Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να ξεκινήσει (αν και με τα φυντάνια που διοικούν το ελλ.ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος) όταν υπάρχουν ΠΑΕ άμεσα θιγμένες σε θέματα ανόδου, υποβιβασμού, ευρώπης κλπ.
Printable View
Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να ξεκινήσει (αν και με τα φυντάνια που διοικούν το ελλ.ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος) όταν υπάρχουν ΠΑΕ άμεσα θιγμένες σε θέματα ανόδου, υποβιβασμού, ευρώπης κλπ.
βγαλαμε επισημη ανακοινωση οτι συμφωνα με την λιστα της ουεφα δεν εμπλεκομαστε σε κανενα απο τα 41 παιχνιδια που θεωρουνται υποπτα.
Καθαρος,οπως και ο αγωνας στο Καραισκακης.Αν δεν βρωμαει αυτο τουλαχιστον για κλοπη με σχεδιο,τοτε δεν εχει στηθει κανενα παιχνιδι ποτε στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο..
Το θεμα ειναι σαπισουν ολοι ανεξαρτητα απο το χρωμα,αλλα και οι δημιουργοι της παραγκας που αλλαξαν την ιστορια του Ελληνικου ποδοφαιρου.
@ezio.Ναι.Οι ποινικές διώξεις και οι προσαγωγές όμως δεν αφορούν μόνο τις λίστες που είχε δώσει η UEFA.Aυτό ήταν η αφορμή για να αρχίσει τις παρακολουθήσεις η ΕΥΠ μέχρι και τον Μάη που μας πέρασε.Πχ. για να καταλάβεις ο διεθνής μπασκεμπολίστας δεν έχει σχέση με το κύκλωμα των στημένων αλλά πιάστηκε από τις συνομιλίες να ζητάει την ντόπα "την καλή" από παράγοντα ομάδας που όταν ήθελε πέταγε φλόγες στο γήπεδο.Ο οποίος παράγοντας ήταν υπό παρακολούθηση για τα στημένα.Από σπόντα δηλαδή.Έτσι βγήκανε και διάφορα άλλα λαβράκια.
Η εισαγγελέας έκανε το χρέος της.Τώρα είναι θέμα ανακριτή.Είναι πολλά τα επιμέρους στοιχεία της υπόθεσης και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή.
Είναι μόλις 32 ετών. Οχι ψηλή, το αντίθετο μάλιστα. Αν και γυναίκα - κι ας με συγχωρέσει για την έκφραση - έχει πολύ βαριά... καρύδια.
Η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου σύνδεσε το όνομά της με μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οι προσαγωγές στη ΓΑΔΑ και οι συλλήψεις που έγιναν χθες ανθρώπων που κινούν τα παρασκηνιακά νήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι έργο που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της.
Οσοι την ξέρουν ήταν σίγουροι ότι θα κατάφερνε να φέρει σε πέρας και αυτήν την αποστολή που της ανατέθηκε, μετά την υπόθεση με τα ελαττωματικά υποβρύχια.
Αλλωστε πίσω από το μόνιμο χαμόγελό της και το κομψό ντύσιμό της, δείχνει μια γυναίκα αποφασισμένη, εργατική, με άριστη κατάρτιση για το αντικείμενό της, που φτάνει πάντα στο τέλος, χωρίς να υπολογίζει τους κινδύνους. Ειδικά στη συγκεκριμένη υπόθεση όπου οι κίνδυνοι είναι γνωστοί και σε εκείνη, αλλά και σε εμάς.
Η Πόπη Παπανδρέου, στις 21 Φεβρουαρίου του 2011, πήγε στο αεροδρόμιο. Οχι για να ταξιδέψει, αλλά για να υποδεχτεί τέσσερις υψηλούς καλεσμένους. Αυτοί είχαν φτάσει λίγο μετά το μεσημέρι από το Μόναχο.
Ηταν ο Alasdair Bell, υπηρεσιακός επικεφαλής του Πειθαρχικού Τμήματος της UEFA, ο Graham Peaker, συντονιστής πληροφοριών του τμήματος, ο Karl Dhont, ειδικός αναλυτής στοιχήματος και ο Gerhard Kapl, γενικός επιθεωρητής επί πειθαρχικών θεμάτων.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του «Ελ. Βενιζέλος» και παρέμεινε για καιρό μυστική και στην κ. Παπανδρέου δόθηκαν στοιχεία που τη βοήθησαν να «δέσει» και να τρέξει μια υπόθεση που είχε αναλάβει από τον Σεπτέμβριο του 2010.
Αυτή με τα στημένα παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου, «τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη χώρα», όπως είχε πει τότε ένας εκ των τεσσάρων αξιωματούχων.
http://www.sentragoal.gr/
[youtube]RN0A_VBc9WA[/youtube]
Δειτε ποιο αγορι εμφανιζεται στο 0:35...
''Κυριε Μπεο, γιατι παλι εδω?"
''Η φουσκα του ΠΑΣΟΚ"...loool
Με ολα αυτα τα σκανδαλα που εχουν γινει στο μπουρδελο που ζουμε,ναι την ελλαδα εννοω,και ουτε ενας δεν ειναι μεσα,ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ολοι θα τη βγαλουν καθαρη.. Καθιστε και θα δειτε μαγκες...
Sent from my iphone...
Το παρακάτω link με κάθε επιφύλαξη για την γνησιότητά του.
Επίσης αν κρίνει κάποιος mod οτι δεν πρέπει να μπει την δεδομένη χρονική στιγμη, ας το κάνει delete.
http://www.real.gr/DefaultArthro.asp...=76100&catID=6
Εφοσον γραφεις ''με καθε επιφυλαξη'',δεν νομιζω οτι θα επρεπε να διαγραφει.Αν και παλι δεν βρισκω λογο εγω να διαγραφει ακομα και αν ειναι λαθος.
Αλλα βγαινουν και αλλου σιγα σιγα..
Στην λίστα κι ο Μαρινάκης!
http://www.gazzetta.gr/article/item/...ki-o-marinakes
Quote:
Αν από το βράδυ της Τετάρτης πέφτουν βόμβες, το απόγευμα της Πέμπτης έσκασε η… πυρηνική βόμβα! Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης είναι στο πόρισμα που εξασφάλισε το gazzetta.gr! Πολλά τα γνωστά ονόματα!
Μαρινακης (ο Βαγγελας ντε), Κανελλοπουλος, Θωμας Μητροπουλος, Μποροβηλος, Καλοπουλος, ολα τα παιδια ειναι εδω...ε ρε γλεντια
Η λίστα με τα 83 ονόματα.
http://www.real.gr/DefaultArthro.asp...76100&catID=11
Γ: Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;
Μ: Καλημέρα, Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.
Γ.: Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Μ: Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε.
Γ. Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί.
Μ.: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.
Γ. Τόσο πολύ κύριε Μάκη;
Μ: Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Μπουρούσης», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).
Γ: Α δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)
Μ: Ολοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.
Γ.: Ηρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν αν μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!
Μ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;
Γ: Ε, τώρα θέλω για τους τελικούς.
Μ: Πότε θέλεις αγόρι μου;
Γ.: Μέσα Μαϊου
Μ: Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου.
Γ.: Εντάξει κύριε Μάκη, Φεύγετε για Καβάλα ή θα σας δούμε;
Μ: Όχι, το απόγευμα, θα έρθω, να δω το ματς σε σας, δεν πάω στο γήπεδο, να τους δώσω και την τιμή να πάω στο γήπεδο στους μπινέδες αυτούς! Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Καβάλα για 1-2 μέρες για να πάω να τους πληρώσω να πούμε.
Γ.: Εγινε, θα τα πούμε.
Μ: Εγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου.
:c030:
Αν δεν καταφερουμε ακομα και τωρα να ξεπερασουμε τα οπαδικα μας για να καθαρισει μια και καλη η ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ Η ΑΗΔΙΑ που μας εχει κανει να σιχαθουμε το ποδοσφαιρο δεν ξερω κι εγω ποτε θα το καταφερουμε.
Zητω το ελληνικο ποδοσφαιρο! Το καρκινωμα του ελληνικου αθλητισμου!
Λυπαμαι τα αμετρητα λεπτα απο την ζωη του που καθεται και χανει ο καθε ποδοσφαιροφιλος παρακολουθωντας με σθενος αυτο το πρωταθλημα. Μετα λυπαμαι τα ακομη περισσοτερα αμετρητα λεπτα που χανουν οταν καθονται και τσακωνονται στις καφετερειες, στα φορουμ, οταν πανε και σκοτωνονται στο ξυλο κλπ κλπ.
Ζητω ζητω ζητω ζητω! Για τα μπαζα εντελως... ουτε να χαλασεις δειγμα σαλιου δεν αξιζει για το ελληνικο ποδοσφαιρο....
Όχι ρε hakoo, πάνω που είχα ξεκινήσει να μαζεύω posts του gtakis για συλλεκτικό postάρισμα!LOL!
Πλάκα κάνω.Όσοι φταίνε μέσα, επιστροφή των κλεμμένων, χρημάτων και τίτλων και ξεκινάμε από την αρχή μπας και δεν βλαστημάμε κάθε χρόνο με το ποδόσφαιρο.Πάω στοίχημα πάντως οτι οι ουγκ θα συνεχίζουν να σφάζονται...
PDS, η συνομιλία, αν είναι αληθινή, αφορά και τον τελικό κυπέλλου που χάσαμε...
Πιθανον ναι,ηταν εξαιρετικος και εκει αν θυμαμαι καλα.
Η πλακα ειναι οτι ηταν ο πρωτος που εκλεγε...(και δεν το βλεπουμε πρωτη φορα αυτο,βλ ποδοσφαιρο).
Ναι ρε συ, τη λιστα περιμεναμε :a045:
Πραγματα που τα βλεπουμε εδω και μια δεκαπενταετια, προσωπα που εχουν θησαυρισει απο το παρανομο στοιχημα και την παραγκα. Ακομα και 5χρονα παιδια εχουν καταλαβει τι γινεται απο το 96 και μετα, δεν χρειαζοταν μια λιστα για να επιβεβαιωσει τιποτα, τυπικα ειναι αυτα.
Οριστε και η λιστα (επαναλαμβανω, καθαρα για τυπικους λογους), ενα τεραστιο deja vu η φαση. Δεν χρειαζεται να γινω πιο συγκεκριμενος, οποιος ασχολειται με τα ποδοσφαιρικα στοιχειωδως θα αναγνωρισει πολλα ονοματα.
http://www.sentragoal.gr/article.asp...ubid=128692800
Επαναλαμβανω, προτεραιοτητα τωρα δεν ειναι να επιβεβαιωθουμε οπαδικα αλλα να καθαρισει μια και καλη η μποχα και η δυσωδια. Και να παρει τον πουλο ο οποιοσδηποτε, οπως και να λεγεται.
Θελω να είναι και ο Πατερας μπλεγμένος,
ντερμπι football league παο-οσφπ :p
Ωραια θα περάσουμε.
Βαγγέλη δεν απαντουσα στο ποστ, κατευθείαν μπήκα να γράψω την άποψη μου για αυτα που ακούω και διαβάζω. Κατα την ταπεινή μου άποψη έχετε όπως αποδεικνύεται, ενα θρεντ 262 σελίδων που τσακωνεστε υποστηριζετε και υπερσπιζεστε μια αηδία και μισή.Και παρολαυτα που ακούτε ακόμη και τώρα βλέπω οτι το θέμα το κοιταζετε πρωτίστως απο την οπαδικη πλευρά (τουτεστην : είδατε σας το έλεγα για την τάδε ΠΑΕ) αυτο είναι απίστευτο. Κατα την ταπεινή μου και πάλι άποψη αυτο το θρεντ χρειάζεται άμεση και παραδειγματική διαγραφή. Αυτη η σαπίλα πρέπει να φύγει μια για πάντα λ... ναναι καλα η 32αχρονη κοπέλα που έχει μεγαλύτερα @@ και απο τον Τσακ Νορις απο οτι φαίνεται! και ναναι καλα και οι σούπερ κοριοι... να βάλουμε μερικούς τέτοιους και στα αλλα κοπροσκυλα της βουλής αη σιχτηρ πια αηδιασα γμω την κοινωνία ΟΛΗ...