ρε παιδια εχει καταλαβει κανεις πως μπορω να βγαλω βιντεο? πχ παταω διπλο share και βγαζει ενα εικονιδιο αυτο τι σημαινει, εγω νομιζα οτι αρχιζει να γραφει τελικα δεν βλεπω καποια βιντεο
Printable View
ρε παιδια εχει καταλαβει κανεις πως μπορω να βγαλω βιντεο? πχ παταω διπλο share και βγαζει ενα εικονιδιο αυτο τι σημαινει, εγω νομιζα οτι αρχιζει να γραφει τελικα δεν βλεπω καποια βιντεο
Εγώ πάντα ξάπλα τις εχω τις κονσόλες μου...
Για το share
http://manuals.playstation.net/docum...out_share.html
ναι αρα εγω κανω ξεκινημα απο το σημειο αλλα μετα απο 5 λεπτα που βγαινω απο το παιχνιδι δεν βλεπω τιποτα...ΕΛΕΟΣ
Οργάνωση των tiles παίζει?
παπάρια παίζει.
αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το Tile στο οποίο έκανες κλικ για να παίξεις τελευταία φορά, μετά εμφανίζεται πρώτο στην σειρά από αριστερά. Τελείως λε παπαριέν στήσιμο......γιατί τέρμα δεξιά έχουμε και το Library......που μας ξαναδείχνει......τα παιχνίδια και μόνο αυτά.
ένα κουλό που συνάντησα:
κλείνω εχτές το PS4, μέσω standby. Αντί να κλείσει σε 4-5 σεκς ως συνήθως......έκανε άνω των 10 σεκς.....και άρχισα να ψυλλιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά.
Όντως, ακούστηκε ένα τριπλό μπίπ (ίδιο με αυτό του PS3 σε αντίστοιχη περίπτωση), που σημαίνει ότι το σύστημα έκανε μπήκε σε standby με το ζόρι (forced είναι ο όρος). Επαναλαμβάνω: το ίδιο ηχητικό σήμα έκανε και το PS3 όταν το έκλεινες και το σύστημα κάπου είχε σκαλώσει και έκανε με το ζόρι shutdown.
Το αφήνω μερικά σεκς σε κατάσταση standby και μετά το άναψα πάλι. "Ξύπνησε" το σύστημα σε μερικά σεκς (δεν λέγεται αυτό boot-άρισμα, γιατί είναι "ξύπνημα" από κατάσταση αναμονής)...............και τελικά είχα δίκιο: το σύστημα από πριν μπει σε forced standby είχε φάει σκάλωμα, καθώς ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ game tile δεν μπορούσα να κάνω τίποτα: ούτε να πατήσω X ώστε να το παίξω, ούτε ΚΑΝ εμφανίζονταν από κάτω του οι επιλογές για πληροφορίες, σχόλια κλπ. Απλά τίποτα δεν μπορούσες να κάνεις.
Συνεπώς, αρχίσαμε τα κόλπα από τις εποχές των παλιών Windows: αναγκαστικό shutdown και μετά ξανά boot-άρισμα και όλα ΟΚ.
Εύγε Σονυ. Προγραμματιστάρες στο Japan για μικρά συστήματα. Τελικά αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν να προγραμματίζουν πλέον μόνο ρομπότ, τεράστια mainframe supercomputers και τεχνητές νοημοσύνες. Για μικρά consumer συστήματα την έχουν χάσει την μπάλα πιστεύω (σε τέτοια καταναλωτικά προϊόντα έχει μεγάλο πρόβλημα στο λογισμικό τους η Σονυ, αρκεί να δείτε το χάλι software που είχε αρχικά βγάλει για πανάκριβους φακούς ειδικά για χρήση σε ταμπλέτες/κινητά, να δείτε τις άθλιες ταμπλέτες που έχει από μεριάς λογισμικού κλπκλπ).
Αυτό που λες ότι στα tiles δεν σου εμφάνιζε καμία επιλογή και δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα μου το έχει κάνει και εμένα... όχι σε ανάλογη περίπτωση με την δικιά αλλά σε απλή περιήγηση στο menu. "Έστρωσε" με είσοδο/έξοδο στις ρυθμίσεις.
Ο φορτιστής μου από το HTC κινητό γράφει 5V=1000mA
και το DS4 5V=800mA
θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην μπαταρία αν το φορτίζω από κει?
Δείχνει πάντως ότι φορτίζει κανονικά, αναβοσβήνει κίτρινο το φωτάκι.
καλό θα είναι να μην το φορτίσεις από εκεί. Δεν θα πάθει τίποτα, αλλά ενδέχεται η ροή του μεγαλύτερου φορτίου να "κουράσει" σχετικά τις κυψέλες της μπαταρίας.
PS4 σε standby ή σε κάποια πηγή με εφάμιλλα βολταμπέρ. Ιδανικά θα πρέπει να είναι τα ίδια ή έστω λιγότερα (που θα αυξήσει την ώρα πλήρους φόρτισης) - όχι όμως παραπάνω.
Καθαρά από εμπειρία αυτά, όχι ότι είναι "νόμος".
Ξέρεις κανείς πως ξεκινάμε το Toy Maker DLC (το έχω installed), όπου παίζεις με το Vita σαν ταμπλέτα;
Ενεργοποίησα χτες το second screen ενώ ήμουν στο Playroom, αλλά δεν έβγαλε κάποια επιλογή...
Επανέρχομαι με το θέμα του ήχου. Αν στα settings το αφήσω το Linear PCM τότε ακόμη και όταν μπαίνω σε παιχνίδι (π.χ. NBA2K, Killzone) βλέπω στα ηχεία Z5500 ότι δεν παίζει σε Dolby ή DTS, αλλά απλό surround. Επίσης εννοτείται φυσικά συνεχίζει και παίζει και από τα ηχεία της TV. Εάν τώρα δοκιμάσω να βάλω στα settings Bitstream DTS ή Bitstream Dolby και βάλω να παίξω, το παιχνίδι ακούγεται σε DTS/DOlby αλλά κάνει πολλά παράσιτα κατά διαστήμα και ακούγεται σαν corrupted ο ήχος. WTF?
Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, είναι δυνατόν να έχω τα Z5500 και να μην μπορεί η κονσόλα να στείλει από Digital Optical σήμα; Ξέρεις κανείς τίποτα επ'αυτού;
εχει θεμα ο ηχος σε αρκετα παιχνιδια και εγω με hdmi και liniar pcm εχω θεμα με το nba 2k
Εγώ έχω HDMI 7.1 receiver και δεν είμαι σίγουρος ότι βγάζει 7.1 LPCM... δεν βλέπω και αναλυτικές επιλογές όπως είχαμε στο PS3, ούτε στο OS, ούτε στα games.
π.χ. Τώρα παίζω KZ:SF και ο ήχος είναι αρκετά meh συγκριτικά με το KZ3 όπου πραγματικά έδινε ρέστα στον ακουστικό τομέα! Μόνο σε εμένα είναι έτσι;
Το έψαξα λίγο και από όσο διαβάζω online όλοι έχουν προβλήματα με τον ήχο, ειδικά σε θέμα σύνδεσης ηχοσυστημάτων με καλώδιο optical. Δεν υπάρχει τρόπος να στείλει σήμα DTS/Dolby 5.1 χωρίς να έχει glitches και σπασίματα, άρα η μόνη λύση είναι απλό Linear PCM για να ακούς σωστά. Για τα υπόλοιπα κύριε ελέησον όταν η Sony αποφασίσει να δώσει σωστά settings για τον ήχο.
Από εκεί και πέρα αν θες ήχο 5.1 και πάνω, θέλει "πατέντες" χωρίς πάλι να είναι σίγουρο ότι θα ακούγεται σωστά.
Μόνο εάν βγει κανένα patch είτε από τη Sony για την κονσόλα, είτε από τις εκδότριες εταιρείες για το κάθε παιχνίδι.
Έλεος πάντως, αστεία και απαράδεκτα πράγματα...
Έχω σπαστεί τόσο πολύ που έχω αρχίσει να σκέφτομαι να δώσω την κονσόλα και να περιμένω κανένα χρόνο για να το πάρω...
http://uk.ign.com/wikis/playstation-...Audio_Problems
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=725299
http://www.gamefaqs.com/boards/69108...ion-4/68006878
Το auto-detection μας μάρανε... μια χαρά ήταν οι manual advanced ρυθμίσεις του PS3.
http://www.avsforum.com/t/1500435/ps...er-anyone-else
Α τέλεια... stereo only μέσω HDMI.
Aπό την πρώτη επιλογή έχω βάλει οptical (αντί για το default hdmi)
και από την τρίτη επιλογή dts (αντί για το default pcm).
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ήχο, κοψίματα κλπ διάφορα τέτοια, ο ήχος είναι τέλειος και πολυκάναλος.
- - - Updated - - -
Δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα, έχω πάρει και όλα τα trophies του εν λόγω dlc,
http://psnprofiles.com/trophies/2166...AYROOM/odytsak
είσαι σίγουρος ότι έχεις κατεβάσει το dlc και ότι έχεις κάνει επανεκκίνηση την εφαρμογή αφού εγκατασταθεί?
Ναι, 2 φορές install έκανα. Στο περιστρεφόμενο menu δεν βγάζει κάτι extra...
Mπες στο ΑR bots και άνοιξε το Vita ως second screen.
Τα ίδια με τον Οδυσσέα έχω βάλει (ρυθμίσεις) χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Καθαρό DTS.