροπαιοκάρτα
http://card.psnprofiles.com/1/WISE_linkinpark.png
είναι ελληνικό οπότε θα πάρεις καρτούλα για ελληνικό psn (συνδρομή plus Ελλάδος που λέει)
δηλαδή αυτή που σε βγάζει με το που μπεις στο www.maxplay.gr
Πολλοί έχουμε κάνει (και) αμερικάνικο account αφού οι τιμές στο εκεί store είναι χαμηλότερες και κερδίζεις και από την ισοτιμία.
Επίσης αρκετοί έχουνε αγγλικό account (λόγω γλώσσας) αφού στην αρχή του PSN δεν υπήρχε Ελληνικό store και δεν μπορούσες να κάνεις Ελληνικό account.