Θέλω να το δω! Βολευει Πεμπτη; Παρασκευή δε μπορω.
Θέλω να το δω! Βολευει Πεμπτη; Παρασκευή δε μπορω.
Peter Jackson has finished his final cut of The Hobbit: An Unexpected Journey, just days out from the film's premiere in Wellington.
Jackson's spokesman Matt Dravitzki said the director had approved the final version of the film yesterday, to the relief of its sleep-deprived post-production crew.
"There has definitely been some tired people getting some much-needed sleep. And there was a few celebratory drinks, with some bubbles."
The film has been a long time in the making, with Sir Peter only starting filming in Wellington in March after a fraught five-year build up which included an industrial dispute and a legal battle between the director and producers New Line Cinemas.
However, Jackson has no time to take a break.
He is due to front a three-day media blitz ahead of The Hobbit's premiere, before heading to Japan on a promotional tour.
After that he would be straight back to work cutting the other two movies in The Hobbit trilogy, Dravitzki said.
The Hobbit was finished a day before the director predicted in his most recent behind-the-scenes video diary detailing post-production work on the film.
In the video, a slightly worn-looking Jackson said the film was only expected to be finished today - two days before its premiere at Wellington's Embassy Theatre.
"It's due to be finished literally two days before the premiere - hopefully.
"You're going to see a lot of sleep deprived people in this blog. Everyone's working around the clock to get the film finished."
Jackson also showed himself in the final stages of cutting the film together with editor Jabez Olssen.
The Hobbit: An Unexpected Journey will open on November 28.
It is due to be released in cinemas on December 14, with the second film, The Hobbit: The Desolation of Smaug released December 13 next year and the third film, The Hobbit: There and Back Again released on July 18, 2014.
http://www.odt.co.nz/news/national/2...nal-cut-hobbit
Ετσι και ειναι 3 ωρες το πρωτο μερος απο τα ΤΡΙΑ για το μικροτερο βιβλιο που εγραψε ποτε ο Τολκην θα λολαρω πολυ ασχημα...!
Με το extended θα πάει γύρω στις 5 πάντος :P :P :P
Χαχαχα λολαρω απο τωρα. Φυσικα θα την δω και φυσικα οσο και να μου αρεσει δεν θα παψω ποτε να λεω οτι ο Πετρος το εσκισε το θεμα για τους λογους που εχω πει στο παρελθον.
Οχι ρε συ γιατι πραγματικα οπως και να το βαλω κατω δεν μπορω να δικαιολογησω 2 πραγματα κυριως:
1) πως δικαιολογουνται 3 ταινιες για ενα βιβλιο ΑΠΛΟ, παιδικο, και ΜΙΚΡΟ
Σε συνδυασμο με το
2) οτι χρειαστηκαν εξισου 3 ταινιες με το ιδιο running time για να πουν μια υπερβολικα πολυπλοκη (σχεδον αδυνατον να κινηματογραφηθει) ιστορια, 3 ΒΙΒΛΙΩΝ , που το καθενα ειναι πολυ μεγαλυτερο απο το Χομπιτ.
Ειναι υπερβολη απο τον Πετρο αυτο (αν ειναι καθαρα δικη του αποφαση που δεν το νομιζω). Ξεκαθαρα και ανεξαρτητως αποτελεσματος του Χομπιτ. Το εχω ξαναπει ουι με αυτην την αποφαση του ειναι σαν να μειωνει το μεγεθος την ουσια και το impact της τριλογιας του Αρχοντα που την θεωρουσα την πιο επικη τριλογια εβερ. Ακουγεται στο δικο μυαλο πολυ λολ οτι χρειαστηκε 3 ταινιες για ενα Χομπιτ και μονο 3 για ολη την τριλογια... Η αναλογια ειναι λαθος εντελως. Κανονικα ο Αρχοντας με αυτην την πρακτικη θα επρεπε να ειναι 9 με 11 ταινιες περιπου...
Αξιολυπητο και απληστο το ολο θεμα με το Hobbit. Προσωπικα θα ενδιαφερομουν να δω την εκδοχη του Del Toro.
EDIT: Val, αν δεν κανω λαθος ο Jackson πηγε στους παραγωγους του με την ιδεα για να γινει τριλογια. Το ειχε αναφερει και σε καποιες συνεντευξεις του πριν την ανακοινωση.
Εαν ειναι ετσι τοτε κριμα γιατι οντως φερνει σε απληστια και milking. 2 ταινιες γταν more than enough.
για μενα δεν μπορεις να συγκρινεις τις 2 καταστασεις. το γιατι κανει 3 ταινιες ειναι πολυ απλο: γιατι τον αφηνουν. ο Jackson για μενα ειναι ο fanboy-σκηνοθετης που εχει παρει ολο το saga στον ωμο του και το γυριζει σε ταινιες. δωσ'του χρονο και χρηματα και ασ'τον να γυριζει. υπηρχε περιπτωση να τον αφηνανε τοτε (τελη δεκαετιας '90) να γυρισει παραπανω απο 3 ταινιες (με την μια= back-to-back) χωρις καποια εγγυηση οτι θα πανε καλα;
η 1η τριλογια ηταν μεγαλο ρισκο για την Warner. ναι, ηταν βασισμενο σε πολυ γνωστα βιβλια, ναι θα εβγαζε τα χρηματα της αλλα νμζ οτι ξεπερασε καθε προσδοκια των παραγωγων/κοινου/συντελεστων κτλ (και δεν μιλαω μονο σε box office + κριτικες, μιλαω και για τεχνολογικη υπεροχη και πρωτοπορια κτλ). η Warner αυτη τη στιγμη ψαχνει απεγνωσμενα για ενα τεραστιο franchise. το 2011 τελειωσε το Harry Potter, το 2012 τελειωσε η τριλογια του Dark Knight. Θελουν κατι που θα σπασει σιγουρα ταμεια και θα πουλησει τρελα σε home video/βιντεοπαιχνιδια/memorabilia κτλ. και τους δινει την ευκαιρια στο πιατο ο Jackson, 3 ταινιες-εγγυηση και αφου η σειρα εχει αποδειχτει οτι ειναι χρυσωρυχειο, θα ηταν χαζο εκ μερους της Warner (1) να μην τον αφησει να κανει ο,τι γουσταρει και (2) να πει οχι σε σιγουρα χρηματα.
EDIT: για να μην το ξεχασω, μην λεμε οτι 1 βιβλιο/3 ταινιες γιατι δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ετσι. τα appendices ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και καλυπτουν ανετα την αναγκη για 3 ταινιες. εχω διαβασει αναλυσεις με το πως παιζει να δομησουν την ιστορια (τις εχα βαλει και εδω παλιοτερα) και μπορω να σας πω ανετα οτι μου τρεχουν τα σαλια με αυτα που βλεπω.
Ναι ρε συ απο οικονομικής πλευράς είναι πολύ έξυπνη κίνηση γιατί θα χ..τουν στο τάληρο...
Αυτό δεν σημένει όμως οτι καλλιτεχνικά ισχύει το ίδιο....
Πιστεύεις πραγματικά οτι η μεταφορά ενώς βιβλίου σαν το hobbit χρειάζετε 3 (σχεδόν 3ωρες) ταινίες;
Too much of the same thing is not always a good thing....
Mα φιλε Λεωνιδα δεν αναρωτιεμαι γιατι κανει 3 ταινιες, αυτο ειναι πασιφανες. Οπως ειπε και ο Δημητρης ειναι καλλιτεχνικο το θεμα.
Οσο για τα appendices εχει ξαναναφερθει και ειχα πει το εξης: Και το LΟΤR ειναι με ενα καρο appendices. Βασικα καποιος θα μπορουσε να πει οτι ολο το Silmarillion ειναι ενα appendice του LOTR... αυτα γιατι να μην τυχουν της ιδιας προσοχης με αυτην την λογικη? Γιατι να μην κανει μια ταινια γι αυτα?
Δεν ειναι σωστο για εμενα παντα. Ειναι μikling σε αρκετα μεγαλο βαθμο. Οτι και να βαλουν μεσα ειναι milking. Ξερω οτι θα ειναι ευχαριστες ταινιες αλλα με ενοχλει να σκεφτομαι οτι σπαταληθηκε τοσος χρονος και χρημα για ενα φαινομενικα απλο παραμυθι και μικρο βιβλιο...επισκιαζει την σημασια του LOTR και το Ιmpact που ειχε. Ενταξει το λεω ειναι δικο μου "θεμα" αυτο το αναγνωριζω οτι μπορει καλλιστα να μη συμφωνει καποιος με αυτο δεν αντιλεγω.
Το ξέρω Λεωνίδα οτι θα βάλει και τα appendices μέσα καθώς και άλλα δικά του... Παύει να είναι το Hobbit αυτό όμως.... Εννοείτε πως θα τις δω και εγώ τις ταινίες (όλες εκτός αν η πρώτη βγεί τρελή μούφα και το πάρω πεισματικά) αλλά αμφιβάλλω λίγο για το αποτέλεσμα...
Το milking συνήθως κάνει κακό... πολύ κακό...
Μακάρι να με διαψεύσει ο Πέτρος...
Τα appendices ειναι του LotR, το Hobbit δεν ειχε appendices, εκτος αν κανω λαθος. Ολο αυτο το υλικο δεν χρησιμοποιηθηκε στην τριλογια (αν εξαιρεσεις το οραμα της Arwen).
Τεσπα, ξερω οτι και οι δυο δεν ειστε fan της ιδεας (το χει το ονομα μαλλον :P) παντως εχω επιμενω οτι αν το "δεσει" ετσι οπως το φανταζονται καποιοι (με τον Smaug ως δευτερευων ανταγωνιστη και με μεγαλυτερη εμφαση στον κοσμο του αρχοντα παρα στο Hobbit) και το κανει καλα, οχι μονο δεν θα επισκιασει τον αρχοντα, αλλα θα τον εδραιωσει και θα γινει το απολυτο κινηματογραφικο saga για μενα.
Ναι, μαλλον εχω αρχισει να γινομαι hyped :a038::banana:
Το καλυτερο ισως milking/sell out το εχει κανει ο Nicolas Winding Refn οταν γυρισε τα sequels του pusher (Pusher 2: With Blood On My Hands, Pusher 3: I'm the angel of death ενω ηταν να γυρισουν και 4ο) εξαιτιας της αποτυχιας μιας αλλης ταινιας του (Fear X). Μπορει να ηταν οικομομικος ο λογος που τις εκανε αλλα το αποτελεσμα δεν αμφισβητειται καλλιτεχνικα.
παυλο βαριεμε να κανω quote, thanks for the info, οποιος αλλος μαθει κατι για 48fps - χομπιτ let us know.. :)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=msSH5v6tK9k"]The Collection Official Theatrical Trailer #1 (2012) Christopher McDonald, Josh Stewart Movie HD - YouTube[/ame]
Τίποτα σημαντικό μωρέ, απλά ο Bryan Singer στο twitter του επιβεβαίωσε την αναμενόμενη επιστροφή των γνωστών James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, & Nicholas Hoult στο Days of Future Past αλλά ανακοίνωσε και την προσθήκη των Patrick Stewart και Ian McKellen :a014::a014: