Γενικά μετά τις 9 το βράδυ δεν υπάρχει πρόβλημα και για μένα Δευτέρα Πέμπτη αλλά και τα περισσότερα ΠαρασκευοΣαββατοκύριακα κατόπιν συνεννόησης. Με ποδόσφαιρο κλπ δεν ασχολούμαι επομένως δεν έχω τέτοιους περιορισμούς.
Printable View
Γενικά μετά τις 9 το βράδυ δεν υπάρχει πρόβλημα και για μένα Δευτέρα Πέμπτη αλλά και τα περισσότερα ΠαρασκευοΣαββατοκύριακα κατόπιν συνεννόησης. Με ποδόσφαιρο κλπ δεν ασχολούμαι επομένως δεν έχω τέτοιους περιορισμούς.
egw den mporo kathimerines meta tis 9 apo tis 7 ews tis 9 gia kathe mera, an tora pali ghnoune sabatokirgiako mporo kai meta tis 9.
na ipotheso pos o agona tha diarki mia wra kai ena tetarto me tis katataktiries???
Καθημερινές μου είναι εύκολο από τις 6:30 το απόγευμα ως τις 9:00.
Σίγουρα μπορώ οποιαδήποτε ημέρα από τις 11:30-12:00 το βράδυ κι όσο αντέξω. :zzzz:
Ιδιαίτερα τις Παρασκευές το βράδυ και τα Σαββατόβραδα, ως το ξημέρωμα.
Σαββατοκύριακα, ίσως και νωρίς το μεσημέρι.
Όπως και να χει, αν είναι για κάποια άλλη ώρα και για έναν αγώνα στα γρήγορα,
θα εξυπηρετούσε να το ξέρω κανα-δυό μέρες πριν, για τις... διαπραγματεύσεις στο σπίτι.:boxing: :a0141: :boxing:
Να διευκρινιστεί και για ποιόν αγώνα μιλάμε -τον πρώτο με το Fiat;- για να τσεκάρω
αν έχω το αμάξι ή να το πάρω εφόσον χρειαστεί.
Μαλιστα.. Ας δουμε ποτε μπορουν και οι εναπομειναντες george13gr, vagelis e11 turbo και βλεπουμε πως θα γινει.
Για την ωρα:
εφτα μπορουν Δευτερα-Πεμπτη απο τις 21.00
ενας μπορει τις καθημερινες απο τις 18.30 μεχρι τις 21.00
και δυο δεν εχουν προβλημα
*τα σκ δυσκολα θα εχουμε αγωνες
alexandre an o agona einai 1 wra kai ena tetarto opos palia kai trexoume mia fora tin eudomada mporo kai egw meta tis 9.
Η διαρκεια των αγωνων θα ειναι 30 με 40 λεπτα οπως και στο πρωτο πρωταθλημα. Θα τρεχουμε μια με δυο φορες την εβδομαδα. Οποτε εισαι κομπλε?
ok alla na eimaste ligo sinepis oloi mas stin wra dieksagogis tou agona.
ε βεβαια. Εφοσον δηλωσει καποιος οτι μπορει μετα τις 9 στις 9.15 οφειλει να ειναι στην αιθουσα.
οτι πει η πλειοψηφια...εγω μεσα ειμαι!
τωρα αν στραβωση κατι τελευτεα στιγμη.............
Ο πρωτος αγωνας του πρωταθληματος θα διεξαχθει στις 10/4 στις 21:15
Γιατι τοσο αργα ρε παιδια, μεσα στην επομενη εβδομαδα δεν μπορουμε να κανουμε κανεναν αγωνα?
Χωρις παρεξηγηση απλα μια ερωτηση κανω.
45 giroi?????????????????????????????????????
me to 500araki?????????????????????????????????????????? ?????
th lete re pedia????????????????
aaa dld 22 grroi einai ligoi me 60hp.
tha spasi to kakomiro
Η πιστα που θα τρεξουμε με το 500 ειναι πολυ μικρη (ουτε λεπτο ο γυρος) οποτε οι γυροι θα ειναι 45. Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα..
Νομίζω πως είναι παραπάνω από λεπτό και θα βγει περίπου ή και περισσότερο από μία ώρα.
Η συγκεκριμένη πίστα ταιριάζει σε έναν τέτοιο αγώνα, με περιορισμένων επιδόσεων αυτοκίνητο. Έχει αρκετές στροφές και ανηφοριές. Ίσως η Mountain "κάτι" -δεν θυμάμαι ακριβώς- να ταίριαζε ακόμα περισσότερο. Όμως και η Autumn Ring μια χαρά είναι.
Επίσης και η επιλογή των ελαστικών -να γλιστράει και λίγο- είναι ό,τι πρέπει, προκειμένου να δωθεί και η δυνατότητα σε όσους ξεκινήσουν από τη μέση και πίσω να διεκδικήσουν κάτι. Σε μια πίστα με ανοιχτές στροφές και μεγάλες ευθείες και το 500αράκι με racing(!) ελαστικά, απλώς θα τρέχουμε όλοι με τέρμα το γκάζι χωρίς να υπάρχει κάποιο στοιχείο συναγωνισμού.
Πιθανόν όμως οι 45 γύροι να κουράσουν. Να είναι πολλοί.
Από την άλλη, με ενεργοποιημένη τη φθορά στα ελαστικά, οι 45 γύροι ίσως να προσθέτουν και την τακτική στην οδήγηση. Θα το δοκιμάσω να δω αν όντως, με συνεχή οδήγηση στο όριο για τις δυνατότητες του αυτοκινήτου, τα ελαστικά φθείρονται τόσο, από κάποιο σημείο και μετά, που να επιβάλλεται η τακτική από την αρχή ως το τέλος.
Καλές σβούρες!
------------------------------------------------------------------
ΥΣ. Μήπως, από τη στιγμή που θα έχουμε όλοι το ίδιο αυτοκίνητο, δηλ. χωρίς βελτιώσεις, να επιτραπεί η χρήση κιβωτίου ταχυτήτων με ρυθμίσεις;
Προσωπικά δεν έχω ιδέα από ρυθμίσεις, δεν το προτείνω για να αποκτήσω κάποιο πλεονέκτημα, αλλά μήπως αυτό δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα και γίνουμε... σοφότεροι! :a010bg:
Συγγνώμη. Κάτι ακόμα.
Η κατάταξη πώς θα γίνει;
Με κλήρωση;
Θα προηγηθεί κάποιος άλλος αγώνας;
Θα τρέξει ο καθένας ένα γύρο -ή και περισσότερους- και θα καταταχθούμε με βάση τους χρόνους;
Κάτι άλλο;
Γυρω στα 50 δευτερολεπτα βγαινει ο γυρος. Οταν μπουμε ολοι στην αιθουσα, θα μπουμε για 5-10 λεπτα στην πιστα ολοι μαζι και θα κανουμε γυρους ετσι θα βγει η καταταξη! Οι 45 γυροι μαζι σε συνδιασμο με το απαραιτητο πιτ στοπ δινει αλλο αερα στον αγωνα.. παιδια αν θελετε τρεχουμε και 15 γυρους, οτι θελετε πειτε μου.....!