Mετα το υπερτατο braid πως μπορεις και λες τετοιααααα:P
Printable View
@ Person
χαχαχα οκ -rep? πετα μου το witness καλυτερα στο κεφαλι οταν το παρεις να πιασει και τοπο
@gazof
αστο ρε αδερφε δεν πειραζει.οταν δεν σηκωνει ο συμφορουμιτης μυγα στο σπαθι του που λεμε ...Εσυ τουλαχιστον καταλαβες οτι μιλησα με καλη διαθεση για χαβαλε.Οπως και ο prinny αποπανω.
:scratch::scratch::scratch:
http://www.youtube.com/watch?v=82CtZX9gmZ8
Sure thing, για μενα τουλαχιστον. Αν και το Watch_Dogs ειναι απειρως πιο ενδιαφερον απο το Infamous νομιζω οτι τελικα θα υπερισχυε η θεληση να δω την διαφορα με το που βαλω το πρωτο παιχνιδι στο ps4 κατι που με το WD δεν θα γινει σε τετοιο βαθμο. Πιστευω και για πολλους αλλους ισχυει αυτο.
Οκι ντοκι, f2p games removed.
Εντελως πληροφοριακα υπαρχουν και δωρεαν παιχνιδια που οχι μονο δεν τα ακουμπαω αλλα ακομα και να με πληρωναν δεν τα επαιζα :ice: Οποτε το οτι ειναι free (με το οσο free υλικο εχουν τελος παντων) δεν προυποθετει οτι θα τα κατεβασουν ολοι. Καταλαβαινω παντως το σκεπτικο σου και εν τελει συμφωνω, δεν μπορουν να μπουν στην ιδια κατηγορια με τα υπολοιπα.
Απο τη στιγμη που δεν ειναι ολοι plus members πρεπει να υπαρχει σαν επιλογη στη λιστα, οποτε βαζω retail στο πρωτο post ok?
Bασικα προσπαθησα να κανω μια σχετικη ερευνα για τα παιχνιδια πριν τα βαλω στη λιστα, δεν εκανα απλο copy paste. Το Fifa Βαγγελη απ οσο ειδα εγω δεν εχει επιβεβαιωθει επισημα, oι ημερομηνιες των current gen κονσολων ειναι set in stone αλλα δεν ισχυει το ιδιο για τις next gen. Δεν ξερω αν αυτο ειναι απλα ενα formality η αν οντως θα πανε για πιο μετα, εγω προσωπικα δεν καταφερα να βρω confirmation, αν καποιος εχει πληροφορηση η βρει κατι συγκεκριμενο ας το ποσταρει να το προσθεσω.
Watch Dogs
Killzone Shadow Fall
Battlefield 4
1) Killzone Shadowfall
2) Knack
3) Watch Dogs
----
4) Infamous: Second Son όταν βγει τον Φεβρουάριο
και μετά τέλη του 14 ξανά game γιατί θα είμαι broke :P
Κλασικα Killzone Shadowfall
Και Watch Dogs
Θα βγαλει καλα φραγκα η Ubisoft απο οτι φαινεται.
ένα Crash Bandicoot δώστε ρε στο λαό, καρα-τουμπανιασμένο στο gameplay, στα γραφικά και στο cartoon feeling και θα σας έλεγα μετά πιο παιχνίδι θα ήταν στην κορυφή των προτιμήσεων.
Σιχτήρ.........οι περισσότεροι επιλέγουμε με βάση, ΟΧΙ τον τίτλο που μας κατα-καύλ**σε αλλά με αυτόν που μας κάνει ένα παραπάνω "κλικ" από τους υπόλοιπους: για αυτό και προτιμάται το Watchdogs.......όχι επειδή είναι triple A τίτλος, αλλά δίνει κάτι διαφορετικό συγκριτικά με τους άλλους τίτλους. Βέβαια, αυτό το "διαφορετικό" δεν είναι κάτι το καινούριο καθώς παρεμφερείς τίτλους έχουμε δει πολλάκις, απλά διαφοροποιείται από τους τίτλους του Launch.
Προσωπικά, αν και δεν θα έχω τα απαραίτητα χρήματα στάνταρντ, αν τα είχα όμως θα αγόραζα: NBA2K14 (μόνο και μόνο για να δω πως είναι ένα μπασκετάκι στα 1080p καθαρόαιμα και -ίσως- στα 60fps, κάτι που περιμένω από την εποχή του Virtua NBA της SEGA στα coin-op), Driveclub Blu-ray (μόνο και μόνο για να δω γραφικές δυνατότητες και τι σόι σκατά είναι το social racing......αν και απεχθάνομαι το social εν γένει, αλλά εμπειρικά πρέπει να μάθω τι θα προσφέρει ο τίτλος) και το Knack (το οποίο είναι το μοναδικό που με έχει κάπως, όχι όμως ιδιαίτερα, ελκύσει, κυρίως λόγω του platforming και του "χαρούμενου" theme).
To Titanfall δεν ειναι launch game?:a036:
Ωραίο θα ήταν ένα next-gen Crash Bandicoot, αλλά δυστυχώς δεν έχει η Sony τα δικαιώματα...
εγω killzone Και Fifa 14 αν πεισω τον αδερφο μου να παρει το destiny αντι για το COD θα ειμαστε μια χαρα
Fifa 14 day one...
μονο battlefield 4 και μετα EA UFC
Kαι εγώ για day1 με βλέπω να κινούμαι καθως την προηγουμενη γενια διάλεξα να χτίσω καλό υπολογιστή και δεν πήρα ps3.Μου έλειψε το παιχνίδι στη κονσόλα. Από τα launch games δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, εκτός του Watch Dogs και της κλασσικής αξίας 2κ14(που όμως δεν αξίζει να το πάρεις 1ο game). Αρα για Watch Dogs πάω(με προβληματίζει που βλέπω πολλά βίντεο με framerate drop issues ειδικά μεσα στα αυτοκίνητα) και στη συνέχεια Infamous, Dying Light και 2k14.
Killzone πρωτο και Watch Dogs στην συνεχεια...
Day 1 knack και killzone πιο μετα θελω nfs. Αλλά έχουμε και gamescon τον Αύγουστο που απο ότι ακούγεται η sony θα βγάλει άσσους απο το μανίκι, με συνέπεια μπορεί να μεγαλώσει ή να αλλάξει η λίστα μου για D1.