Οπως ειπε και Στρατος, το οριο για την Ferrari θα ειναι τα 580 αλογα!
Printable View
Οπως ειπε και Στρατος, το οριο για την Ferrari θα ειναι τα 580 αλογα!
Deep Forest - Ferrari 458 Italia = 1.12.770 lap time ....μετα απο 8 γυρους:a036:
ελαστικά;
Παιδια κι εγω ειμαι οκ. Ιδανικα θα ηθελα να ξεκινησουμε τους αγωνες απο την επομενη Δευτερα για να εχω λιγο χρονο για προπονηση, αλλα δε θελω να χαλασω την παρεα. Αφου οι περισσοτεροι βολευονται να ξεκινησουμε την προσεχη Δευτερα, ακολουθω κι εγω.
Σταυρος
Αρχισανε τα "τερατα" να κανουν χρονους? Χαμος θα γινει! 1.12.770 ειπες Στρατο?
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=czA7Jsg4Pa4"]http://www.youtube.com/watch?v=czA7Jsg4Pa4[/ame]
Εγώ θα τηρήσω σιγή ιχθύος σε τούτο το πρωτάθλημα...:a068:
Μεγάλα λόγια δεν θα πω, απλά θα σας... Κ Α Τ Α Π Ι Ω ! ! !:c055gfe:
Προπονησουλα εχει σημερα?Να μπουμε να λιωσουμε τη ferrari στα ντουβαρια?
φυσικά. Αργά το απόγευμα μετά την παντόφλα, προπόνηση.
καλησπερα κ απο εμενα.συμφωνω να ξεκινησουμε τη δευτερα.
οσο για τα γκρουπ δυναμικοτητας που συμφωνησατε δεν εχω κανενα προβλημα.αν και θα ηθελα αφου βγηκαν ετσι να εμπαινα μαζι με τον αδερφο μου χωρις κληρωση.τωρα για τις πιστες εχω μια ενσταση.για μενα πρεπει στο πρωταθλημα να υπαρχει η Nürburgring και suzuka.καλο θα ειναι να βρουμε ενα τροπο να τις βαλουμε.
Μπραβο Στρατο πολυ καλος χρονος για αρχη εγω εκανα 6 γυρους και εφτασα το 1.13.200 περιπου αλλα απο ειδα θα κατεβει ευκολα. Τα πεταγματα ειναι το πιο βασικο προβλημα στην πιστα και εκει θελει πολυ προσοχη ειδικα μεσα στον αγωνα. Το αμαξι ειναι πολυ γρηγορο και φαινετε να κραταει αρκετα καλα θα πρεπει να δουμε και την φθορα θα παιξει πολυ σημαντικο ρολο σε αυτην την πιστα.
Αντε να κανουμε καμμια δοκιμη σημερα το απογευμα.
Νικο υπαρχουν πολλες επιλογες για πιστες και σιγουρα εμειναν απο εξω μερικες καλες αλλα αυτες οι 2 τις παιξαμε στο προηγουμενο πρωταθλημα και ειναι λογικο να θελουμε να δουμε και καποιες καινουργιες. Το ιδανικο θα ηταν να μπορουσαμε να βαλουμε το SPA και την MOTEGI αλλα δυστηχως δεν τις εχουν ολοι.
Ακομα και να μην ξεκινησουμε την Δευτερα θα ηταν καλο να μαζευτουμε οσοι μπορουμε για δοκιμες.
Οτι θελετε παιδια, ακομα δεν εχω προλαβει να μπω, θα φροντισω να επανελθω ομως!
σωστά Κυριάκο ...η ελευθερη επιλογή τον ελαστικών προκαλει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον .....και αυξάνει την δυσκολία ...γιαυτό πρότινο να κάνετε τον κόπο να δοκιμάσετε το γυρολόγιο σας και με τα αλλά ελαστικά ...ξεκινώντας με τα σκληρά ! ...και όχι όπως εγώ που ξεκίνησα με τα μαλακά ....για να δείτε την διάφορα στους χρόνους ....αυτά για αρχή ! :a068:
δεν το λέω αυτό σε σένα Κυριάκο ....μιας και σε θεωρώ έμπειρο οδυγό ,αλλά στα παιδιά που ίσος δεν έχουν ασχοληθεί και πολλυ και προβληματίζονται με την επιλογή τον ελαστικών:a038:
Αυριο στις 22:00 η κληρωση μεσω Ustream.
Και περιμενω το ΟΚ για τη Δευτερα απο τους gonzalez και Kane!
OK για Δευτέρα