Με διαμάχη που γίνεται εδω σε ξεχάσανε εσένα. Κοίτα αν ο Ολυμπιακός κερδίσει την Άρσεναλ και βοηθήσει και η Dormund περνάει.Τώρα αν πάρει Χ ο Ολυμπιακός τότε τα πράγματα λίγο περιπλέκονται.
Printable View
Δεν τον ειπα ηλιθιο ομως,ουτε θα τον ελεγα και ο Γιαννης ξερει αν τον εκτιμω ή οχι.
Οπως και να χει ναι δεν επρεπε να επιμενω και το ειπα και πριν.Λαθος μου το δεχομαι.
Tυχαινει να συμφωνει και ο φιλος που ειναι οπαδος του ΟΣΦΠ ειπαμε.Αλλα το κανει επιτηδες και αυτος ετσι?
οκ.
5X τον κοσμο του ΠΑΟ ειναι ο κοσμος του ΟΣΦΠ?
http://www.dmgpress.gr/xls.asp?max=1...FindLastDeltio
Τα φυλλα δεν ειναι 1,2Χ αλλα 5Χ.
Χειροτερο ειναι να θεωρησεις εσκεμμενη την συμπεριφορα μου απο το να με πεις ηλιθιο.
Ουτε εγω πιστευω οτι εχεις εκλαβει ετσι το πρωτοσελιδο λοιπον.Επιτηδες το κανεις επειδη ειμαι φανατικος-υπερβολικος οπαδος του ΠΑΟ.
Φανταζομαι οταν πχ βλεπεις τιτλους ή πρωτοσελιδα που βαζουν τον ΟΣΦΠ πανω απο μεγαλες ευρωπαικες ομαδες,επειδη οι στατιστικες επιδοσεις του ειναι καλυτερες, με χτυπηματα τυπου ''ο Θρυλος πανω απο μπαρτσα''.
Την επομενη μερα θα θεωρεις οτι μιλανε για καλυτερο ΟΣΦΠ απο Μπαρτσα.Αν ναι οκ.:)
YΓ.Δεν με ενοχλει να διαφωνησεις μαζι μου και να πεις το γιατι διαφωνεις,ωστε να γινει κουβεντα.Με ενοχλει που και παλι πεταγεσε με υφος και μετα το ''5ο'' ποστ αρχιζεις να λες την αποψη σου.
Την προηγουμενη φορα ηταν ο Λετο τωρα ειναι ενα πρωτοσελιδο.
Οσο υπερβολικος και να δειχνω(που το δεχομαι οτι γινομαι,κυριως στο τροπο που γραφω),οι σκεψεις μου βασιζονται πανω σε μια λογικη(ας ειναι και λαθος τελικα).Δεν μπορω να δεχτω λοιπον να λες οτι το κανω επιτηδες για να προκαλεσω.
O σισέ βομβάρδιζε τα δίχτυα στην ελλάδα,στην ιταλία έχει γίνει ψαρόβαρκα.Ο μέγιστος λέτος γιατί δεν δοκιμάζει να πάει σε άλλο πρωτάθλημα να δούμε τι μπαλέτα έχει να μας προσφέρει?
Το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να κάνει θεούς και παίχτες σαν τον αμπντούν.Δεν αμφισβητώ τον λέτο,βρίσκει και τα κάνει εδώ.Αλλά εκτός ελλάδος δεν πιάνει μία και έχει ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ τόσο με τα ευρωπαικά ματς του παο όσο και τότε που ήταν στην λίβερπουλ.
Μιλάμε για τόσο μπάχαλο πρωτάθλημα..........
Στην Λίβερπουλ δεν έπαιξε και έφυγε ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ αλλά επειδή υπήρχε πρόβλημα με τα χαρτιά του. Γι αυτό του έβαλαν και ρήτρα μεταπώλησης και παίρνουν λεφτά από την κάθε μεταγραφή του.
Κατα τ'άλλα ναι, προφανώς και στην Ελλάδα θα παίζουν καλύτερα από πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, ελάχιστοι ήταν οι παίχτες που έκαναν κάτι σοβαρό έξω, όσο "Θεοι" και να ήταν εδω πέρα.
Ειμαστε στο νημα του Ολυμπιακου και εκει που συζητανε για την ομαδα διαφοροι (Παναθηναικοι & Ολυμπιακοι), μετα το post του Γιαννη τρεχεις να υπερασπιστεις (ματαια οπως αποδειχτηκε κιολας) βαζελοsite.
Μετα προσπαθεις να μας περασεις την αποψη σου για το πρωτοσελιδο επειδη οπως λες
Η λογικη ειναι ποια; Οτι η δικια σου αποψη ειναι η σωστη βαση λογικης και ολοι οι υπολοιποι δεν εχουμε μυαλο ή τουλαχιστον εχουμε χαμηλοτερο IQ απο το μεσο ορο και δεν καταλαβαινουμε;
Προφανως κατ' εσενα η απαντηση ειναι ναι, γιατι οσοι διαφωνουν μαζι σου:
αρα ειμαστε βλακες.
Ειχα την εντυπωση οτι κυριοτερη δουλεια ενος mod ειναι να κραταει τα νηματα καθαρα. Οχι να τρολαρει στο νημα του ασπονδου εχθρου του,
προσπαθωντας να απροπροσανατολισει τον κοσμο που διαβαζει και υποστηριζοντας δικες του δηθεν "αμεροληπτες" οπαδικες εφημεριδες.
Δεν ειδα καποιον mod να επεμβαινει για να το σταματησει αυτο αλλα η ασυδοσια στο forum βλεπω συνεχιζεται.
Αλλα ξεχασα. Ειναι "συναδελφος μας" οποτε κανουμε τα στραβα ματια και τον αφηνουμε.
Επειδή και 'γω, όπως o tonybsg, βαριέμαι απίστευτα να μιλάω για θέματα πέρα του καθαρά αγωνιστικού θα κάνω μια τελευταία αναφορά.
Νοιώθω σαν να μιλάω για πράγματα τόσο μα τόσο αυτονόητα :tired01:
PDS, δεν νομίζω τόσοι άνθρωποι εδώ μέσα να μην ξέρουν να διαβάζουν ή να έχουν κάποιο εγκεφαλικό πρόβλημα.
Η εφημερίδα είναι επίτηδες σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο περισσότερο για να παραπληροφορήσει παρά για να ενημερώσει.Δίνοντας έτσι το δικαίωμα στον καθένα μας να την ερμηνεύσει όπως θέλει.
Εσύ λοιπόν το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις μια μούτζα ( όπως κάνουμε όλοι μας σε τέτοιες "εφημερίδες" ) και να πας παρακάτω. Όχι να προσπαθήσεις να δείξεις ποιοι δημοσιογράφοι είναι πιο καμμένοι και ποιος λαός είναι πιο πρόβατο μπλέκοντας σε ανούσιες διαμάχες.
Ολυμπιακός από ολυμπιακό διαφέρει.Αυτό ισχύει για τους οπαδούς όλων των ομάδων.Πολλά παιδιά εδώ μέσα μου έχουν δείξει ότι μιλάνε για μπάλα και όχι για να βγάλουν την ομάδα τους ανώτερη.
Έχω προσπαθήσει να μπω σε γόνιμο διάλογο μαζί σου στο παρελθόν άλλα είχα πιαστεί στο ατέρμονο σύστημα nikon - PDS :D και επέλεξα να μην μιλήσω άλλο.
Φυσικά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με κανέναν απ'τους δύο σας άλλα όταν μιλάτε νοιώθω πραγματικά σαν να βλέπω τους γέρους από το Muppet Show :a088:
Eιχα σκοπο να απαντησω στο ποστ του jk_blue_tiger,αλλα δεν εχει νοημα.Μπορει να του στειλω σε pm ,την απαντηση γιατι την κρατησα.
Απανταω σε σενα λοιπον γιατι εισαι ο μονος που μου απαντησε με ωραιο τροπο.Εξαιρω τον Νικο που δεν τον παρεξηγω ποτε:p
Ειναι λαθος που επεμενα(θα προσπαθησω να ειναι το τελευταιο ποστ που το κανω) και το εγραψα και πριν.Κανεις λαθος αν πιστευεις οτι θεωρω χαζους καποιους απο δω μεσα.Ισα ισα.
Αυτο που με ενοχλει ειναι που λογο του φανατισμου και του ''εσεις και εμεις'' δεν μπαινουν καποιοι σε μια διαδικασια να δουν το αυτονοητο.Αυτο που καταλαβες εσυ τελικα και μου ειπες οτι εχω δικιο.Αυτο που καταλαβε ο Γιαννης τελικα,αυτο που αν βρουμε αυτη τη ριμαδοεφημεριδα θα το διαπιστωσουμε μια και καλη.
(και μη πει καποιος οτι ειμαι απολυτος.Ναι ειμαι,αυτη ειναι η αποψη μου,ειναι αυτονοητο για μενα και δεν μπορω να ντυσω πιο ομορφα την λεξη).
Σαφως και ηθελαν να κανουν ετσι ακριβως το πρωτοσελιδο για να προκαλεσουν και δικαιολογουνται οι παρερμηνιες.
Θα ηθελα λοιπον να διαβασω επιχειρηματα και οχι επιθεση που προεκυψε παλι απο το εξης:
1)Eπιθετικο ποστ μου που αφορα ατομα με τα οποια εχω καποιοι θαρρος παραπανω.
2)Επιθετικο ποστ Νικου
3)Επιθετικο δικο μου.
4)Επιθετικο ποστ καποιου προς εμενα επειδη εκνευριστηκε που μιλαω με αυτον τον τροπο με συγκεκρικενα ατομα.
Δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αυτο.
Τεσπα
@Nikon. 3 ερμηνευσαν την εφημεριδα οπως εγω,αλλοι 3 οπως εσυ.
Αντιλαμβανομαι οτι ειναι προσωπικο ρεκορ σου αποδοχης σε ποστ,αλλα μην δειχνεις τοσο πολυ την χαρα σου.
Οπως και να χει αν επιμενεις μπορουμε να βγουμε για ενα καφε.Παμε στα γραφεια πρασινης τσιμπαμε την εφημεριδα και διαβαζουμε τι ακριβως εννοουν με το πρωτοσελιδο.
Μετα γραφουμε εδω τι διαβασαμε.
Ως τοτε ομως plz μην ξανααναφερθεις στο θεμα.
Για να κάνουμε και λίγο πλάκα, είναι από τις λίγες φορές που οι δύο αιώνιοι μοιράζονται ένα από κοινού λαμπρό δημιούργημα, έναν ποδοσφαιριστή που πρώτα "σφυρηλατήθηκε" σε μας, και στη συνέχεια ολοκληρώθηκε και τελειοποιήθηκε στον Παναθηναϊκό, ώστε να έχει φτάσει στο σημείο να "Μαθαίνει Μπαλίτσα" σε όλους, από τον Μέσι ως τον Ζιντάν. Νομίζω λοιπόν ότι ο Λέτο και το εξώφυλλο της Πράσινης είναι αφορμή όχι για καβγάδες, αλλά για γιορτή και παντοτινή σύσφιξη των σχέσεων των δύο ομάδων (και των φιλάθλων τους)....:a055:
Επειδή είδα και τράβαγε η κουβέντα, είπα να ρίξω μία ματιά στο πρωτοσέλιδο. Εντάξει μωρέ, ρίχνει ένα "Μάθετε Μπαλίτσα" με μεγάλα γράμματα (το οποίο απευθύνεται σε όλους ή.....σε κανέναν συγκεκριμένα, όπως θέλει το ερμηνεύει ο καθένας), ρίχνει και τα σχόλια πανω και δίπλα κι έτοιμο. Το κλασικό πρωτοσέλιδο οπαδικής εφημερίδας, ανεξαρτήτου χρώματος, διότι αυτές ολες είναι καρμπόν και λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, είτε λέγεται Πρωταθλητής, είτε Πράσινη.....
Παρεμπιπτόντως, ο Λέτο είναι παικταράς φυσικά, με υψηλότατη τεχνική και σωματικά προσόντα. Είναι λίγο τρελλιάρης κάποιες φορές, λίγο επιπόλαιος, αλλά αν τα είχε όλα τέλεια, θα έπαιζε στη Ρεάλ τώρα.
Με αφορμή το ποστ ενός φίλου παραπάνω για πιθανότητες πρόκρισης, έχω την αίσθηση ότι θα τα καταφέρουμε. Οι πιθανότητες θεωρητικά είναι ίσως 50-50, ίσως και λιγότερο (εξαρτώμαστε και από τη Ντόρτμουντ). Τη Ντόρτμουντ τη βλέπω να κερδίζει, ενώ το δικό μας παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και πονηρό μεν, αλλά με καλή απόδοση το παίρνουμε. Η Άρσεναλ σε καμία περίπτωση δεν θα κατέβει με ανοιχτά τα πόδια. Θα παίξει τη μπαλίτσα της, κι αν μας βρει ταλαίπωρους, θα γίνει η ζημιά, φυσιολογικά. Έχει προκριθεί όμως, οπότε, όπως και να το κάνουμε, δεν είναι το ίδιο με το να ζοριζόταν....
Α ναι, έχουμε και ματς σήμερα με Αστέρα......
Δυστυχώς δεν γίνεται και Champion's League και πρωτάθλημα με τόσους τραυματισμούς. Είναι δύσκολο να παίζουν οι ίδιοι παίχτες 3 παιχνίδια σε 8 μέρες και μάλιστα τα δύο υψηλής έντασης. Πάντως εγώ προτιμώ να παίζουμε στους 16 του CL (αν και εφόσον περάσουμε).... κι ας είναι ο Παναθηναικός στο +10.
YΣ. Ρε φούστη μου πάλι το παράρτημα την έκανε τη δουλειά. Με την Ξάνθη νίκη στο 90 φεύγα, 2-2 με τον ΟΦΗ και ήττα 2-0 με τον Αστέρα.
http://goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=61264&Ln=En
χαχαχαχαχα
Δείτε την αντίδραση του Αβραάμ όταν βλέπει ότι έχει βγει ο Μέγιερι τόσο πολύ.... "Ε ρε φούστη με τους τερματοφύλακες που έχω μπλέξει".
Την τετάρτη μαρσειγ-ολυμπιακός 0-1
Λίγες μέρες μετά........
Τρίπολη-Ολυμπιακός 2-0
Μαρσείγ-Π.Σ.Ζ (1η...) 3-0
Πόσο ανώμαλο είναι τελικά το ποδόσφαιρο και το θέμα είναι ότι και τα 3 αποτελέσματα ήταν πέρα ως πέρα δίκαια και ως προς το σκορ!!!!!!!!!
Για την εμφάνιση μόνο ένα έχω να πω.Ήταν η χειρότερη από το 96 και μετά.Μιλάμε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΙΣΧΟΣ και δεν ξέρω πως μπορείς ΟΛΗ η ομάδα να παίξει ΕΤΣΙ ταυτόχρονα.........ειλικρινά απορούσα.Ακόμα και η ήττα μέσα είναι αλλά όχι τόσο προκλητικά
Για λύπηση ο Ολυμπιακός εχθές, σε κάποιες φάσεις νόμιζες πως παίζει με μνεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα και έχει πάθει τέτοιο blackout.
Το φώναζα πολύ καιρό πως έκανε κρα πως θα γκελάρει η ομάδα, βάλε και την ατυχία να είναι όλο το κέντρο τραυματίες και εκτός δράσης οι ΠΑΝΤΑ δύο καλύτεροι παίχτες του Ολυμπιακού (Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ) και να η γκέλα.
Ρεκόρ κακής εμφάνισης εχθές από τον Μόνχε που πρέπει με ένα ημίχρονο να ξεπέρασε και τον αριθμό λαθών του Αμπντούν.
Το πρωτάθλημα βέβαια έχει πολύ δρόμο ακόμα, δεν έχει νόημα να αρχίσουμε καταστροφολογίες ή θριάμβους ακόμα.
Υ.Γ
Ο "Καλύτερος Έλληνας παίχτης" δίδαξε και ήθος πάλι σε δύο φάσεις, ακολουθώντας το περσινό δίδαγμα του Βαγγέλα.