ΕΧΩ ΠΕΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!!! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΔΥΛΩΝΩ.
Υ.Γ. Μην το παρετε προσωπικα...;)
Printable View
ΕΧΩ ΠΕΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!!! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΔΥΛΩΝΩ.
Υ.Γ. Μην το παρετε προσωπικα...;)
Και το εγκυρο/ επισημο post απο μενα.
messi10ozil / Liverpool FC
Η αληθεια ειναι οτι το ειχες πει..Τωρα την αποφαση πρεπει να την παρει ο διοργανωτης..
Εγω ψηφιζω υπερ του messi,χωρις παρεξηγηση απο τον αλλο φιλο μου..Αν δει τα ποστ θα δει οτι ο messi το ειχε δηλωσει πρωτος αλλα επειδη ειχε ενα Α ειχε ακυρωθει..Τωρα ομως που δεν εχει τι γινεται;
Μας βλεπω στα δικαστηρια οπως το ελληνικο πρωταθλημα με εφεσεις στις εφεσεις και να ξεκιναμε τα Χριστουγενα!!
Βαλτε με μεσα. psn id MajereMP44 ομαδα Βιγιαρεάλ.
Flamezz-iraklis007-ΛΙΛ
Καλως εγω δεν εχω προβλημα αφου το ειχες πει πρωτος,απλα επειδη εβλεπα οτι μαλλον δεν θα δειλωνες συμμετοχη λογω συνδεσης λεω νταξει λογικα δεν θα παιξει.
Θα παρω την ΛΙΛ λοιπον!
Γεια σας παιδια, φρεσκος στο φορουμ. Δηλωνω
andrewssl/malaga.
Ελεγξα αλλα δεν ειδα να την δηλωσε κανεις, ετσι νομιζω τουλαχιστον. Αντε καλη μας αρχη.
+rep κι απο μενα φιλε flamezz και σορρυ αν φανηκα εχθρικος.
Εγω ευελπιστω σημερα να κατεβασω το πακετο δεδομενων και να κανω εγγραφη.
Υ.Γ. Thanks Volyros for the supporting. :P
+rep στον φίλο flamezz και από μένα.
Παρ' όλα αυτά θεωρώ άκυρη την εξαγωρά της Λίβερπουλ από τον Messi και για τον λόγο αυτό αύτο μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου, του νόμιμου εκροσώπου μου στο Ελλάδα Τσάκα θα ασκήσω έφεση. Δεν μπορεί να κάνουν το Α, Β έτσι απλά και να αλλάζει μόνο αυτό στη Λίβερπουλ, όταν η αγαπημένη μου Ουντινέζε είχε 6 ολόκληρα Β και τώρα έχει γεμίσει C...
Πέρα από την πλάκα έχουμε μαζευτεί 12 φίλοι για το πρωτάθλημα. Αν και περίμενα περισσότερους... Ανοίγω το πρωτάθλημα στην κοινότητα (για όσουν δεν είναι μέλη ας ανατρέξουν στο αντίστοιχο thread για το πως θα μπουν σε αυτή). Μπορείτε να μπαίνετε με την ομάδα σας σε αυτό, αλλά τα παιχνίδια να ξεκινήσουν Σάββατο (έτσι για το τυπικό).
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!
Kατεβασα και το Πακετο Δεδομενων, μπηκα στο Πρωταθλημα της Κοινωτητας με την Λιβερπουλ αλλα μεσα στο Πρωταθλημα μονο εγω και ο mortimer ειμαστε. :/ Οι αλλοι που ειναι; Στη Κοινωτητα ειμαστε πολλοι, αλλα στο Πρωταθλημα δηλωμενοι μονο 2.
μετα τις 12 μπορουμε να παικσουμε ματσακια ? που 8αχει γινει σαββατο:p
Γιατί ήμουν απόλυτα σίγουρος ότι κάποιος θα το ρωτούσε αυτό?:P:P
Πάμε τα ματσάκια μπορούν να ξεκινήσουν. Μέσα είμαστε μόνο 5 παιδιά. Για όσουν δεν έχουν μπει: κοινότητα psforoums.gr, κωδικός 1108, 1o Πρωτάθλημα ps3forum. Ελάτε εδώ με την ομάδα που έχετε επιλέξει!
egw tha mpw apo aurio paidia shmera den mporw exw mia shmantikh doulitsa!!!:P
Οπιος ειναι για ματσακια ας μπει κοινοτητα
takare θα μπω το μεσημεράκι πάλι.
Στο πρώτο ποστ θα μπαίνουν οι βαθμολογίες και τα αποτελέσματα ανά τακτά διαστήματα.
εχω στειλει περιπου τις ωρες που μπορω . υπαρχει καποιο προγραμμα που θα γινουν οι αγωνες ? η απλα στην αρχη ολοκληρωνουμε τους αγωνες με οποιο παιδι ειναι μεσα εκεινη την στιγμη ?
Όντως πως θα είναι το πρόγραμμα???
Εγω παιδια σημερα μεχρι τις 5 δεν μπορω καθολου, εχω να δω Λιβερπουλ - Γιουναιτεντ.
Αν και Σ/Κ καλυτερα να μην παιξω και σας παρω στο λαιμο μου(και ειδικα Κυριακη, που ολοι κλεβουν συνδεση)...