συμφωνό φίλτατε!:ΡΡΡ 1)FC BAYERN MUNCHEN 2)Werder Bremen
πρώτη επιλογή : Aek
δεύτερη επιλογή : Aek με την δεύτερη φανέλα , αν ο άλλος την έχει επιλέξει.
1η επιλογή: Man Utd
2η επιλογή: Inter
πρώτη επιλογή : Olympique Lyonnais
δεύτερη επιλογή : Sevilla FC
1η επιλογή: Man Utd
2η επιλογή: Chelsea FC
1η επιλογη Man utd
2η επιλογη Barcelona
proti epilogi Manchester City
deuteri epilogi to psaxno akoma
οσοι εβαλαν μαντσεστερ και μετα μου βαλανε και Chelsea Fc τι να πω...
ντροπη
βαλτε και γιατομπουρτσελονα με ρεαλ...
μόνο τον Νάσο παραδέχομαι που πήρε "μικρή" ομάδα σχετικά με τους άλλους.....και δεν το λέω με κακία προς κανέναν
*και κάποιον που πήρε Celtic
Πρώτη προτίμηση: CHELSEA F.C
Δεύτερη προτίμηση: PANATHINAIKOS F.C
:cheers:
Εγώ Chelsea και Valencia.. αν και θα ήθελα τον Παναθηναϊκό.
Μήπως να σκεφτούμε να βάλουμε τις ομάδες σε κατηγορίες και να δίνουμε κάποιο πλεονέκτημα στις αδύνατες?
(Πχ αν κάποιος θέλει να πάρει Eλληνική και παίζει με κάποια κορυφαία, να έχει +1 γκόλ στο αποτέλεσμα)
τώρα παραπονάκια για τις ομάδες κλπ δεν υπάρχουν.μιλήστε στο γήπεδο.
*whatevah
Μιλήστε στο γήπεδο με τον έναν να έχει μπαρτσα και τον άλλο ΑΕΚ δεν παίζει... Πάντως το φαινόμενο 10 Barcelona, 10 manchester , 10 chelsea κτλ είναι μάλλον απαράδεκτο και θέλω να πιστεύω πως θα αλλάξει. φιλικά.
edit : και για να μην υπάρχουν απορίες η πρόταση μου ήταν να αποκλειστούν καμιά 10αριά μεγάλες ομάδες και να παίξουμε με τις υπόλοιπες. και πιο ενδιαφέρον θα ήταν και πιο αξιοκρατικό. το barcelona-barcelona κάθε εβδομάδα δε θα αρέσει σε κανέναν.
ProEvo δεν χρειάζεται να αποκλειστούν μεγάλες ομάδες...
ας παίξει ο καθένας με τα "μέσα" που μπορεί
1η Chelsea
2h Villareal
παιδια θελω και εγω να παιξω αλλα δεν ξερω τι να κανω psn id:cocous xxl και στο pro το προφιλ μου ειναι cocous. αν ειναι ομως να σας το χαλασω επειδη σας βλεπω ετοιμοτατους αφηστε το. δεν πειραζει εξαλου εγω φταιω που δεν σας ειπα νωριτερα
1η milan
2η atletico madrit