^^ Ποσο κοστιζει τωρα το παιχνιδι στο PC?
Printable View
^^ Ποσο κοστιζει τωρα το παιχνιδι στο PC?
Τσίμπα ένα ρεπ Venigre, το αγόρασα.
Βαλ στο public το έχει 50ε, ελλάδα παίζει γύρω στα 35 ~ μ.ο. Πανάκριβο. στα 20ε θα το τσίμπαγα σαν διαδυκτιακή πασιέντζα, να καις το χρόνο σου ανάμεσα σε παιχνίδιου τύπου Bioshock και Last of Us.
Toσο εχει και αν το παρεις μεσα απο το battle.net? δεν μπορεις να το κατεβασεις?
Guys, τι βιβλίο ειναι αυτο ακριβώς;;;;
Το βιβλίο --->
The Book of Cain is the shorter, alternate title of Diablo: the Eternal Conflict: The Illustrated Guide, an item of Diablo III Merchandise, was released in mid-December 2011.
The 148-page book is an "in-world" piece of literature, formatted as though it was written and illustrated by Deckard Cain. It recounts the events of Diablo II, includes additional stories of the Angels and Demons and their battles, and summarizes the history of events during the twenty years between the conclusion of events in Diablo II: Lord of Destruction, and the start of Diablo III.
Το παιχνίδι πρέπει στο bnet να έχει ένα 60αρι...
απατη τρελη
9 ευρώ με τέτοια ποιότητα χαρτιού και hardcover ανάγλυφο και με χάρτη στο τέλος (που εγώ έχω έναν κάλο με τους χάρτες γενικά) αν γενικά γουστάρεις τα art work βιλία για σύλλογη δεν το πολυσκέφτεσαι είναι γενικά ένα όμορφο table book και είναι όπως το δείχνει το βιντεάκι. Ακόμα στο ίδιο σίτε έχει για όποιον γουστάρει τη φάση επειδή σας βλέπω διαβαστερά παιδία, έχει και το history of hyrule για το zelda στα 19 όταν το άμαζον παίζει στα 30...
Guys, σας ευχαριστω!
Πραγματι, δείχνει πολύ όμορφο!
Όποιος θέλει guest pass και θέλει να δοκιμάσει το Diablo 3 ας μου στείλει ένα pm. Να ναι βέβαια "ενεργό" μέλος στο φόρουμ.
^^ λειτουργει μοναχα για Windows ή και για Mac?
και τα 2 ^^
^^ Aν σου ειναι ευκαιρο και δεν με εχει προλαβει καποιοσ αλλος (σημαντικο)... :)
παιδια οσον αφορα το βιβλιο πρεπει καποιος να ξερει διαφορα πραγματακια απο το uiverse ή μπορει κ ενας novice να το διαβασει μια χαρα?;
Ναι γιατι ουσιαστικα είναι σαν μια ανασκόπηση του lore του κόσμου αλλα μη σε hypearo και χωρίς λόγο. Ρίξε μια μιατία και στο βιντεάκι πιο πάνω, εγώ τέτοια βιβλία γενικά τα τσιμπάω οταν τα βρίσκω σε ευκαιρίες. Αν γενικά συλλέγεις gaming πραγματάκια σε αυτή την τιμή δεν μπορεί να λείπει απο συλλογή. Αν απλά τ θές μόνο για το lore έχει σχεδον τα πάντα απο το σύμπαν του diablo αρκεί φυσικά να σου αρέσει ο κόσμος.
ευχαριστω για την απαντηση, +ρεπ.
Ισως το τσιμπησω τετοια σκηνικα μου αρεσουν ασχετα που δν εχω παιξει το παιχνιδι επειδη α) ειναι στο pc και κυριως β) η μ@λ@κια του always online στο last diablo
και παλι thanks γενικα μου φαινεται εξαιρετικα ενδιαφερον.
Παίξε τα άλλα δύο έστω κ αν εχεις παλιό pc τα σηκώνει άνετα.
Ειδικά το πρώτο πρέπει να το παίξεις Μέσι.
Λοιπόν παρέλαβα και εγώ το βιβλίο από το Public, πραγματικά αξίζει κάθε σεντ που δίνεις. Θα κάτσω να το διαβάσω το βραδάκι με κανένα τζιν-λεμόνι.
Το τραβάει το τζίν λεμόνι του το diablo, η αλήθεια να λέγεται :P