Μέσα...
Printable View
Μέσα...
Τα εφτιαξα εγω στην πρωτη σελιδα φιλε Ringo13Star. Καλωσηρθες στην παρεα (και στο φορουμ) ...! Tο ονομα σου;
Super... :a023:
Σαν να λέμε... άλλος ένας και ξεκινάμε... :drive:
Ναι αν λάβει μερος και ο Νίκος και ο φίλος του Σταύρου, παμε για 16...!
Καλησπερα σε ολη τη παρεα.Τελος το καλοκαιρι και τα κεφαλια μεσα.Δηλωνω κ εγω συμμετοχη αλλα αν γινετε να το ξεκινησουμε οχι αυτη τη δευτερα που μας ερχετε αλλα απο την αλλη κ μετα.Ευχαριστω κ ειμαι σιγουρος εκ των προτερων οτι θα ειναι κ αυτο ενα καταπληκτικο πρωταθλημα που θα περασουμε καλα.ΟΥΦ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο Ringo (κατά κόσμον Στέργιος) είναι ο κολλητός μου και του πρότεινα εγώ να συμμετάσχει, χωρίς να ρωτήσω κάποιον θεωρώντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο Άρης τον γνωρίζει και εγώ προσωπικά εγγυώμαι ότι θα ταιριάξει απόλυτα στην παρέα.
Επίσης πληροί όλα τα απαραίτητα κριτήρια, όσον αφορά συνεννοησιμότητα και συμπεριφορά και επίσης έχει και ένα πλεονέκτημα για μένα: πριν πολλά χρόνια τον είχα για πρωινό στα Gran Turismo. Με την προπόνηση που έχει ρίξει τώρα τελευταία αμφιβάλω αν ισχύει ακόμα αυτό, αλλά έχω κάποιες μικρές ελπίδες να τον προσπερνάω που και που...:c055gfe:
καλωσορίσατε ....Γιώργο - Στέργιο - Νίκο ...αφού πάρετε την (Alfa Romeo 8C Competizione 08).. αλλάξτε της τα φώτα ...ε λάθος ..τα λάδια ήθελα να πω ..ρυθμίστε την υποδύναμη στους (450) ίππους και μπορείτε να ξεκινήσετε της προπονήσεις :look:
Καλωσηρθατε ολοι! Μπηκαμε πια στην τελικη ευθεια για την εναρξη νομιζω! :D
Απο την κατηγορια "νεα" του πρωτου post: "Δεύτερη επίσημη προπόνηση την Δευτέρα (16/9). Καλό θα ήταν να είμαστε όλοι εκεί, ειδικότερα οι νέοι συμμετέχοντες. Κλήρωση ομάδων στις 20/9 μαζι και η κλήρωση του καιρού για τον πρώτο αγώνα. Πρώτος αγώνας - ξεκίνημα πρωταθλήματος στις 23/9."
:yes:
Εντάξη, κατάφερα και γράφτηκα και εγώ στο site.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και δηλώνω κατευθείαν συμμετοχή και εγώ στο πρωτάθλημά σας.
Ελπίζω να πρόλαβα.
Αυτά είναι...
Όλα τα καλά παιδιά, και παλιά και νέα, μαζεμένα... :a023:
Όλα λοιπόν δείχνουν ακόμα μία ξεχωριστή και όμορφη εμπειρία... :yes:
Γεια σας παιδια..
Επιστροφη στη βαση καθως μου ριξανε μια αναβολη.
Καλη αρχη στο πρωταθλημα και ελπιζω να τα πουμε και συντομα μεσα!
Ο στρατός έχασε... Το πρωτάθλημά μας κέρδισε... :k020:
Καλώς όρισες Στέλιο :d055:
παιδια καλησπερα δηλωνω συμμετοχη κι εγω...αν εχω προλαβει στο τσακ..πειτε μου να κλεισω και τη πορτα...!!!
Μπορείς να την κλείσεις... είμαστε κομπλέ λέμε... :a023:
Ο raly106, aka Δημήτρης, είναι φίλος, γνωστός χρόνια...
Μπορεί να είναι λίγο αργός :a036: αλλά σίγουρα είναι σωστός και ωραίος, και πιστεύω θα κολλήσει απόλυτα με την νοοτροπία των διοργανώσεων, με το κλίμα και την παρέα...
Καλώς όρισες Δημήτρη!! :)
Let's Race... :drive:
BRAVO AUTA EINAI NEO EMA!!:d055: kalh arxi lipon se olous tha einai sinarpastiko protathlima!! anipomono gia tin klirosi!
STROUMFOALONSOOOOOO POU EISAI RE OMADAAAAA :respect7:
Alex alithia twra den tha alazoume zantes??
Ναι Μανωλη, σορι. :P
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΛΕΜΕ!
Λοιπον εκλεισαν οι συμμετοχες, να ευχηθω σε ολους να το χαρουν με την ψυχη τους και ελπιζω σε δυναμικο παρον την Δευτερα στην προπονηση για να τα πουμε ετσι λιγο και με το νεο αιμα οπως ειπε και ο Μανωλης!!