μεσα και εγω ποσταρετε αγωνες και ενα σχετικο προγραμμα πχ εμενα καθημερινες με βολευει μετα τις 6-9 και ΣΚ κομπλε ολες τις ωρες εκτος απροοπτου βεβαια
Printable View
μεσα και εγω ποσταρετε αγωνες και ενα σχετικο προγραμμα πχ εμενα καθημερινες με βολευει μετα τις 6-9 και ΣΚ κομπλε ολες τις ωρες εκτος απροοπτου βεβαια
εγώ καθημερινές σταθερά μετά τις 21:00 :S
Και εγώ μετά τις 9 μπορώ απλά είπα δευτέρα γιατί τις αλλες μέρες έχει CL και Euroleague
εγω μπορω μονο με Juventus...
μέσα είμαι η juve Πάρη :)
Γατάκια... Θελετε κερασμα ε?? :P
Και εγώ μπορώ καθημερινά μετά της 19:00
Πρεπει να τσεκάρω και εγω ποια ομάδα θα διαλέξω γιατι δεν εχω ασχοληθεί καθολου με το offline
Παιδιά κανένα τουρνουά με manual χειρισμό θα κάνετε; Αν ναι μπαινω κι εγω
Χλωμό ρε συ.. Δεν έχουμε εδώ τόσους "hardcore" του παιχνιδιού..
συμφωνώ, και εγώ που παίζω φέτος πρώτη φορά ( και πολλοί άλλοι που απο προ ήρθαμε φιφα λόγω ps4 ) και παίζω μόνο Fut, τα έχω στα default...
Μηπως να βαζαμε το οριο στα 10 ατομα? Γιατι απο οτι βλεπω, στο Fifa 2015 θα ξεκινησουμε:ice:Quote:
Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 9 άτομα, οπότε θα περιμένουμε για το αν θελήσει κανείς ακόμα να συμμετέχει (τουλάχιστον 12 άτομα)
Ε ναι.. Ουτως η αλλως και 9 να ειμαστε κανουμε ενα ενιαιο πρωτάθλημα και ειμαστε οκ..
έναν θέλουμε για να συμπληρώσουμε 10 άτομα, αν όχι. το κάνουμε με πρωτάθλημα
Update: βλέπω δεν υπάρχει άλλη συμμετοχή , οπότε είμαστε 9 άτομα, συμφωνείτε όλοι να το κάνουμε με πρωτάθλημα τελικά;
Ναι κανονικά μέσα..
juventus
Ναι μεσα κ εγω
Μεσα:pao:
Ψάχνετε για το 10 το καλό; Μέσα για το 1ο μου τουρνουά στο ps(μετά από άπειρα στο 360). Βασικά θα προτημούσα δύο ομίλους των 5(λόγο πιο λίγων αγώνων) αλλά δεν έχω πρόβλημα αν το κάνετε σαν πρωτάθλημα.
Α!!! δεν έχω παίξει fut άρα δεν έχω points:( Ελπίζω να μην είναι πρόβλημα αυτό. Είμαι fan του fut αλλά μιας και το έπαιζα μέχρι εχθές στο 360 βαριέμαι να πω την αλήθεια να ξεκινήσω από την αρχή εκτός αν μπορώ και κάποιο τρόπο να μεταφέρω τα coins από το 360 στο ps. Το fut15 θα το παίξω κανονικότατα.
Καλώς σας βρήκα :osfp: