αυτο ακριβως..μη σου πω στο US teenage κοινο περισσοτερο! Δεν ειναι κακο!not bad at all...
Printable View
^^ Εαν το παιχνιδι καταληξει να ειναι καλο πραγματικα (προσωπικα αμφιβαλλω, αλλα εχω κανει λαθος αρκετες φορες και παντα χαιρομαι) αυτη η γκομενα θα ειναι η πρωτη που θα ευχομαι να καταφερω να την κανω να ψοφησει. Το acting της ειναι αθλιο. Ο αλλος ο τυπος ειναι κομπλε.
Προσωπικά για να περάσω ένα "χαζό"-χαλαρό 8-10ωρο με ψήνει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εννοείται στην κατάλληλη τιμή πάντα(30-40€).
Για κάτι παραπάνω δεν μου κάνει..(εκτός αν βάλουν την επιλογή lose the towel :D )
Με εκνευριζει μερικες στιγμες που οι χαρακτηρες προχωρανε λες και ειναι ξυλινοι... Anyway... Δε φαινεται και ασχημο παντως για να λεμε και την αληθεια.
Το ειδε η κοπελα μου και τρελαθηκε παντως. LOL. Εχουν πει ποτε βγαινει; Παντως το παιχνιδι μοιαζει ποιο πολυ για PSN Arcade τιτλος παρα για retail...
Αποστολη δεν εχουν πει, αλλα το κοβω για Μαιο - Ιουνιο, εκει λογικα εχει πιθανοτητες να κανει πωλησεις, παρα το φθινοπωρο.
Δεν το έχω παρακολουθήσει πολυ το θέμα και δεν ξερω πόσο "έτοιμο" ειναι το παιχνίδι και αν μπορει να φαει τετια καθυστερηση, αλλα νομίζω ιδανική εποχή για release date του παιχνιδιού ειναι Οκτώβριος - Halloween 2015!
Κανένα νεότερο για ημερομηνία κυκλοφοριας?
Sent from my iPad using Tapatalk
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας 26/8
Περισσότερα: http://blog.eu.playstation.com/2015/...railer-debuts/
αυτο θα πει ταχυτητα.
Attachment 7145
PS4 Exclusive Until Dawn’s New Box Art is Really Quite Spiffy and a Bit Creepy
Eπιτελους ενα boxart που ειναι διαφορετικο και ενδιαφερον...πηξαμε στις ποζες του πρωταγωνιστη με το οπλο στο χερι...
Σαν αποκλειστικότητα θα εχει ελληνικούς υπότιτλους ξέρει κανεις;
Αγνωστο, αλλα με την χλιαρη υποδοχη που εχει απο το κοινο, δεν το βλεπω πολυ πιθανο.
καλο φαινεται....