Παιδια, νομιζω οτι τωρα που η τιμη εχει πεσει στα Ταρταρα, οποιος το θελει μπορει να το παρει ανετα. Μεχρι κι εγω το σκεφτομαι, που ποτε δεν ηθελα το Vita. Μαλλον θα παω για το Batman bundle.
Printable View
Παιδια, νομιζω οτι τωρα που η τιμη εχει πεσει στα Ταρταρα, οποιος το θελει μπορει να το παρει ανετα. Μεχρι κι εγω το σκεφτομαι, που ποτε δεν ηθελα το Vita. Μαλλον θα παω για το Batman bundle.
etoimos, to pira me killzone apo plaisio, katevazw update k pernaw uncharted k motorstorm rc gia arxh apo ps plus.
thank you guys.
Καλορίζικος! Κάν'του όσο κατεβάζεις και φόρτιση παράλληλα για 3-4 ώρες.
killzone voucher poulietai an de to thelw pisteuetai? sry gia to offtopic
Σίγουρα πουλιέται, αλλά όχι όσο το retail/physical game.
Λέω αύριο να πάω να πάρω το PS Vita. Πιο πολύ θέλω να το πάρω για να δω τι συνδεσημοτητα θα εχει με το PS4. Με πιο παιχνίδι να το πάρω; Killzone η Batman; Πιο αξίζει; Πιστεύω ότι αξίζει τωρα που εχει 169€!
Με το Killzone δίνει 8άρα κάρτα, με το Batman 4άρα. Τα 169 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή κυρίως γιατί είναι τιμή πακέτου, τα έχει όλα, παίρνεις και παίζεις.
Το πακέτο στο public, το killzone είναι σε ψηφιακή έκδοση?
Ναι ψηφιακή έκδοση είναι Ηλία. Το πήρα προχτές...
εξαντλούντε τα πακέτα και επαναφέρουν την τιμή στα 199.99. fyi.
Ευχαριστώ Δημήτρη. Σκέφτομαι να το τσημπισΩ κ εγώ.
Οσοι είναι να πάρετε Vita μην περιμένετε γιατί πιθανόν λόγω γιορτών να ξανανέβει η τιμή του στα κανονικά επίπεδα,
πάντως πριν λίγο που μπήκα στο Vita τρόμαξα από τις πόσες αναρτήσεις μου εμφάνισε στα activities,
όλος ο καλός ο κόσμος εδώ στο φόρουμ πήρε κι από ένα Vita τις τελευταίες μέρες βλέπω!!!
ένας από αυτούς είμαι κ γω. πήρα το πακέτο με το killzone. πολύ ευχαριστημένος από την κονσόλα ως τώρα.
€169 για κονσόλα, παιχνίδι και κάρτα είναι πολύ λίγα. Θυμίζω ότι το 3G μοντέλο έκανε €300 day 1 χωρίς παρελκόμενα...
Καλα, μη το συζητάς καθόλου, εννοειται. Μονο έτσι υπήρχε περιπτωση να το παρω κι εγώ.
Τελικα, βεβαια, ανακαλύπτω αυτο που λέγατε τοσον καιρο, οτι, δηλαδη, η 8αρα καρτούλα δεν φτουρα καθόλου, αλλα να πάω να σκάσω τόσα λεφτα για 32αρα, δε παιζει το σενάριο. Δε πειράζει. Σβήσιμο και κατέβασμα.
Δεν αποκλείεται τίποτα για την τιμή, με δεδομένο πως στα 169 πήγε με την έναρξη των εκπτώσεων, οι οποίες είναι μέχρι και 09/11.
Dragon's Crown 7.90e...
http://www.blu-ray.gr.com/product_in...ducts_id=69315
Thanks, +rep οταν με αφησει. Ημουν ετοιμος να το κατεβασω απο το store, μολις μου εσωσες αρκετα ευρω. Μενει να δουμε αν θα το στειλουν τελικα γιατι δεν μου γεμιζει και πολυ το ματι σαν μαγαζι.
Ίδια φοβία έχουμε όλοι με το μαγαζάκι
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...175#post477175